IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (7)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• kandid

PCFR ще убиие руския империализъм, спокойно времето наближава. FB ще унищожава всеки руски монопол зад граница физически помагайки за по бързо навлизане на PCFR.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Естонски генерал: Ще застрелваме "зелени човечета"
      http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/05/...?ref=yellow_fp
      Враво на генерала, има тпки. Сега остава да измоли патрони от НАТО, щото само с тпки не става :]
      Но пък от друга страна представи си, че марсианците кацнат и решат да установят контакт с именно с естонците. Те веднага ще бъдат застреляни, и така ще се пресече в зародиш опита за междупланетна дипломация
      форумен орк

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikodim Разгледай мнение
        Ако си БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТ, това нме значи,че трябва да ненавиждаш ОФИЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА НА РУСКАТА ДЪРЖАВА ВЪВ ВСИЧКИТЕ Й ПРОЯВЛЕНИЯ (СИСТЕМИ НА УПРАВЛЕНИЕ). РФ не е заплаха за България! Напротив, България има полза от силна Русия и от засиленото й присъствие в черноморския басейн. От балканските държави единствено ние имаме враждебно отношение към Русия (говоря за президента, военните, външно министерство). А ние би трябвало да се възползваме от близостта си (език,религия,история) с Русия (макар да сме в НАТО). Българите сме големи патриоти, но лоши дипломати. Затова патиме !
        Грешиш, не ние, а Русия има враждебно отношение към нас... Да не говорим за постоянното облъчване с пропаганда и лъжи... То не са стада тролове, радиоводещи, телевизионни водещи, вестници, знайни и незнайни сайтове и сайтчета, цели телевизии...

Докато не приеме някакво, поне минимално честно отношение към България и българите, руската "външна политика" не е добре дошла у нас!!!!

Коментар

факт, че съм единствено и само БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТ!
          Ако си БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТ, това нме значи,че трябва да ненавиждаш ОФИЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА НА РУСКАТА ДЪРЖАВА ВЪВ ВСИЧКИТЕ Й ПРОЯВЛЕНИЯ (СИСТЕМИ НА УПРАВЛЕНИЕ). РФ не е заплаха за България! Напротив, България има полза от силна Русия и от засиленото й присъствие в черноморския басейн. От балканските държави единствено ние имаме враждебно отношение към Русия (говоря за президента, военните, външно министерство). А ние би трябвало да се възползваме от близостта си (език,религия,история) с Русия (макар да сме в НАТО). Българите сме големи патриоти, но лоши дипломати. Затова патиме !
          Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

• Така се прави:

Естонски генерал: Ще застрелваме "зелени човечета"
            http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/05/...?ref=yellow_fp

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche
              кви емоции, бре човек? Ти си сдухан русофоб и си изопачаваш всякакви факти както само на теб ти скимне и то по най-елементарния начин, затова сам ставаш смешен и се огелпваш все по-здраво.
              Верно на вас русофобите не ви разбирам понятията. Според вас във всичко и във всяко нещо на тоз свят, включително и българската историята, само Русия влияе, само тя съществува на света и само тя определя какво се случва, сиреч няма по-значима от нея, няма други фактори, дори и българска тъпота няма, ние сме перфектни, ама гадните руснаци все ни преебават. Ми те даже русофилите са по-здраво стъпили на земята и дори понякога признават, че Русия не е фактор номер едно за всичко.
              Проблемът ти с мен гъбо е, че аз не съм русофил и жалките ти напъни да вкараш разговора в познатото ти русло кой не е с мен е русофил не може да мине и почваш да се обясняваш с разни лични отношения, с разни образователни системи, абе от 10 кладенеца вода носиш. Ама аз не съм жаден, благодаря ти за водицата.
              Moeто момче, това ти е не знам кой по ред идентичен пост... истерия (не знам нещо климактериум ли е, що ли), лични нападки и безсмислени излияния... ако имаш нещо по фактите, моля сподели, например - посочваш конкретен факт, приведен от мен, за който смяташ, че е изопачен, неверен, подвеждащ или каквото там и го опровергаваш - С ФАКТИ!

И запомни едно, аз не съм русофоб, аз ненавиждам ОФИЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА НА РУСКАТА ДЪРЖАВА ВЪВ ВСИЧКИТЕ Й ПРОЯВЛЕНИЯ (СИСТЕМИ НА УПРАВЛЕНИЕ), това се дължи на простия факт, че съм единствено и само БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТ!

Коментар

кви емоции, бре човек? Ти си сдухан русофоб и си изопачаваш всякакви факти както само на теб ти скимне и то по най-елементарния начин, затова сам ставаш смешен и се огелпваш все по-здраво.
                Верно на вас русофобите не ви разбирам понятията. Според вас във всичко и във всяко нещо на тоз свят, включително и българската историята, само Русия влияе, само тя съществува на света и само тя определя какво се случва, сиреч няма по-значима от нея, няма други фактори, дори и българска тъпота няма, ние сме перфектни, ама гадните руснаци все ни преебават. Ми те даже русофилите са по-здраво стъпили на земята и дори понякога признават, че Русия не е фактор номер едно за всичко.
                Проблемът ти с мен гъбо е, че аз не съм русофил и жалките ти напъни да вкараш разговора в познатото ти русло кой не е с мен е русофил не може да мине и почваш да се обясняваш с разни лични отношения, с разни образователни системи, абе от 10 кладенеца вода носиш. Ама аз не съм жаден, благодаря ти за водицата.
                Ми НПОП, какво да я правиш? Всеки ден ще кисне тук и под още десетки новини за да лъже, маже и храчи злъч, в опити да заработва насъщния. Великата трагедия на тези хора е, че в реалния свят са напълно безполезни и намират спасение единствено в подобни тип помиярски дейности.

Преди ме дразнеха, сега ги съжалявам. Едва ли е приятно да знаеш, че бълваш лъжи по поръчка и работиш срещу интересите на собствения си народ. Ама кармата не прощава. Вършиш ли мизерии, рано или късно всичко ти се връща Х 10.

Иначе няма как да не се съглася, че под миризливия руски ботуш България тънеше в мизерия и руини. СЕГА под светлото, демократично управление на краварите сме едни от най-проспериращите не само на Балканите, ами в цяла Европа.

Коментар

• Защо ли Жирик/Ванга на руската политика/ звучи толкова актуално днес. Хищника пиндостан се е впил, смъртоносно е захапал гърлото на руския народ, велико-, мало- и бело- руси, и в най-безнадеждния момент неочаквано, необяснимо как от плътта и кръвта на великия народ се появява Владимир Владимирович. Русия надежда за нормалните хора!

Как В.Жириновский предсказал события на Украине, еще в 1998 году
                  https://www.youtube.com/watch?v=V2AQqa2otL0

Коментар

• И ето мнението на Христо Маджаров, в 10.25 минута казва, че корените на рода на Путин са някъде към Чипровци България!

https://www.youtube.com/watch?v=gh99oKicPMY
                    Last edited by Сините камъни; 14.05.2015, 04:28.

Коментар

кви емоции, бре човек? Ти си сдухан русофоб .........
                      Не му се ядосвай!
                      Сега ще те нападнат другите му никове!

Коментар

Ма няма какво да ми се обясняваш, тя историята се базира на факти...
                        Е, че ти точно с фактите си скаран. Къде си тръгнал да говориш за история?
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                          Е па човека затворен в Русофобията си е създал своя си реалност. В нея Русия е виновна за всичко, дори за националните ни провали които сами сме си предизвикали .....
                          А от другата страна всичко западно е добро и е работило за Българските националин интереси....ето оказва се че дори САЩ всъщност са били на страната на Русия в Руско-Турската освободителна война и са им помагали с оръжие и продоволствие .......

Изопачава факти, други игнорира, трети пресилва, само и само да се вместят в Русофобската му кординатна система.....
                          Ама най-обичам да ми слагат думи в устата и мисли в главата... Големите държави както знаем нямат константна политика (освен Русия в Българофобията си де, впрочем те имат светофобия - мразят всички)... Така че, спри да проектираш съвременни реалии към минали периоди... съветвам и другия да направи същото...

Така като гледам, аз боравя с факти, вие с чувства и емоции, така диалог няма да се получи...

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
                            Съгласен съм, че свъображение и измислена реалност файда няма да се спори, това си е твоята територия и там няма как друг да се ориентира. А опитът да се измъкваш лични и безлични отношения е супер смешен. Опитваш вече поне за трети път, щом се оплетеш като пате в калчища в несъстоятелни твърдения.
                            Евтинджосът с жертвите на образователната система е довод, който се изчерпа, запиши нова плоча.
                            Дали в бъдеще ще продължиш с нереални твърдения само ти си знаеш, ама поне дано да разбра че не винаги ще ти минават номерата.
                            Е па човека затворен в Русофобията си е създал своя си реалност. В нея Русия е виновна за всичко, дори за националните ни провали които сами сме си предизвикали .....
                            А от другата страна всичко западно е добро и е работило за Българските националин интереси....ето оказва се че дори САЩ всъщност са били на страната на Русия в Руско-Турската освободителна война и са им помагали с оръжие и продоволствие .......

Изопачава факти, други игнорира, трети пресилва, само и само да се вместят в Русофобската му кординатна система.....
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Проектираш някакво лично отношение и емоции върху фактите... ама резултата не е в твоя полза... но ти си жертва на образователната система и личен инат... ти си назубрил това, което пише в сбърканите учебници и това е абсолютната истина...

Жив и здрав... безсмислени спорове не ми се водят, няма как да разбереш нещо, което отказваш да разбереш...
                              Съгласен съм, че свъображение и измислена реалност файда няма да се спори, това си е твоята територия и там няма как друг да се ориентира. А опитът да се измъкваш лични и безлични отношения е супер смешен. Опитваш вече поне за трети път, щом се оплетеш като пате в калчища в несъстоятелни твърдения.
                              Евтинджосът с жертвите на образователната система е довод, който се изчерпа, запиши нова плоча.
                              Дали в бъдеще ще продължиш с нереални твърдения само ти си знаеш, ама поне дано да разбра че не винаги ще ти минават номерата.
                              Last edited by chronos; 13.05.2015, 21:56.

Коментар

• Проектираш някакво лично отношение и емоции върху фактите... ама резултата не е в твоя полза... но ти си жертва на образователната система и личен инат... ти си назубрил това, което пише в сбърканите учебници и това е абсолютната истина...

Жив и здрав... безсмислени спорове не ми се водят, няма как да разбереш нещо, което отказваш да разбереш...

Коментар

Working...
                                X