IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (7)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Ако иска да видя кал, мога да отида до някое село в БГ, за какво да блъскам толкоз път за това "чудо" да зърна?

П.П. Аз пращам ли те в Зимбабве? Знаеш ли колко е секси там.
    Ясно говориш на база информация от Дневник и братските му издания...личи ти и без да го потвърждаваш.
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
      Обе не ви ли измислиха нови опорни точки бе?
      Твърденията че русия е нахлула в Украйна и окупирала Крим , са далеч то реалността.

Няма никакво доказателство за наличие на редовна Руска войска в Украйна....включително и международните наблюдатели там на мястоне могат да намерят.

Разбира се нормално е Русия неофициално да подкрепя своите сънародници и не виждам нищо ненормално в това....ненормално щеше ако оставят Киевските фашаги да избият Рускоговорящите на изток . Това пък Крим как е окупиран ...ми той е присъиединен към Украйна в разред със конституцията на СССР през 1956.
      Населението 90 % е Руснаци и се кефят че пак са си в родината ...

Напънете се малко за нови опорки , че тия много издишат..нещо че Путя яде деца и пие кръв на девици ще звучи по - правдоподобно...
      На редовия българин не му трябват опорки. Той чете, подсмихва се (в случая), пък продължава да си гледа живота. Не ни е нужда опорка, доказателства, становища и прочее инструменти за доказване на каквото и да било. Продминаваме лъжците и си гледаме живота. Ние не работим "агитатор". Опитвате се да облъчвате, ми добре. Желая ви неуспех.
      The strongest stand last.

Коментар

Я ни светни кога точно си ходил в Русия ...ама честно. Никога нали ?
        Ако иска да видя кал, мога да отида до някое село в БГ, за какво да блъскам толкоз път за това "чудо" да зърна?

П.П. Аз пращам ли те в Зимбабве? Знаеш ли колко е секси там.

Коментар

Претендент за престола е. Майка му е Олга ( Елена ), дъщерята на Владимир Расате, когото ослепяват и престол заема Симеон.
          Знам коя е майка му, но Не разбрах ЗАЩО е нахлул в България.
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Обе не ви ли измислиха нови опорни точки бе?
            Твърденията че русия е нахлула в Украйна и окупирала Крим , са далеч то реалността.

Няма никакво доказателство за наличие на редовна Руска войска в Украйна....включително и международните наблюдатели там на мястоне могат да намерят.

Разбира се нормално е Русия неофициално да подкрепя своите сънародници и не виждам нищо ненормално в това....ненормално щеше ако оставят Киевските фашаги да избият Рускоговорящите на изток ...
            Голема логика вкара

Представяш ли си УСА да започне да напада англо-говорящите по света, щот' шпрехат английски?

Или Испания да подкара цяла Лат. Америка по същите причини?

П.П. Значи задължаваме дечицата в училище да учат рушки език и после ги нападам, щото знаели рушки.

Ти си "гений", бре Моркуф

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Факт е, че хамериканските окупационни войски в България се увеличават с всеки ден. Очевидна е безпопощността на колониалната администрация в България да изглежда като правителство на страната и в същото време всеки ден да показва, че нищо не зависи от нея.

Всички решения за България се вземат от треторазрядни чиновници във Фашингтон и след това се спускат на колониалната администрация в България за изпълнение. Налива се някой друг грантаджийски цент в компрометираната групичка от седерасти, сини талибани, соросоиди и НПО простета да осигуряват медийна поддръжка и да успиват народа с псведно-новини и дневен ред, който не решава ниго един съществен за народа въпрос.
              Форка, това, дет си написал, НЯМА НИЩО ОБЩО С ТЕМАТА - УКРАЙНА...
              (иначе, съм съгласен на 100 %)
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Факт е, че хамериканските окупационни войски в България се увеличават с всеки ден. Очевидна е безпопощността на колониалната администрация в България да изглежда като правителство на страната и в същото време всеки ден да показва, че нищо не зависи от нея.

Всички решения за България се вземат от треторазрядни чиновници във Фашингтон и след това се спускат на колониалната администрация в България за изпълнение. Налива се някой друг грантаджийски цент в компрометираната групичка от седерасти, сини талибани, соросоиди и НПО простета да осигуряват медийна поддръжка и да успиват народа с псведно-новини и дневен ред, който не решава ниго един съществен за народа въпрос.

Това къде го четете, нищо украинско няма в него, а и прилича на много яка лъжа. Трикомнпонентна с пет подраздела.

Коментар

• Факт е, че хамериканските окупационни войски в България се увеличават с всеки ден. Очевидна е безпопощността на колониалната администрация в България да изглежда като правителство на страната и в същото време всеки ден да показва, че нищо не зависи от нея.

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Е, то това винаги им е било нормалното състояние - пари за един хляб, самагон и най-голямата "инвестиция" се води килим на стената
                    Я ни светни кога точно си ходил в Русия ...ама честно. Никога нали ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                      тИ да видиш !!!
                      И за Святослав си чувал ... Респект..
                      И що изведнъж Святослав му скимнало да нападне България ?
                      М ?
                      Претендент за престола е. Майка му е Олга ( Елена ), дъщерята на Владимир Расате, когото ослепяват и престол заема Симеон.

Коментар

• Обе не ви ли измислиха нови опорни точки бе?

Разбира се нормално е Русия неофициално да подкрепя своите сънародници и не виждам нищо ненормално в това....ненормално щеше ако оставят Киевските фашаги да избият Рускоговорящите на изток . Това пък Крим как е окупиран ...ми той е присъиединен към Украйна в разред със конституцията на СССР през 1956.
                        Населението 90 % е Руснаци и се кефят че пак са си в родината ...

Напънете се малко за нови опорки , че тия много издишат..нещо че Путя яде деца и пие кръв на девици ще звучи по - правдоподобно...

Коментар

Е, то това винаги им е било нормалното състояние - пари за един хляб, самагон и най-голямата "инвестиция" се води килим на стената

П.П. Прочети малко като идват да ни освобождават от турско и робство, в какъв потрес изпаднали, като видяли стандарт на БГ.

Същото ще видиш, ако прочетеш и за нахлуването на Светослав от Киев Рус, който разорява Добруджа и Преслав.

Киев откъдето дошъл му сторил като баничарница под земята спрямо тук
                          тИ да видиш !!!
                          И за Святослав си чувал ... Респект..
                          И що изведнъж Святослав му скимнало да нападне България ?
                          М ?

Коментар

Аха и кво стана ...русия се разпадна ли, имаше гладни бунтове със скандирания че искат да сме колония на САЩ ли ??? Припомни ми ТВОЯТА ИСТОРИЯ ЩОТО в нормалната са имали трудни моменти но са оцеляли и са се изправили по силни ...

П.П. Прочети малко като идват да ни освобождават от турско и робство, в какъв потрес изпаднали, като видяли стандарт на БГ.

Същото ще видиш, ако прочетеш и за нахлуването на Светослав от Киев Рус, който разорява Добруджа и Преслав.

Киев откъдето дошъл му сторил като баничарница под земята спрямо тук

Коментар

Русия е велика държава и без нея нито един съществен въпрос в света не може да бъде решен, да не говорим за Европа. Колкото и да се напъват пиндосляците, колкото и да плащат на зомбираната сган от петоколонници да плюят против Русия, на всички е ясно, че ЕС може да се освободи от хамериканска окупация само с помощта на Русия!
                              Непрекъснатото забавление е в прогрес. Ето как този човечец вижда света. Нищо, има и такива хора. Нищо, че зомбирана сган петоколонници в България са единствено рускопоклонниците. Те се бият с техните вятърни мелници, имат си окупации, ще връщат СССР на власт във Вселената... Природата е такава, каквато е.

Коментар

Аха и кво стана ...русия се разпадна ли, имаше гладни бунтове със скандирания че искат да сме колония на САЩ ли ??? Припомни ми ТВОЯТА ИСТОРИЯ ЩОТО в нормалната са имали трудни моменти но са оцеляли и са се изправили по силни ...
                                ми да разпадна се ( ссср) и да имаше сериозен недостиг на храни . пак исторически факт

Коментар

Working...
                                X