Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (7)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеОбе не ви ли измислиха нови опорни точки бе?
Твърденията че русия е нахлула в Украйна и окупирала Крим , са далеч то реалността.
Няма никакво доказателство за наличие на редовна Руска войска в Украйна....включително и международните наблюдатели там на мястоне могат да намерят.
Разбира се нормално е Русия неофициално да подкрепя своите сънародници и не виждам нищо ненормално в това....ненормално щеше ако оставят Киевските фашаги да избият Рускоговорящите на изток . Това пък Крим как е окупиран ...ми той е присъиединен към Украйна в разред със конституцията на СССР през 1956.
Населението 90 % е Руснаци и се кефят че пак са си в родината ...
Напънете се малко за нови опорки , че тия много издишат..нещо че Путя яде деца и пие кръв на девици ще звучи по - правдоподобно...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеЯ ни светни кога точно си ходил в Русия ...ама честно. Никога нали ?
П.П. Аз пращам ли те в Зимбабве? Знаеш ли колко е секси там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПретендент за престола е. Майка му е Олга ( Елена ), дъщерята на Владимир Расате, когото ослепяват и престол заема Симеон.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеОбе не ви ли измислиха нови опорни точки бе?
Твърденията че русия е нахлула в Украйна и окупирала Крим , са далеч то реалността.
Няма никакво доказателство за наличие на редовна Руска войска в Украйна....включително и международните наблюдатели там на мястоне могат да намерят.
Разбира се нормално е Русия неофициално да подкрепя своите сънародници и не виждам нищо ненормално в това....ненормално щеше ако оставят Киевските фашаги да избият Рускоговорящите на изток ...
Представяш ли си УСА да започне да напада англо-говорящите по света, щот' шпрехат английски?
Или Испания да подкара цяла Лат. Америка по същите причини?
П.П. Значи задължаваме дечицата в училище да учат рушки език и после ги нападам, щото знаели рушки.
Ти си "гений", бре Моркуф
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеФакт е, че хамериканските окупационни войски в България се увеличават с всеки ден. Очевидна е безпопощността на колониалната администрация в България да изглежда като правителство на страната и в същото време всеки ден да показва, че нищо не зависи от нея.
Всички решения за България се вземат от треторазрядни чиновници във Фашингтон и след това се спускат на колониалната администрация в България за изпълнение. Налива се някой друг грантаджийски цент в компрометираната групичка от седерасти, сини талибани, соросоиди и НПО простета да осигуряват медийна поддръжка и да успиват народа с псведно-новини и дневен ред, който не решава ниго един съществен за народа въпрос.
(иначе, съм съгласен на 100 %)Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеФакт е, че хамериканските окупационни войски в България се увеличават с всеки ден. Очевидна е безпопощността на колониалната администрация в България да изглежда като правителство на страната и в същото време всеки ден да показва, че нищо не зависи от нея.
Всички решения за България се вземат от треторазрядни чиновници във Фашингтон и след това се спускат на колониалната администрация в България за изпълнение. Налива се някой друг грантаджийски цент в компрометираната групичка от седерасти, сини талибани, соросоиди и НПО простета да осигуряват медийна поддръжка и да успиват народа с псведно-новини и дневен ред, който не решава ниго един съществен за народа въпрос.
Това къде го четете, нищо украинско няма в него, а и прилича на много яка лъжа. Трикомнпонентна с пет подраздела.The strongest stand last.
Коментар
-
Факт е, че хамериканските окупационни войски в България се увеличават с всеки ден. Очевидна е безпопощността на колониалната администрация в България да изглежда като правителство на страната и в същото време всеки ден да показва, че нищо не зависи от нея.
Всички решения за България се вземат от треторазрядни чиновници във Фашингтон и след това се спускат на колониалната администрация в България за изпълнение. Налива се някой друг грантаджийски цент в компрометираната групичка от седерасти, сини талибани, соросоиди и НПО простета да осигуряват медийна поддръжка и да успиват народа с псведно-новини и дневен ред, който не решава ниго един съществен за народа въпрос.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕ, то това винаги им е било нормалното състояние - пари за един хляб, самагон и най-голямата "инвестиция" се води килим на стенатаНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениетИ да видиш !!!
И за Святослав си чувал ... Респект..
И що изведнъж Святослав му скимнало да нападне България ?
М ?
Коментар
-
Обе не ви ли измислиха нови опорни точки бе?
Разбира се нормално е Русия неофициално да подкрепя своите сънародници и не виждам нищо ненормално в това....ненормално щеше ако оставят Киевските фашаги да избият Рускоговорящите на изток . Това пък Крим как е окупиран ...ми той е присъиединен към Украйна в разред със конституцията на СССР през 1956.
Населението 90 % е Руснаци и се кефят че пак са си в родината ...
Напънете се малко за нови опорки , че тия много издишат..нещо че Путя яде деца и пие кръв на девици ще звучи по - правдоподобно...Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕ, то това винаги им е било нормалното състояние - пари за един хляб, самагон и най-голямата "инвестиция" се води килим на стената
П.П. Прочети малко като идват да ни освобождават от турско и робство, в какъв потрес изпаднали, като видяли стандарт на БГ.
Същото ще видиш, ако прочетеш и за нахлуването на Светослав от Киев Рус, който разорява Добруджа и Преслав.
Киев откъдето дошъл му сторил като баничарница под земята спрямо тук
И за Святослав си чувал ... Респект..
И що изведнъж Святослав му скимнало да нападне България ?
М ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеАха и кво стана ...русия се разпадна ли, имаше гладни бунтове със скандирания че искат да сме колония на САЩ ли ??? Припомни ми ТВОЯТА ИСТОРИЯ ЩОТО в нормалната са имали трудни моменти но са оцеляли и са се изправили по силни ...
П.П. Прочети малко като идват да ни освобождават от турско и робство, в какъв потрес изпаднали, като видяли стандарт на БГ.
Същото ще видиш, ако прочетеш и за нахлуването на Светослав от Киев Рус, който разорява Добруджа и Преслав.
Киев откъдето дошъл му сторил като баничарница под земята спрямо тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеРусия е велика държава и без нея нито един съществен въпрос в света не може да бъде решен, да не говорим за Европа. Колкото и да се напъват пиндосляците, колкото и да плащат на зомбираната сган от петоколонници да плюят против Русия, на всички е ясно, че ЕС може да се освободи от хамериканска окупация само с помощта на Русия!The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеАха и кво стана ...русия се разпадна ли, имаше гладни бунтове със скандирания че искат да сме колония на САЩ ли ??? Припомни ми ТВОЯТА ИСТОРИЯ ЩОТО в нормалната са имали трудни моменти но са оцеляли и са се изправили по силни ...
Коментар
Коментар