IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (7)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Сори ма просто не виждам смисъл да споря с хора които не са в част , и просто спавят из нета търсейки внимание...
      Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Форко, НАТО владее световния океан, който е 2/3 от площта на Земята + Космоса, но не е тръгнал като този примат всеки ден да "тества" радарните системи на НАТО като започнеш от Япония и минеш през Скандинавците, Балтика, ЮКей, БГ и Румъния, Португалия и Испания и стигнеш до УСА.

Ясно - 'ногу е "интересен" жужо и затова го оставиха да виси сам на масата в Австралия, където се събра Цивилизацията на редовната си сбирка.

Нека продължава да се прави на умен, но освен да умори мужиците от глад - не виждам друго какво може да се случи

П.П. За Киев БГ не бери кахър - ЕС има кинти, колкот' си искаш и ще им дава редовно.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
          Не те пращам никъде , просто се опитвам да ти намекна за неща който не си ги видял да не даваш мнения......ма явно от намеци не се усещаш
          Е, работата ми е да чета и гледам доста. Не е нужно да ходя до Монголия, за да видя, че нямат нито една построена магистрала и газят в кал около панелките

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            Верно ли ще го изплющят ?
            За Крим, що не го изплющяха ?
            Тогава не се знаеше диагнозата му.
            The strongest stand last.

Коментар

• смарадулиний, не лъжи. не е хубаво! Не може всеки път когато старшината на ротата те вдигне на извънредна физазарядка да го пишеш в графа военни учения.

Освен това ученията които Русия провежда са си на нейна собствена територия. Те не са по границите на Мексико и Канада с Пиндостан. Военолюбците от агресивния военен блок нато нямат никакво оправдание за постоянните учения които провеждат по руските граници. Русия е в пълното си право да се погрижи за сигурността си. Включително и като подмени химикалите в лекарствата ,които се дават на психичноболните седерасти, сини талибани, соросоиди и НПО простета в България... хаха
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Не са член на НАТО и нямат договор с нас.

П.П.Иначе на първия въпрос - Да! Ще му свири дупето като шотландска гайда на жужи, ако опита да пипне Балтика

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Не, просто аз не те пращам в Зимбабве и затова те моля да не се опитваш да ме пращаш и ти натам
                  Не те пращам никъде , просто се опитвам да ти намекна за неща който не си ги видял да не даваш мнения......ма явно от намеци не се усещаш
                  Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Форко, за 2015г. военните учения на Монголия са 4000 парчета ( по 11 броя се падат средно на ден ).

За сравнение мероприятията на НАТО са 400 за целия блок, в различните държави.

Раздуй какво толкова тренира т'ва джудже? Ама, НАТО като казаха, че пипне ли Балтика ( по същия начин като Крим ) и тогава ще го плющят докато издъхне и Хаяско клекна нещо. Защо така?
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Форко, за 2015г. военните учения на Монголия са 4000 парчета ( по 11 броя се падат средно на ден ).

За сравнение мероприятията на НАТО са 400 за целия блок, в различните държави.

Раздуй какво толкова тренира т'ва джудже? Ама, НАТО като казаха, че пипне ли Балтика ( по същия начин като Крим ) и тогава ще го плющят докато издъхне и Хаяско клекна нещо. Защо така?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Някои пишат за Русия в темата за Нуландистан. На тях не им се правят забележки. Аз пък пиша за България в тая тема. Първо, защото приликите между България и Нуландистан за съжаление стават все повече и второ, защото мен България повече ме вълнува от Русия. Аз не получавам пари от пиндосляците за да плюя против Русия във всяка възможна тема за разлика от зомбираната пиндо сган от петоколонници.
                        Нямаше ли тема "Политика" и "Геополитика"?
                        The strongest stand last.

Коментар

Ясно говориш на база информация от Дневник и братските му издания...личи ти и без да го потвърждаваш.
                          Не, просто аз не те пращам в Зимбабве и затова те моля да не се опитваш да ме пращаш и ти натам

Коментар

НЯМА НИЩО ОБЩО С ТЕМАТА - УКРАЙНА...
                            Някои пишат за Русия в темата за Нуландистан. На тях не им се правят забележки. Аз пък пиша за България в тая тема. Първо, защото приликите между България и Нуландистан за съжаление стават все повече и второ, защото мен България повече ме вълнува от Русия. Аз не получавам пари от пиндосляците за да плюя против Русия във всяка възможна тема за разлика от зомбираната пиндо сган от петоколонници.
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Знам коя е майка му, но Не разбрах ЗАЩО е нахлул в България.
                              Византия е застрашена по това време от нас и им плаща, за да ни отворят втори фронт от посока Киев ( северо-изток ). За пари

Коментар

Ясно говориш на база информация от Дневник и братските му издания...
                                Е, добър ден...
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X