Първоначално изпратено от Manyface God"
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (7)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Слепоков,
хубаво е да следите нещата с по-дълъг хоризонт, за да не изпададе в комични ситуации в преценките си.
Малко известен факт е, че преди да влезе в Първата Св. война - Монголия е на 5-то място по БВП в света, което е рекорд на до наши дни.
Пропорциите са близки до днешните, но не точно:
- 10 пъти по-малък от този на УСА;
- 8 пъти по-нисък от Германия;
- 2 пъти по-нисък от Франция.
Само след няколко години Монголия е оглозгана със запла на Аврора и появата на плешивия чичко Ленин, който хвърля страната в 20 годишна гражданска война.
Украйна през това време е лашкана във всички посоки от анархисти, меншевики, болшевики и влиза в историята с думата Гладомор ( милиони избити от глад ).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениесмарандулиний, кога Киев БГ империята ще освобождава Крим?
Баси ...
Най краткия виц знаете ли го ?
Украин - войн !
Поздрави !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНаправил съм го. На Русия и стърже корема според преценката ми.
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеПрелом ще има, но в Кремъл. Скоро. Хладилника ще победи, няма друга посока.
Само да няма пак изненаданиХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеНито "запада" си живее монотонния живот, нито на руснаците им стърже корема ...
Следи новините (има предостатъчно), диверсифицирай източниците (реалността и последваща я история онагледяват, кого и кой информационен ресурс си струва да чуе какво говори, а кой не ) и мисли с главата СИ... (по възможност)
живеем в преломни времена...
Прелом ще има, но в Кремъл. Скоро. Хладилника ще победи, няма друга посока.The strongest stand last.
Коментар
-
Откраднато от ФБ, с намигане към едни съфорумци:
Обажда се шефа на Кока - Кола на Путин и го пита:
- Абе, г-н Путин, има ли възможност да си върнете старото знаме на СССР - онова, червеното със сърп и чук на него? И ако може, в долния десен ъгъл, така, много дискретно да поставим един надпис Кока - Кола...?
- Ми... принципно е възможно - отговорил Путин - Само че ще струва скъпичко!
- Колко! - с готовност отговорили от Кока - кола.
- Ами... 15 - 20 милиарда долара някъде.
- Имаш ги!
- Добре, ще помислим и ще ти звънна.
Затваря Путин и веднага звъни на Медведев:
- Абе, Медведев, помниш ли кога ни изтичаше договора с Аквафреш...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеОстави ти тая работа. Запада си живее монотонния и спокоен живот. На Русия и стърже корема.
Следи новините (има предостатъчно), диверсифицирай източниците (реалността и последваща я история онагледяват, кого и кой информационен ресурс си струва да чуе какво говори, а кой не ) и мисли с главата СИ... (по възможност)
живеем в преломни времена...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеИ като видя тая мерзост, бавно обърса сополите с ръкава и отиде да се оплаква на майка си ...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНикой не допусна такава мерзост.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеВеееерно ли ?
Или спецялистите, ВЪОБЩЕ НЕ РАЗБАРАХА за какво става въпрос ???The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЛипсва още едно "п", но ти си го знаеш...
Всеки продавач на семки е НПО. Всяка фирма за плод зеленчук е НПО.
Опитали сте, да съчините въображаем враг на гърба на цяла България.
НПО... смешници.
Ако в страната има 100 000 организации, правителствените са 5%.
Всичко останало трябва да е "НПО", защото не е ПО, а всеки българин е свързан с тези структури.
този термин си го носете на Бузлуджа /п/...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеКакто винаги не си дочел ....преди дни излезе новина от Институт за пазарна икономика , според която в началото на тази година средната заплата в България се е изравнила по покупателна способност със средната заплата през 1989.
Та всичките глупости как тогава хората са гладували пък сега благоденсват ги разправяй на някое неграмотно цигане ....ако му дадеш 5 лева да те слуша ще се прави и че ти верва.
25 години в нищото, чак сега след 25 години средния българин ще започне да се чувства по добре от 1989 ..... бахти и демокрацията , бахти и прехода .....
Ама, животец до 1989г беше назаем и като си поискаха кинтите кредиторите и ние фалиргахме.
С чужда пита - лесно се прави помен, Моркуф
П.П. Сега го нямаме този проблем все още, защото достъп до кредит ресурс ни е цинично евтин. Хубаво е да не се увличат нашите да вземат, защото накрая винаги трябва да се връщат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНПО?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар