IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (7)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
    ...
    Какво ще кажат сега неофашистите....?
    Ами попитай във форум на атака......или да беше отишъл на крака да ги питаш в ленинграда.

Коментар

• НАТО е агресора!

....die Nato habe sich mit der EU in Richtung der russischen Grenze ausgedehnt.

http://diepresse.com/home/politik/in...litik/index.do

Какво ще кажат сега неофашистите, сини талибани, НПОП и приближещи на Обомба?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        След разпада на държавността на Ирак и Либия съвсем закономерно същото следва и в Нуландистан. Където стъпи Империята на Хаоса всичко се срутва и милиони потъват в средновеквна мизерия... Агонията на Киевската хунта се ускорява. Нуладистан продължава да се разпада на съставните си части. След ЛНР и ДНР очакваме възникването на Днепропетровска, Харковска, Запорожска и Одеска Народни Републики.

Соросоидите и НПО простетата в БГ са в истерия от очертаващия се грандиозен провал на Пиндостан в Нуландистан!
        Наистина много интересен факт е, че в микромозъка на редовата мурзилка кървавите режими на Саддам и Кадафи се визуализират като "държавност"...

Има един много интересен сет от снимки - Афганистан преди нахлуването на руските пълчища. Всички знаем в каква спирала влезе и как изглежда днес Афганистан и причина за всичко това е агресивната Империя на злото от Север...

И пак да напомним - в периода 1979-1982 Руските официални власти отричат наличието на руски воиски в Афганистан, а събитията се наричат "АФГАНИСТАНСКА РЕВОЛЮЦИЯ"... толкова познато, нали...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Ами и Симов, и Дърева са журналисти и се прехранват с писане. Само дето грантовете са специалитет на хамериканците, дето спонсорират чрез разните фондации, "Отворени общества", "Демократични... неща, "Америка.. за това онова...
          И дето спонсорират тролските организации.
          А ти какво работеше, казваш? Юрист ли беше? Адвокат ли си, съдия ли си? Като те гледам как висиш по 16 часа на ден във форума си ми ясен какво работиш. Скандинавско е наименованието, ама модито ми забранява да го казвам.
          На бас, че сега кандитко ще ти обясни за Путин, за 20 млн. за пропаганда и тнт...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
            Мен ми е по-любопитно как Сашко Симов и Велислава Дърева, например, биха се сборили за по-голям дял от новия грант за пропаганда отпуснат от Путя...

С долната статия Сашко дърпа едни гърди напред, очакваме отговора на Дърева...

Ами и Симов, и Дърева са журналисти и се прехранват с писане. Само дето грантовете са специалитет на хамериканците, дето спонсорират чрез разните фондации, "Отворени общества", "Демократични... неща, "Америка.. за това онова...
            И дето спонсорират тролските организации.
            А ти какво работеше, казваш? Юрист ли беше? Адвокат ли си, съдия ли си? Като те гледам как висиш по 16 часа на ден във форума си ми ясен какво работиш. Скандинавско е наименованието, ама модито ми забранява да го казвам.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• След разпада на държавността на Ирак и Либия съвсем закономерно същото следва и в Нуландистан. Където стъпи Империята на Хаоса всичко се срутва и милиони потъват в средновеквна мизерия... Агонията на Киевската хунта се ускорява. Нуладистан продължава да се разпада на съставните си части. След ЛНР и ДНР очакваме възникването на Днепропетровска, Харковска, Запорожска и Одеска Народни Републики.

Соросоидите и НПО простетата в БГ са в истерия от очертаващия се грандиозен провал на Пиндостан в Нуландистан!
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Смятам, че отговорът ми е подобаващ на малоумния коментар, който съм цитирал...
                и да допълня, той Сашко по презумпция води с едни гърди на Дърева... по-големи са му...
                Или още не са ти спуснали текстовете, които да постваш тук. Измисли си твои така ще си независим трол
                Няма се плашиш, скоро ще ти дадат указания кой да подкрепяш, Порошенко или Коломойски. Тъкмо и нормата, че си ипълниш може и бонус за празниците да ти дадат.
                Last edited by thaddeus; 24.03.2015, 12:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                  Тоест викаш да заебем производството и да караме само на внос, и така до кога
                  Цел живот.
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                    Добре бе човече, ти можеш ли да водиш смислен диалог във форум?! Като ме цитираш, поне се придържай към темата. Форумната етика го изисква! Иначе висиш, няма как някой да те вземе на сериозно.
                    Смятам, че отговорът ми е подобаващ на малоумния коментар, който съм цитирал...
                    и да допълня, той Сашко по презумпция води с едни гърди на Дърева... по-големи са му...

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Остави тези глупости от тези статии. Първо от вноса държавата изкарва някакви пари а от местното производство ще види данъци на муцоцок, то затова не се и вижда местното производство че съществува. Като си купиш климатик и си мислиш че е от Китай или Турция грешиш - българско гаражно производство са всичките.
                      А колко зле платени са българските гастърбайтери ? Получават същите пари които и другите гастърбайтери ! До стотинка получават едни и същи пари, за една и съща работа на едно и също място.Има проблем че навън не ги предпочитат пред други народности, защото крадат и крадат защото така ги научи партията - БКП за която ти е мъчно.
                      Първо, не е внос, ами вътрешнообщностна доставка. Мита няма, данъци няма. Държавата не изкарва и лев.
                      Второ, за климатик гаражно производство да се говори е голяма тъпня.
                      Трето, за подобни писания си има тема, "Бисери и вицове" се казва. Пиши там, ще имаш успех.

Коментар

• [QUOTE=supertrader;1059790644]Остави тези глупости от тези статии. Първо от вноса държавата изкарва някакви пари а от местното производство ще види данъци на муцоцок, то затова не се и вижда местното производство че съществува. Като си купиш QUOTE]

Тоест викаш да заебем производството и да караме само на внос, и така до кога

Коментар

Мен ми е по-любопитно как Сашко Симов и Велислава Дърева, например, биха се сборили за по-голям дял от новия грант за пропаганда отпуснат от Путя...

Добре бе човече, ти можеш ли да водиш смислен диалог във форум?! Като ме цитираш, поне се придържай към темата. Форумната етика го изисква! Иначе висиш, няма как някой да те вземе на сериозно.

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                            Любопитно ми е Коломойски и Порошенко ще се сборят ли? Ще стане много завързана ситуацията. И много грозна разбира се!!!

Коментар

• Любопитно ми е Коломойски и Порошенко ще се сборят ли? Ще стане много завързана ситуацията. И много грозна разбира се!!!

Коментар

• Яценюк заподозрян в присвояване на милиарди
                                /Поглед.инфо/ Член на партията на Петро Порошенко Сергей Каплин предложи във Върховната рада да бъде организирана комисия за разследване на дейността на премиера Арсений Яценюк, който миналата седмица беше обвинен в прикриване на корупционни схеми, съобщи РИА Новости.

Проектът за разследване на дейността на украинския премиер беше регистриран днес във Върховната рада.

Припомняме, че преди няколко дни отстраненият от държавната финансова инспекция Никола Гордиенко озвучи документ, в който подробно са описани всички измами на Яценюк в правителството. Според чиновника става дума за присвояване на милиарди долари.
                                Да не би Порошенко след Коломойски да хваща за гушата и ЯЙценюк?
                                Ама как сега хамериканските господари ще решат кого да подкрепят? Нали и двамата са хамерикански храненици, пардон, гъзолизачи.
                                Хехее, интересно взе да става в Нуландистан.

Коментар

Working...
                                X