IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (7)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    В общия случай уики е надежден източник (това рядко важи за българската версия) и да това ми е източника, а под конкретната статия ще намериш ни повече ни по-малко 170 посочени източника плюс допълнителна литература по темата.

Иначе за броя на Работническо дело питай Вальо Тъпото...
    И вероятно английската версия, която ти си постнал е най-истинската Дай малко по-сериозно...

Първоначално изпратено от v_tin
    Кандид, аман от глупостите ти, никой не отрича че е имало съветски воиски в афганистан, а в уикипедия можем да пишем аз и ти разни работи което не означава че са верни
    То преоблема не е само, че може всеки да пише... Проблема е че както аз мога да я чета на 4 езика, всяка версия е различна. Коя да вземем за меродавна?!

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus
      Верно ли източника ти е wikipedia??? Ти верно си за темата си бисерите
      В общия случай уики е надежден източник (това рядко важи за българската версия) и да това ми е източника, а под конкретната статия ще намериш ни повече ни по-малко 170 посочени източника плюс допълнителна литература по темата.

Иначе за броя на Работническо дело питай Вальо Тъпото...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        Чукча писател не читател нали
        Така, така, чукча, а сега почети...

On December 27, 1979, 700 Soviet troops dressed in Afghan uniforms, including KGB and GRU special forces officers from the Alpha Group and Zenith Group, occupied major governmental, military and media buildings in Kabul, including their primary target – the Tajbeg Presidential Palace.

Зелените човечета не са от вчера...

Както и отпускарите...

That operation began at 19:00 hr., when the KGB-led Soviet Zenith Group destroyed Kabul's communications hub, paralyzing Afghan military command. At 19:15, the assault on Tajbeg Palace began; as planned, president Hafizullah Amin was killed. Simultaneously, other objectives were occupied (e.g., the Ministry of Interior at 19:15). The operation was fully complete by the morning of December 28, 1979.

The Soviet military command at Termez, Uzbek SSR, announced on Radio Kabul that Afghanistan had been liberated from Amin's rule. According to the Soviet Politburo they were complying with the 1978 Treaty of Friendship, Cooperation and Good Neighborliness and Amin had been "executed by a tribunal for his crimes" by the Afghan Revolutionary Central Committee. That committee then elected as head of government former Deputy Prime Minister Babrak Karmal, who had been demoted to the relatively insignificant post of ambassador to Czechoslovakia following the Khalq takeover, and announced that it had requested Soviet military assistance.[

http://en.wikipedia.org/wiki/Soviet_war_in_Afghanistan

Коментар

• «Мы потеряли четвертую часть украинской экономики. Закрыты из-за войны... сотни предприятий .... », – заявил Яценюк....
          Ти да видиш, и Яценюк дори е забелязал, че нещо става ...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            ?
            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от roli5 Разгледай мнение
              Става интересно....
              ?
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Става интересно....
                Не съм расист,но не съм и далтонист!

Коментар

• Конгресс США призвал Обаму начать поставки оружия Украине
                  Палата представителей Конгресса США одобрила резолюцию, призывающую президента Обаму начать поставки оружия Украине.

Как сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на Газета.Ru, об этом пишет Associated Press. Источник: http://censor.net.ua/n329722
                  Не съм расист,но не съм и далтонист!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Лордов,

докато укрите не си сменят табелата на БГ ще я карат по този жалък начин. В момента правят голяма фростотия да се доказват, че те били преди москалите, което е факт в историята.

Но ритат срещу БГ империя, а който е ритнал там е изчезнал
                    Да време е укрите да си сменят табелата и теб да турнат за Имератор и Величество

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                      Добре бе човече, ти можеш ли да водиш смислен диалог във форум?! Като ме цитираш, поне се придържай към темата. Форумната етика го изисква! Иначе висиш, няма как някой да те вземе на сериозно.
                      Проблема не е в него на него затова му плащат дрисливи долари.Проблема е в тебе.Трябва да разбереш че с няколко ника в този форум диалог не става.С тях можеш само да се забавляваваш и да ги унижаваш.За друго не стават.Това са редки боклуци които срещу екскурзия до Истанбул продават Родината ни а предполагам че вършат и криминални престъпления

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                        Фалшивата държава Украйна не може да изплаща дълга си към Россия и международните кредитори, обаче напира да плаща още 3,8 млрд. талера за въоръжение!

http://deutsche-wirtschafts-nachrich...zurueckzahlen/
                        Лордов,

докато укрите не си сменят табелата на БГ ще я карат по този жалък начин. В момента правят голяма фростотия да се доказват, че те били преди москалите, което е факт в историята.

Но ритат срещу БГ империя, а който е ритнал там е изчезнал

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Ами и Симов, и Дърева са журналисти и се прехранват с писане. Само дето грантовете са специалитет на хамериканците, дето спонсорират чрез разните фондации, "Отворени общества", "Демократични... неща, "Америка.. за това онова...
                          И дето спонсорират тролските организации.
                          А ти какво работеше, казваш? Юрист ли беше? Адвокат ли си, съдия ли си? Като те гледам как висиш по 16 часа на ден във форума си ми ясен какво работиш. Скандинавско е наименованието, ама модито ми забранява да го казвам.
                          Кандитко юрист това е голем смех.Сигур е завършил право в Тутракан.

Коментар

Наистина много интересен факт е, че в микромозъка на редовата мурзилка кървавите режими на Саддам и Кадафи се визуализират като "държавност"...

Има един много интересен сет от снимки - Афганистан преди нахлуването на руските пълчища. Всички знаем в каква спирала влезе и как изглежда днес Афганистан и причина за всичко това е агресивната Империя на злото от Север...

И пак да напомним - в периода 1979-1982 Руските официални власти отричат наличието на руски воиски в Афганистан, а събитията се наричат "АФГАНИСТАНСКА РЕВОЛЮЦИЯ"... толкова познато, нали...
                            На мен пък ми е чудно как може в главите на НПО простейшъните соросоидите и бг крадците рекета и убийстовата да не са престъпления

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                              ....die Nato habe sich mit der EU in Richtung der russischen Grenze ausgedehnt.

http://diepresse.com/home/politik/in...litik/index.do

Какво ще кажат сега неофашистите, сини талибани, НПОП и приближещи на Обомба?
                              Че не си по четенето или ти предстои дълъг път с немския

Щрахе щрака с рашистите от клуба на австрийско-руската дружба - пише го ясно!
                              Yeah

Коментар

Наистина много интересен факт е, че в микромозъка на редовата мурзилка кървавите режими на Саддам и Кадафи се визуализират като "държавност"...

Има един много интересен сет от снимки - Афганистан преди нахлуването на руските пълчища. Всички знаем в каква спирала влезе и как изглежда днес Афганистан и причина за всичко това е агресивната Империя на злото от Север...

И пак да напомним - в периода 1979-1982 Руските официални власти отричат наличието на руски воиски в Афганистан, а събитията се наричат "АФГАНИСТАНСКА РЕВОЛЮЦИЯ"... толкова познато, нали...
                                Чукча писател не читател нали
                                Не знам как е изглеждал афганистан преди 79г, но знам че от около 15г там има хамерикоси които трябваше да се махнат миналата година. Вчера имаше статия че остават до 2017г. През това време афганистан се превърна в най големия производител на хероин, а руснаците обещаха в момента в който се махнат хамерикосите да започнат да унищожават плантациите за базовата суровина.

И пак да напомня около 3-4 дни след навлизането на съветските войски в СССР минава съобщението че войски са навлезли в афганистан. В Бг това беше публикувано поне в Работническо дело около 7-10 дни след нахлуването

Не разбирам откъде ви намират такива тъп---гери като теб и мумията, явно са спрели печатницата и сте без заплата и затова карате още по старите опорни точки

Коментар

Working...
                                X