IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от x3m Разгледай мнение
    Абе аз се чудя на Радой Ралин защо са му забранявали книгите?
    Никой не му е забранявал книгите. Просто не са му ги издавали в големи тиражи, защото са имали ограничена художествена стойност. И сега не се издава всяка книга, която занесеш в издателство! Всеки некадърник като занесе книга в издателство и не му я издадат започва да се жалва, че не са я издали защото властта не го харесвала. Всеки некадърник се писа дисидент... хаха...

А след "демокрацията" същите тези некадърници пак не им издаваха книгите! Е, с изключение на тези които навреме станаха соросоиди и НПО простета разбира се... хаха
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Кво точно харесваш на тогавашната простотия?

Че държавата субсидира хляба и хората купуват хляб да хранят прасетата си, щото им е по-евтино отколкото да си купят фураж.

Ми тъпо е и е скъпо. Няма как по тоя начин да биеш капитализъма и много ясно, че ще рухнеш икономически.

Значи мели се брашното, меси се, пече се и накрая се дава на прасетата.

Нормалното и по-евтино решение е да го смелиш и то до доста по-груба смеска и да го дадеш на прасетата.

Не се чуди системата що рухна - от такива тъпизми рухна.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
        тя кариерата ми е успешна, ама пак не ми казвате кой ги е съборил дееба и блоковете нито един, аре поне един точен отговор ?!? Нешо като

- Да Арабите бяха ...
        - Да терористите бяха - кои терористи ?!?

Никой не може да ми отговори ???
        Защото никой не говори глупости,като вас с малко "в"!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
          Мишка,за много неща си много далече от истината!!!Само това мога да ти кажа и успешна кариера!!!Ама надали!!!
          тя кариерата ми е успешна, ама пак не ми казвате кой ги е съборил дееба и блоковете нито един, аре поне един точен отговор ?!? Нешо като

- Да Арабите бяха ...
          - Да терористите бяха - кои терористи ?!?

даже и такива отговори не получавам аз .....

Никой не може да ми отговори ???

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
            Знаем сега - американците не са кацали на Луната. Американците сами си събориха небостъргачите.

Всичко знаем.

абе заеби луната бе питам кой ги събори тея дееба и небостъргачи ай отговори ми ти, кажи ми ей тея са ?!?!? Кой ги събори ??

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              С това само потвърди това което вече казах.

Хляба беше евтин и имаше обилно колкото искаш. За да не се купува с чувалите за прасетата, продавачката дава ограничено хляб ако има опашка за да не стане така че някой да купи 20 самуна хляб в чувала а някой да не може да вземе и един. След като свърши опашката се продава на всеки кой колкото иска... Капиш? Анадънмо?

Когато сте се събирали повече гости, по селата това ставаше на светия ден на селото, тъй наречения селски панаир. Тогава всяко семейство дава заявка колко хляба, колко каси бира, колко каси безалкохолно и колко кила кайма ще купуваш за да може магазинера да го зареди навреме

Аман от соросоиди и НПО простета, които пренаписват историята и я заменят с пълни лъжи!
              Кво има да потвърждавам то и сега произвеждаме и изнасяме зърно. Даже повече отколкото преди.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                Хляба беше евтин и хората по селата си хранеха животните с него. Като бях летни ваканции на село и като ходех да пазаря - винаги имаше опашки и даваха по бройка хляба. После като остане пускаха на свободна продажба.
                С това само потвърди това което вече казах.

Хляба беше евтин и имаше обилно колкото искаш. За да не се купува с чувалите за прасетата, продавачката дава ограничено хляб ако има опашка за да не стане така че някой да купи 20 самуна хляб в чувала а някой да не може да вземе и един. След като свърши опашката се продава на всеки кой колкото иска... Капиш? Анадънмо?

Когато сте се събирали повече гости, по селата това ставаше на светия ден на селото, тъй наречения селски панаир. Тогава всяко семейство дава заявка колко хляба, колко каси бира, колко каси безалкохолно и колко кила кайма ще купуваш за да може магазинера да го зареди навреме

Аман от соросоиди и НПО простета, които пренаписват историята и я заменят с пълни лъжи!
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• А защо изобщо им е трябвало да забраняват книги, всъщност? Автомати да забраняват хубаво, ама книги? С какво могат да им навредят няккви си книги пък?

Пък и нали хляба е бил хляб и млякото - мляко? Книгите не са ли били книги?

Коментар

• Забравих - американците почнаха войната в бивша Югославия. Хората там добре и богато си живееха - и хоп изведнъж американците почнаха война там, щото им завиждаха и искаха да спрат да правят автомобили Застава - Юго.

Коментар

• Абе аз се чудя на Радой Ралин защо са му забранявали книгите? Той нали е комунист, даже е списвал пропаганда, защо другарите са го подтискали така? А защо не са го убили или пратили в лагер Обазовайте ме моля

То сигурно и тия лагери са някаква измислица. Иначе са щели да го пратят там със сигурност.

Коментар

кефалос обясни ми ти поне живееш там, що за олигофрен тряя да си да си събориш небостъргачите и да кажеш, че е някой друг, да гониш вятъра и да жертваш живота на хората там в Ню Йорк ай обясни ми що за хора са
                        Мишка,за много неща си много далече от истината!!!Само това мога да ти кажа и успешна кариера!!!Ама надали!!!

Коментар

кефалос обясни ми ти поне живееш там, що за олигофрен тряя да си да си събориш небостъргачите и да кажеш, че е някой друг, да гониш вятъра и да жертваш живота на хората там в Ню Йорк ай обясни ми що за хора са
                          Знаем сега - американците не са кацали на Луната. Американците сами си събориха небостъргачите.

Всичко знаем.

Коментар

Ха с твоя начин на мислене, сигурно си вярваш на личните болни извращения... зарди които между впрочем умират хора.. а ВИЕ ГО ЗАЩИТАВАТЕ, ЧЕРВЕНИЯ ТЕРОРИЗЪМ НЯМА КРАЙ, ДОКАТО ИМА ТАКИВА ДИКТАТОРИ .КАТО ПУТИН, САДАМ,КАДАФИ,И ОЩЕ КАКВИ ЛИ НЕ МАЛОУМНИ И БОЛНИ ХОРА??

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                              Абе Мишка,сериозно.Така ли ви внедряват!!!Първо като вещ инвеститор и после беж по политическите теми!!!Добра стратегия,но лоша тактика!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                А ето и опашки от миналата година в любимия ти Пиндостан... хаха

Да ФОРИ, тоя капитализъм е много вреден, внимавай че ВЕЧЕ СИ ПРИХВАНАЛ НИКА ТИ Е ДОЛАРОВ.... ужас каква ли шизофрения е това????

Коментар

Working...
                                X