IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от x3m Разгледай мнение
    Нямало е фалити, всички са живели прекрасно. Море на Шкорпиловци, хляба - хляб, млякото - мляко, всички имаха работа. АБе цветя и рози с две думи
    Да бе то затова резултата е такъв, нали всичко е резултат от нещо си ха, тия живеят в Някаква червена планета, няма как след 50 години, като радияция всичко ще си дойде на мястото...НО СЕГА СЕ ОКАЗА И ЧЕ 50 ГОДИНИ СЛЕД ПУТИН ЩЕ ТРЯБВА ДА ИЗЧИСЛЯВАМЕ..
    Но Пък какви ли ще са феновете на РУСИЯ И ПУТИН, сред тия които сега се деца?

Няма да са като сегашните малоуници.. когато са били деца когато червения терорист е дошъл на власт..

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Глупости на таркалета. В България след петдесетте години не е имало никога недостиг на хляб и на мляко.
      И киселото мляко беше кисело мляко. За два дни в хладилника се прокисваше.
      А прясното беше прясно. Като го купиш трябва веднага да го свариш, иначе се пресичаше. И за три дни в хладилника прокисваше и не ставаше за нищо. А сега може да държиш прясното мляко един месец в хладилника и пак не прокисва. А "киселото" не става кисело, ако ще и година да го съхраняваш.
      И хлябът беше ХЛЯБ. А сега е БОКЛУК!
      Като соросоидите и сукалчетата с промити мозъци!

Хляба беше евтин и хората по селата си хранеха животните с него. Като бях летни ваканции на село и като ходех да пазаря - винаги имаше опашки и даваха по бройка хляба. После като остане пускаха на свободна продажба.

Продавачката знаеше кой колко гърла храни у тях и даваше по бройка. Ако ти идват гости и ти трябват повече се молиш за повече хляб.

Спомням си като се събирахме всички внуци и цялото домочадие - тогава 3 дена преди това се купуваше макс. количество дето дават, за да не останем без хляб или да се налага да меси баба ми.

Както и да е.

До Виденов имаше ограничения на износа на жито. Една година имаше криза с недостиг на жито и хляб по времето на Беров или Виденов беше. Че се наложи държавата да се намесва и да внася жито, за да задържи цената на хляба ниска.

После бързо му освободиха цената и нещата си дойдоха на мястото.

Коментар

• А ето и опашки от миналата година в любимия ти Пиндостан... хаха

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Защо тъгувате по комунизма? Липсва ви да ходите на работа пияни, без никой да ви уволнява? Или краденето ви липсва? Гледам тука по мойте село колко дувари си направили другарите. 2 метра дялан камък под конец. Общо да е всичко всичко ви липсва, а?

Свърши тарикатлъка. До миналата година беше. Сега ще ядете калая яко всите
          Поредните полюции на невръстния промит мозък.

Как ще ходиш на работа пиян бе? Това да не ти е "демокрацията"?
          Ако отидеш пиян освен наказание от началника те чака и партийно наказания, ако си партиец, или наказание от профсъюза ако не си.
          А за кражбите ме уби. Ами едно време къщите се заключваха и ключа се слагаше под входното чердже. Заключено е за да се покаже, че хората ги няма. Поне в провинцията така беше. В София имаше бандити, ама не колкото сега. Щото милицията ги ловеше, а съдиите не се церемонеха- в Белене.

А сега долните етажи са зарешетени като Централния софийски затвор!
          Ама са ви промили мозъците здраво. Питай дядо си бе! Той ще ти каже как е било.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            И тук имаше опашки за Макдоналдс. Тях спомняш ли си ги или само тези за киселото мляко си ги спомняш?... хаха
            E тук вече се обърка. Опашки за Макдоналдс в Източна Европа имаше само в Москва, още помня репортажите по руската телевизия...

Коментар

• МОДЕАРТОРА, ТЕАМТА КОЯТО СТЕ СИ ПОЗВОЛИЛИ ДА ПУБЛИКУВАТЕ Е МЕКО КАЗАНО СПОРНА ОТ ВСЯКАКВА ГЛЕДНА ТОЧКА.. РАЗБИРАТЕ ЛИ КАКВО ПРАВИТЕ, ВЪОБЩЕ???

Коментар

• Нямало е фалити, всички са живели прекрасно. Море на Шкорпиловци, хляба - хляб, млякото - мляко, всички имаха работа. АБе цветя и рози с две думи

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Глупости на таркалета. В България след петдесетте години не е имало никога недостиг на хляб и на мляко.
                  А прясното беше прясно. Като го купиш трябва веднага да го свариш, иначе се пресичаше. И за три дни в хладилника прокисваше и не ставаше за нищо. А сега може да държиш прясното мляко един месец в хладилника и пак не прокисва. А "киселото" не става кисело, ако ще и година да го съхраняваш.
                  ОК! Ти знаеш по-добре. Грешно си спомням аз

Коментар

• Тая тема няма ли да я заключи админа вече.

Коментар

Аз лично си спомням как бях много, много малък и чаках с брат ми на опашка, след като ме бе взел от детска градина. Трябваше да купим хляб и кисело мляко. Опашката беше много дълга, защото чакахме много време. Нямаше сняг, но ми беше много студено. Бях с шапка и ръкавици. Когато дойде нашия ред, магазина беше абсолютно празен. 85-6 година е било това. Тъй като много държите на личните спомени, само този споменавам. Имам много други "преразказани истории", които "изобщо не са били така" и са фабрикации на "НПО простета" и "капиталистически свине".

Например за масови гладове през 60те по селата. Не, не е било така, нали? Такова нещо не се е случвало, тогава всички бяха сити. Защо не е било така, бе другари? Защото не са го споменали по Хоризонт ли?
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Така свършва приятелството с Русия.
                        И тук имаше опашки за Макдоналдс. Тях спомняш ли си ги или само тези за киселото мляко си ги спомняш?... хаха
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Така свършва приятелството с Русия.

https://www.youtube.com/watch?v=newRbaPkkao

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            Абе Мишка,сериозно.Така ли ви внедряват!!!Първо като вещ инвеститор и после беж по политическите теми!!!Добра стратегия,но лоша тактика!!!
                            не специално за 9/11 ше си скъсаме потниците вече тва тука нема кой да ме убеди, че на тея нещастници САшш некой друг им е съборил двата блока там .... особено оня брадатия с козите в планината ....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis
                              изчезни бе сопол бегай на околовръстното
                              Абе Мишка,сериозно.Така ли ви внедряват!!!Първо като вещ инвеститор и после беж по политическите теми!!!Добра стратегия,но лоша тактика!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Ами чакай да видя... Дори по официалната версия почти всички атентатори са саудитци... Ама защо ли вместо Саудитска Арабия бомбардираха Афганистан?!... Познайте от два пъти?... хаха
                                Аз чакам онея американските българчета да ми кажат кой е виновен за 9/11 и дего тоя "самолет" дет ударил пентагона или май било drone .... и деги тея записи от онея 100хил. камери там как па една не видела нищо разбираш ли .........
                                И да ми обяснят и оная града където падна до WTC тя пък нищо не я е удряло нито нешо е имало е за кво е паднала ???

Коментар

Working...
                                X