Първоначално изпратено от michaelis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСкоро може и да има ако продължават да успиват народа от медиите и го дърпат в погрешна посока.
Всички седерасти, сини талибани, соросоиди, НПО простета и зомбита пиндофили трябва да бъдат изметени с голямата метла от държавните медии. Тази пещерна антируска пропаганда плащана с парите на данъкоплатците трябва да спре! Нека пиндосите си я плащат 100% щом им е необходима. На такава злостна човеконенавистна пропаганда не съм бил свидетел даже по времето на соца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеима ли руски войски на наша територия
Всички седерасти, сини талибани, соросоиди, НПО простета и зомбита пиндофили трябва да бъдат изметени с голямата метла от държавните медии. Тази пещерна антируска пропаганда плащана с парите на данъкоплатците трябва да спре! Нека пиндосите си я плащат 100% щом им е необходима. На такава злостна човеконенавистна пропаганда не съм бил свидетел даже по времето на соца.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеБакши, аз съм любопитен да чуя твоята версия, подкрепена от съответни доказателства?
Нека да позная, американците сами гътнаха СТЦ с помощта на ХААРП-а...
На бакшо само по една вувузела мое да измаате с имхобастуна нишо не знаете нишо не сте чели вие и за бакшиши не стаате за нишо абсолютно за нишо ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеН[B]е мое ми отговорите тука кой беше виновен за 9/11 на разибрачи ше се праат
Нека да позная, американците сами гътнаха СТЦ с помощта на ХААРП-а...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
Аман от НПОП човече. Гледай го и тоя отдолу. Още вадят скелети от гардероба и говорят за пещерен комунизъм.
Ама нали за това им плащат. Я да отворят дума за убитите от краварите над един милион само в Ирак и да видиш как млъкват като чеченец на разпит.
2 елементарни въпроса са
Не мое ми отговорите тука кой беше виновен за 9/11 ?
прехласнали сме били по Русия, има ли руски войски на наша територия ?
За какво са ми американски войски на наша територия ? Мене ме боли шнура, че ИМХОТЕПА им е "член" на тея. Аз не искам никакви чужди войски на наша територияLast edited by michaelis; 07.02.2015, 00:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от x3m Разгледай мнениеЗащо тъгувате по комунизма? Липсва ви да ходите на работа пияни, без никой да ви уволнява? Или краденето ви липсва? Гледам тука по мойте село колко дувари си направили другарите. 2 метра дялан камък под конец. Общо да е всичко всичко ви липсва, а?
Свърши тарикатлъка. До миналата година беше. Сега ще ядете калая яко всите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеТи добре ли си наистина?! 86-та чаках да излезе новия албум на Меtallica "Master of puppets" и нямаше никакви опашки за нищичко. 88-ма започнах работа на 200лв. заплата и живеех при нашите, та се чудих какво да ги правя....
Ма тука май сичкото келеш сте се съдрале!!!Last edited by kefala; 07.02.2015, 00:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеА сега в кой клас си?Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениечлен то ти ако си ми член ще отрежа .....
Аман от НПОП човече. Гледай го и тоя отдолу. Още вадят скелети от гардероба и говорят за пещерен комунизъм.
Ама нали за това им плащат. Я да отворят дума за убитите от краварите над един милион само в Ирак и да видиш как млъкват като чеченец на разпит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от x3m Разгледай мнение89та бях във втори клас, а не във детската градинаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от x3m Разгледай мнениеАз лично си спомням как бях много, много малък и чаках с брат ми на опашка, след като ме бе взел от детска градина. Трябваше да купим хляб и кисело мляко. Опашката беше много дълга, защото чакахме много време. Нямаше сняг, но ми беше много студено. Бях с шапка и ръкавици. Когато дойде нашия ред, магазина беше абсолютно празен. 85-6 година е било това. Тъй като много държите на личните спомени, само този споменавам. Имам много други "преразказани истории", които "изобщо не са били така" и са фабрикации на "НПО простета" и "капиталистически свине".
Например за масови гладове през 60те по селата. Не, не е било така, нали? Такова нещо не се е случвало, тогава всички бяха сити. Защо не е било така, бе другари? Защото не са го споменали по Хоризонт ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеToва бакшишите сте много загубени хора. Как ще има руска войска в България бе, България е член на НАТО и натовски войски могат да пребивават на територията. А хуйлостан е определо НАТО за основен враг. Хуйлостан са наши врагове бе драйверчеLast edited by michaelis; 07.02.2015, 00:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНещо си се объркал, мойто момче. Сгрешена е датата в учебника... Ако е имало такова нещо то е било 89-90 година. През 85-6 опашки за кисело мляко и хляб не е имало. Тогава хората по селата си купуваха хляб с чували и хранеха с него прасетата си. Толкова обилно и толкова евтино го имаше!
Коментар
-
Първоначално изпратено от x3m Разгледай мнение85-6 година е било това.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар