IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
    За съжаление, не съм срещал. И на мен ми е интересно поради какъв зор беше опита за майдан на Таксим през 2013.
    САЩ-Турция отношенията се развалиха още при нахлуването на пиндосите в Ирак. Най-големият страх на турците от независима кюрдска държава пред очите им стана действителност през последните 10 години. Не само, че кюрдите вече си имат държава, но имат и нефтените полета на Киркук. Турция, който и да е на власт там, няма как да прости това нещо на пиндосите. Никога!

Мегданя в Турция бе, че за пръв път от 50 години насам управляващ турски президент разби съюза на турските военни с пондосите. Имаше много арести на висши турски военни с което се сложи край на постоянното бъркане във вътрешните работи на Турция от страна на Пиндостан!
    Last edited by Forex Master; 10.02.2015, 15:43.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
      Попадал ли ви е сериозен аналитичен материал за актуалните взаимоотношения сащ-турция?
      За съжаление, не съм срещал. И на мен ми е интересно поради какъв зор беше опита за майдан на Таксим през 2013.

Коментар

• Попадал ли ви е сериозен аналитичен материал за актуалните взаимоотношения сащ-турция?

Коментар

• Бившият италиански премиер Марио Монти: "Европа не трябва да изглежда като оръдие за американски интереси"

Ex-Italian PM Monti: Europe can’t appear to be ‘tool of US interests’

http://rt.com/news/230891-monti-us-ukraine-tool/
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Путин се подиграва с американската външна политика.....( обонго ще побелее от яд..)

Вчера в Турция, днес в Египет реже корените на доларовата политика.....Ако от там мине през Техеран и Рияд....ще стане много интересно....

Коментар

• Египет пое курс на освобождение от тежката пиндозависимост в която бе изпаднал от 20-30 години насам. Путин днес е на посещение в Кайро!

Москва и Кайро възнамеряват да изоставят долара

Руският президент Владимир Путин обяви, че Москва и Кайро скоро могат да изоставят долара в двустранната си търговия и да използват националните си валути, съобщават световни агенции.

http://news.ibox.bg/news/id_416901224

Ще успее ли и ЕС да отхвърли тежката колониална зависимост в която е изпаднал?

Коментар

• Националния Фронт на Франция: Фашингтон се опитва да започне война в Европа!

Мари Льо Пен нарече Брюксел "Американски лакеи"... хаха

Le Pen says Washington attempting to start ‘war in Europe’

The leader of France’s rightwing Front National (FN), Marine Le Pen, has called Brussels “American lackeys” over the EU's Ukraine policy. She further accused Washington of attempting to start a “war in Europe” and expand NATO towards Russia’s borders.

http://rt.com/news/230503-le-pen-us-lackey/

Коментар

• Ххха, става забавно!

http://www.focus-news.net/news/2015/...te-strani.html

Айде сиктер от талера!~

Коментар

• Първоначално изпратено от x3m Разгледай мнение
                    И тебе те разбрахме с тия ислямисти как не могат нищо да направят, много глупави били и некадърни, не могат атентати да правят. Нещо друго по темата имаш ли да кажеш или ти ще си тоя дето ще затваря вратата, че няма какво друго да каже?
                    разпознаваш ли тука на снимката некой така "случайно" да е там .... скиваш ли колко сте прости американчетата .....

На мене на Доган ми прилича тоя сигур той им дава парите и ги обучават в Симеоново тея кюмури ......
                    Леле майко какъв просссс народ вирей в нашшта куха държавица .....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis
                      и теб кат те гледам кат оня малоумника математичния моля затвори вратата от външната страна .... ако няма кво да кажеш просто си лягай без да ми завиваш кат оня към Украйни и Луни, че ми писна от вас ... Ислямистите били свалили WTC и Сноудън е бил продавач на вестници аре лека нощ вече .....
                      разбрахме, че си бил 2 клас вече през 90 ... и си се редил по опашки, повече тъпотии не ми се четат от твойте съкращения там .....
                      И тебе те разбрахме с тия ислямисти как не могат нищо да направят, много глупави били и некадърни, не могат атентати да правят. Нещо друго по темата имаш ли да кажеш или ти ще си тоя дето ще затваря вратата, че няма какво друго да каже?

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                        Не ви ли е гнус да го ползвате?
                        А вие соросоидите и НПО простетата нали сте против комунистите? Що ползвате компютри и телефони произведени в Китай? Не ви ли е гнус да ги ползвате?... хаха

Коментар

Интернет нали е изобретение на гадните американци.
                          Хаха... И аз съм чувал, че Ал Гор е изобретил Интернета... хаха... Не, мойто момче.

Интернет е изобретение на ЦЕРН Швейцария от двама учени - Тим Бернерс Лии и Роберт Колио. Първият уеб сървър, първият браузър, първият уебсайт, Хипервръзките /HTML/... Всичко това е създадено в ЦЕРН... тъпо пиндо-зомби... хаха

http://home.web.cern.ch/topics/birth-web

Коментар

Ама руснаците не го могат тоя номер. С печатането де.

То не можело само с ядене.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Те могат други номера. Тях не ги мисли. По-добре помисли за себе си де не можеш никакви номера и си осъден да робуваш на пиндосите цял живот... хаха
                              Знаем да се снимат полуголи до кръста, мислейки се за Рамбо в ранния му период

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                                Виж кво видяхте вече колко можеш ... стоп благодаря ви, моля затворете вратата от външната страна на тая темя ... като няма на къде да завиваш вече към Украй и Луни, че интернети .... аре черта и дома на топло ....
                                Ми не знам с тая конспирация дето ви е в главите.

Знаем ли - може да имате фобия от следене по Интернет.

ЦРУ по интернет да влиза в компютъра ви и да ви шпионира.

Коментар

Working...
                                X