Първоначално изпратено от mathematician
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеАбе мурлилките тоя Интернет нали е изобретение на гадните американци.
Не ви ли е гнус да го ползвате?Last edited by michaelis; 07.02.2015, 00:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗа сега отпечатването на една 100 доларова банкнота им струва 16 цента. Нормата на печалба е 62500%... Как да изпуснеш такъв бизнес?... Щом трябва армии от соросоиди и НПО простета ще поддържаш във всяка държава... хаха
Как ли ги е яд само като трябват да плащат в долари на техните пропагандатори.
Last edited by mathematician; 07.02.2015, 00:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеДа знаем - лично американските военни екскортираха хеликоптера на журналистката с микрофона до пещерата на Бин Ладен, да не би лошите талибани да го свалят погрешка.
Всъщност аз се обърках нещо - Бин Ладен - че съществуваше ли такъв човек?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеОсвен това печатат долари и един ден 100 долара ще струват 1 рубла.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЕдинственото с което помня Радой Ралин е, че имало някакво прасе нарисувано на книжката му, на което опашката му приличала малко на подписа на Тодор Живков... хаха
Е, хубаво. Голямо геройство... хаха... Ама не си спомням нито едно негово произведение. Докато помня много неща дори от съвсем малко известни български автори, които не са търсили евтина известност и са останали творци в истинския смисъл на тази дума. Един творец занимавали се с политика пиши го творчески труп. Започва да се занимава с политика защото се е изчерпал...
Ама те са занимават с политика още в началото на кариеата си, така че по твоята логика са си по начало трупове. Заедно с Волтер и Росо сигурно си правят компания. Петимцата може да си направят партия на некадърните псевдо-дисиденти. НПД
А Сартър? Той нали уж е комуне? Нещо и той ми убягва от лавиците на ком. библиотеките
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеда CNN редовно е взимала интервюта от терориста в пещерата му докато го търсеше цял свят така е да CNN са да си ебе века ....
Всъщност аз се обърках нещо - Бин Ладен - че съществуваше ли такъв човек?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеТака е анонимния форумник винаги има повече информация от CNN и винаги знае всички новини преди тях и веднага ги разконспирира, ако не му харесват новините де. Ако му харесват веднага ги пуска по форумите да се покаже, че и той чете CNN.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЩото никой не им вярва и ги спукват от подигравки... хаха
Същата работа като със златото на един куп държави... Де го издухаха за Виетнамската война и за атомни бомби и сега се услушват като гърмяни зайци... хаха.. Чакат да обезкостят някоя държава и да им вземат златото за да го върнат на някой, който си го иска обратно от години... Както върнаха на Германия украинското злато... хаха
Освен това печатат долари и един ден 100 долара ще струват 1 рубла. Путин го обеща - ама друг път.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениекато не можеш и нямаш никви доводи просто не ми се обяснявай говориме за 9/11 ти ми се обясняваш като някой тъпоъгълник как брадатия с козите в планината ударил Пентагона .............нема кво да ми завиваш към Украйна и Луната всеки път
Просто замълчи като не знаеш или си мисли, че по CNN всичко излъчено е така то тогава е проблем на болницата, че си навънка ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеЗабиха си знамето, взеха проби - що да повтарят.
Същата работа като със златото на един куп държави... Де го издухаха за Виетнамската война и за атомни бомби и сега се услушват като гърмяни зайци... хаха.. Чакат да обезкостят някоя държава и да им вземат златото за да го върнат на някой, който си го иска обратно от години... Както върнаха на Германия украинското злато... хахаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеДа, ТОВА е най-съмнителното , че самите американци не могат да кацнат отново след 40 години! Може би защото света вече е много по-високо технологичен и измамата лесно ще се разкрие. Вече по пътищата на изтока не се движат волги М21, а Россия е доста напред в космическите технологии. Пиндосите ще се сринат завинаги като авторитет пред света ако лъснат лъжите и манипулациите им от всякакъв калибър.
ПП. Последното което ме убеди, че е шмекерия е историята на полета на АПОЛО-13. Това си е направо по Ханс Андерсен!
Всичко е снимано в Холивуд, а после актьорите и операторите са разстреляни, за да не останат живи свидетели на манипулацията.
Всъщност като се замисля - той май Сталин и руснаците правеха така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеДа знаем и в Украйна се бият доброволци с черешови топчета.
Просто замълчи като не знаеш или си мисли, че по CNN всичко излъчено е така то тогава е проблем на болницата, че си навънка ......
Коментар
Коментар