IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Щяха да са ги извикали досега ако можеха да намерят "достойна" кауза за война... Търси се такава под дърво и камък!

В БГ ще стане това което стана с колониална Латвия. Очакваха руски танкове, а получиха американски... хаха... Да видим сега, как ще се освободят от американските танкове?
    тоз сганта и оня другия те са изпуснали всички влакове. Аз не мога и не знам на какъв език да им обясня, че не желая било то руска военна техника, било то американска, германска, и т.н. на българска територия. Не мога също да им обясня, че не желая Путин да командва в България нито оня Брикет от Сашш. Искам нормални търговски и мирни отношения с държавите и никакви насъсквания за войни, защото ше ни разпарчатосат, но тея са невменяеми ......
    Който има някакви военни проблеми или претенции да си ги решава САМ. basta

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
      Всичките "подкрепящи НАТО" да се явите по служба да ви видя тогава, колко ГОЛЕМИ тарикати ше станете.
      Щяха да са ги извикали досега ако можеха да намерят "достойна" кауза за война... Търси се такава под дърво и камък!

В БГ ще стане това което стана с колониална Латвия. Очакваха руски танкове, а получиха американски... хаха... Да видим сега, как ще се освободят от американските танкове?
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Стари Днес, 11:01
        4ervenasgan
        Това съобщение беше изтрито от Amsterdamm. Причина: Безобразен език! Предупреждение!

Остави го нека си псува човека ве, нали има свобода на словото ..... малко заблудена птица е ама ше се опрай. Той си мисли, че мавзолей пак искаме да прайм или да сме васали на Русия .....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
          Е от ДЕконструкция няма да чуеш такива неща...или от оная мумия дърТева. А ако се информираш само от руслямските 100% държавни медии може да развиеш комплекси и да си помислиш, че си най-великият на света ....голтак

П.П. мери си приказките!
          ти май си "platenasgan" де да те знам и не мисля нищо да меря, казвам това, което мисля и ме боли фара. Те амриканците са прави, че на българина му трябва само един телевизор или dnevnik.bg (в твоя случай) и са победени. Пълен кухъл си като градински маркуч. Какви русофили и кой иска да е под руска власт само не разбрах ?!? Искам да живеем в мир със съседите си, а не някви селяни Американци да ми нареждат кво да правя АЗ в собствената си държава. Ако те имат проблем да си го решат те сами !!! Не искам държавата ни да бъде въвличана във военни конфликти, че и такива тъпаци като тебе го подклаждат и покрепят това нещо. А ти 6 клас първи срок пушка не виждал, в казарми не ходил, философства тука, кое е добре и кое не за НАТО мато и т.н.

P.S. как би ми се искало да обявят една мобилизация на българската армия да видим тогава, кой ше даде първи задна .... ей това ми е много интересно ....
          Всичките "подкрепящи НАТО" да се явите по служба да ви видя тогава, колко ГОЛЕМИ тарикати ше станете.
          Last edited by michaelis; 16.03.2015, 13:00.

Коментар

и тея имат наглостта да ми говорят, че сме против България - тея нещастници ?? Уж единия е против военните действия, а другия кухъл ми "поства глупости" че "все повече Българи одобрявали политиката на НАТО" ...... и то от dnevnik.bg поне да го беше пуснал от БНТ или БНР ама и там няма такова нещо даже ....
            Е от ДЕконструкция няма да чуеш такива неща...или от оная мумия дърТева. А ако се информираш само от руслямските 100% държавни медии може да развиеш комплекси и да си помислиш, че си най-великият на света ....голтак

П.П. мери си приказките!

Коментар

ауууууу, що така тази тема привлече като магнит всички пиндо-зомбита петоколонници в БГ? Предатели готови да продадат и майка си за няколко кирливи цента!
              и тея имат наглостта да ми говорят, че сме против България - тея нещастници ?? Уж единия е против военните действия, а другия кухъл ми "поства глупости" че "все повече Българи одобрявали политиката на НАТО" ...... и то от dnevnik.bg поне да го беше пуснал от БНТ или БНР ама и там няма такова нещо даже ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                Тази окупация е подплатена и с монетарната система. Така че няма мърдане от нея.
                Който не иска да бъде роб просто трябва да спре да бъде роб! Средствата за разкъсване на оковите са по-долу в подписа ми.
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Е в твоя ограничен кръг мурзилки, най-вероято всички сте ЗА, ама....за ваше съжаление сте отмиращо малцинство
                  Ммм не знам май е обратното .... все повече и повече българи са против НАТО и САЩ не знам кой е отмиращия - май ТИ
                  На германците им присветна, Австриици, Гърци, Унгарци, Французи саааамо ТИ си най-големия .... пфффф че кой си ти един малък софийски дришльо
                  де да знам може и от Полски Тръмбеж да си то бива да си тъп ама само с някви новини от Дневник ..... чужди езици не рачите ли да учите там на село
                  Last edited by michaelis; 16.03.2015, 12:36.

Коментар

Не знам до сега с всеки с които съм говорил са ЗА явно само тъпаците още не са разбрали кое и защо и никой от тези които познавам не чете български изпростели новини явно сте само вие послените мохиани и глупаци ..........
                    Е в твоя ограничен кръг мурзилки, най-вероято всички сте ЗА, ама....за ваше съжаление сте отмиращо малцинство

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                      ауууу, че неподходящ език......
                      ауууууу, що така тази тема привлече като магнит всички пиндо-зомбита петоколонници в БГ? Предатели готови да продадат и майка си за няколко кирливи цента!

Коментар

• Тази окупация е подплатена и с монетарната система. Така че няма мърдане от нея.
                        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

А ей го другия ненормалник....освен форката:

Николас Мадуро ще управлява Венецуела пряко с укази до края на 2015 г.
                          http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/03/...uela_priako_s/

за теб читателЮ единствено на весНик чума:
                          Все повече българи са негативно настроени към Русия, заради конфликта в Украйна
                          http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2015/...ni_kum_rusiia/
                          Не знам до сега с всеки с които съм говорил са ЗА явно само тъпаците още не са разбрали кое и защо и никой от тези които познавам не чете български изпростели новини явно сте само вие послените мохиани и глупаци ..........

Коментар

Да повторим, че някои седерасти, сини талибани, соросоиди и НПО простета не могат да четат нито английски нито български!

--------------------------

Интересни допитвания правят социолозите по света /нехамерикански зомбита/. Въпросът е "Ако вашата страна бъде бомбардирана и населението масово избивано... Коя страна смятате, че ще извърши това престъпление?". Отговорът на 98% от запитаните е САЩ! Що така?!

Never ever ever trust the US, they will stab their own mother in the back, recognized internationally as the most corrupt country in history and least trusted. Global survey asked '' If your country was bombed and your population killed in mass .. What country do you think is most likely to commit this crime ? " 98% said USA,[/
                            ауууу, че неподходящ език......
                            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• А ей го другия ненормалник....освен форката:

Николас Мадуро ще управлява Венецуела пряко с укази до края на 2015 г.
                              http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/03/...uela_priako_s/

за теб читателЮ единствено на весНик чума:
                              Все повече българи са негативно настроени към Русия, заради конфликта в Украйна
                              http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2015/...ni_kum_rusiia/

Коментар

Повечето от българите подкрепят членството на страната в НАТО
                                Да повторим, че някои седерасти, сини талибани, соросоиди и НПО простета не могат да четат нито английски нито български!

--------------------------

Интересни допитвания правят социолозите по света /нехамерикански зомбита/. Въпросът е "Ако вашата страна бъде бомбардирана и населението масово избивано... Коя страна смятате, че ще извърши това престъпление?". Отговорът на 98% от запитаните е САЩ! Що така?!

Never ever ever trust the US, they will stab their own mother in the back, recognized internationally as the most corrupt country in history and least trusted. Global survey asked '' If your country was bombed and your population killed in mass .. What country do you think is most likely to commit this crime ? " 98% said USA,[/

Коментар

Working...
                                X