IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    "....се записвай доброволец и марш в Украйна да трепеш руснаци ...."

Значи признаваш, че руснаците все пак се бият на чужда територия
    абе ама ти на луд ли се прайш или си си такъв по рождение ?!? Тея дневници там и не знам си кво спонсорирани от "Америка за България" мен не ме ебе ама ич.
    И ако аз бях руснак в Украйна и аз ше тряаше да се бия сигурно срещу военните килъри на НАТО там ....

https://www.youtube.com/watch?v=GDlX5SSAO0M

на тоя украинец мнооо му добър англииския нешо, a те кво праат там ?!?

Коментар

• "....се записвай доброволец и марш в Украйна да трепеш руснаци ...."

Значи признаваш, че руснаците все пак се бият на чужда територия

Коментар

• Повечето от българите подкрепят членството на страната в НАТО

За 42% от хората участието в алианса е важно за сигурността и отбраната на България, но 22% смятат, че то е вредно за страната. 53% са на мнение, че България трябва да изпълнява всичките си задължения като лоялен член на алианса, 32% - че в зависимост от ситуацията може да не изпълнява някои от тях и само 14% - че не трябва да ги изпълнява и е по-добре да напусне НАТО.
        ...
        На хипотетичен референдум за външно-политическото бъдеще на страната 63% биха гласували "За" запазване ориентацията към ЕС и НАТО срещу 33% - "За" преориентация към Русия и евразийския съюз около нея.

Нагласите остават практически без промяна в сравнение с април миналата година. Проевропейската ориентация и подкрепа за политиката на ЕС преобладава във всички образователни и възрастови групи.

Сред симпатизантите на БСП, АБВ и "Атака" преобладава желанието за външно-политически съюз около Русия

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2015/...ni_kum_rusiia/

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
          Еееми някой от нас тука да го иска ??? Ама Американските генерали го искат за тва бяха в София и ние сме против България ?!?
          тълкувай както си искаш, някой ден ще уцелиш някаква истина...
          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
            НЕ ИСКАМ НИЩО ОТ ТОВА!
            Еееми някой от нас тука да го иска ??? Ама Американските генерали го искат за тва бяха в София и ние сме против България ?!?

Коментар

ти си верноо мноо кух, ако искаш да си американски роб хууу грабвай куфарите и бегом към Сашш или се записвай доброволец и марш в Украйна да трепеш руснаци ....
              НЕ ИСКАМ НИЩО ОТ ТОВА!
              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

НЕ, НЕ СМЕ ВСИЧКИ, А ВИЕ ТРИМАТА ТУК САМО СТЕ!!!
                ти си верноо мноо кух, ако искаш да си американски роб хууу грабвай куфарите и бегом към Сашш или се записвай доброволец и марш в Украйна да трепеш руснаци ....
                Аз нежелая държавата ми да бъде въвличана във война с която и да било държава още по-малко Руската. Ако ти искаш да войваш прав ти път ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                  Добре, че бяха САЩ последните 70 години, иначе цяла Европа, щеше да прилича на северна азия сега. От Лисабон до Владивосток.
                  Там, където е стъпил миризливия сапог, трева не никне.
                  Специално в Европа контрастът между ФРГ и ГДР бе просто неоспорим.
                  Мда добре, че мда по-големи идиоти от тях не съм виждал и тъпаци ... Та нали държавата им е благодарение на Европейците бе тъпанар ..... Да не би седящия бик да е измислил нещо там при тея нещастници .... те кво са дали въобще на тоя свят освен разруха не знам .........

Коментар

къде виде против България ве пумпал, ние СМЕ ЗА именно ЗА България вън от НАТО и САЩа да се махат. То ако това е против България не те знам ти какво ги мислиш. Темата тука е АМЕРИКАНСКАТА ОКУПАЦИЯ НА ЕВРОПА!!!!
                    Ако за тебе разполагане на НАТОВска военна техника на нашата територия не е окупация то ти не знам къде се намираш ....
                    НЕ, НЕ СМЕ ВСИЧКИ, А ВИЕ ТРИМАТА ТУК САМО СТЕ!!!
                    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Аз говоря, че ВИЕ ТУК СТЕ ПОДРИВНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ против България!
                      Сирия не ме интересува, не е по темата.
                      къде виде против България ве пумпал, ние СМЕ ЗА именно ЗА България вън от НАТО и САЩа да се махат. То ако това е против България не те знам ти какво ги мислиш. Темата тука е АМЕРИКАНСКАТА ОКУПАЦИЯ НА ЕВРОПА!!!!
                      Ако за тебе разполагане на НАТОВска военна техника на нашата територия не е окупация то ти не знам къде се намираш ....
                      Ако ти искаш да си американски роб аз неща, нито руски нито американски .....

Коментар

• Добре, че бяха САЩ последните 70 години, иначе цяла Европа, щеше да прилича на северна азия сега. От Лисабон до Владивосток.
                        Там, където е стъпил миризливия сапог, трева не никне.
                        Специално в Европа контрастът между ФРГ и ГДР бе просто неоспорим.

Коментар

• И аз съм против САЩ. Тия са егати наглите боклуци!
                          Завират си гагата в целия свят и искат всеки да търгува в тяхната валута от много десетилетия. Е, сега вече има полъх на промяна, необратима .
                          Днес Маккейн отново говори за мир, чрез СИЛА! Познато нали....само, че този път няма да им мине номера, Россия е твърде голяма хапка, дори Иран......

Коментар

220 000 души убити в Сирия .. цивилни от бомбардировките на Сашш и НАТО и ти имаш наглостта да ми дрънкаш глупости ли ве селяк ... даже и статия има в инвестора за тва .... море само с една тояга като ше ви погна ше ве еба и у демократите и у чудото само с лопатата докато мърдате ..... само тва ше ви опрай .....
                            Аз говоря, че ВИЕ ТУК СТЕ ПОДРИВНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ против България!
                            Сирия не ме интересува, не е по темата.
                            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

концентрацията на подривни елементи е най-висока в тази тема...
                              220 000 души убити в Сирия .. цивилни от бомбардировките на Сашш и НАТО и ти имаш наглостта да ми дрънкаш глупости ли ве селяк ... даже и статия има в инвестора за тва .... море само с една тояга като ше ви погна ше ве еба и у демократите и у чудото само с лопатата докато мърдате ..... само тва ше ви опрай .....

Коментар

концентрацията на подривни елементи е най-висока в тази тема...
                                имерията на хаоса ....... срещу тях са малко подривните елементи срещу тях не знам кво тряя да се случи да престанат да бомбят тея изроди ...

тва праат Сашшш, НАТО и Израел мама им гадна ...... ей я демокрацията

на какво са направили държавата на хората .... смяяяятай ....

Last edited by michaelis; 15.03.2015, 23:16.

Коментар

Working...
                                X