Американските ценности не са европейски ценности, равновесков. Нито пък Европа ги е изнасяла за Америка. Не мога да си спомня как Европа е изнесла робството към Америка? Или пък как Европа е изнесла заразените с едра шарка одеяла раздавани в индианските резервати в Сев. Америка като помощи, но всъщност представляващи първата употреба на биологическо оръжие с цел масов геноцид!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеВие обсъждате Русия. За нея си има тема - пишете там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterАха... А не трябва ли съда да каже дали някой е терорист?... Или в истинските демокрации това не необходимо?
За сметка на това с подписването на споразумението за Трансатлантическото партньорство щяла Европа ще попадне под юрисдикцията на американските съдилища. И тогава дупе да ни е яко.Last edited by X_Y; 29.04.2015, 12:50.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterЯвно историческото ти "образование" се изчерпва с гледане на "Освобождаването на редник Райън" и "Пърл Харбър"... хаха
За ландлийза сме говорили и друг път...
Също така на чия страна започна войната СССР, за да търсим подобен принос...
Беше ли войната - война за завладяване на територии от гледна точка на СССР...
Така че тези 13% са общо взето нормални...
Това че знаеш за ВСВ само от съвтските филми за войната означава, че нищо не знаеш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеТи приравняваш едно чисто криминално деяние или случай на единично полицейско насилие с цялостна държавна политика на тоталитарни и посткомунистически правителства водещи страните си точно в обратната от исканата от народа посока.
Едното е повод за протести или минибунтове, другото си е направо революция.
В началото, може би, но сега, се онагледява настроението на цяла прослойка от обществото. Отношението и към властта и "реда" в страната. Отношението та властта, към същата тази прослойка...
Разслоението, мизерията на едни и баснословното богатство на други, липсата на каквато и да е перспектива, все по-разтварящата се "ножица", натрупвани с ГОДИНИ, хранене с купони и на помощи, рано или късно излизат на повърхността...
...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Ти приравняваш едно чисто криминално деяние или случай на единично полицейско насилие с цялостна държавна политика на тоталитарни и посткомунистически правителства водещи страните си точно в обратната от исканата от народа посока.
Едното е повод за протести или минибунтове, другото си е направо революция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеНе знам. Ти знаеш ли?
И каквото и да е станало с него, има разследване, бъди сигурен, че ще има и наказани.
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеТова повод за вандализъм, трошене, грабене, рязане на пожарникарски маркучи ли е?
И всекви подобни "действия" трябва да се пресичат най-решително, както се прави в момента.
Сарказма в случая е, заради аналогията с други държави, където, когато нещо подобно се случи, точно американците, почват да грачат за прекомерна употреба на сила, репресиЙ и прочее словоблудия...
Заради ЛИЦЕМЕРИЕТО им.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеА тоа със строшения гръбнак в полицейската камионетка, предполагам сам се е контузил... ?
Зарад когот започна мирния протест де ...
Не знам. Ти знаеш ли?
И каквото и да е станало с него, има разследване, бъди сигурен, че ще има и наказани.
Това повод за вандализъм, трошене, грабене, рязане на пожарникарски маркучи ли е?
П.П. Сега го видях тоя СМЕХ за "мирния протест". То има снимки и видео от "мирния протест".Last edited by 4ervenasgan; 29.04.2015, 10:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеПише за 15-тина ранени полицаи, 100-тина задържани негра и хм странно, нито един убит...демократично или не от полицията на Балтимор, под ръководството на кмета...хм пак негър.
Но опорната точка от десетилетия е и ще бъде:
А вие защо биете негрите?
Зарад когот започна мирния протест де ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение+1
Ако не ги биеха (убиваха) толко демократично, напрао щех да се объркам, че тероризират клетите негрА...
Да живее свободата, демокрацията и равенството !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение+1
Ако не ги биеха (убиваха) толко демократично, напрао щех да се объркам, че тероризират клетите негрА...
Да живее свободата, демокрацията и равенството !!!
Но опорната точка от десетилетия е и ще бъде:
А вие защо биете негрите?
Коментар
Коментар