Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеможе да ходиш където си искашСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеСмяташ ле ?
Ами така ми се чини!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеРуският президент Владимир Путин пък заяви, че "ако някой заплашва територията на Русия, тя трябва да насочи оръжията си срещу тези страни, от които идва заплахата. НАТО се приближава към нашите граници, а не ние."
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение".....ГДР, на чиято територия живеят германци, които не са били допитвани чрез референдум, дали искат да се присъединят към ГФР,
Какъв по-добър референдум от това, че гедерейци с РИСК ЗА ЖИВОТА си прескачаха стената ВИНАГИ ОТ ИЗТОК НА ЗАПАД и никога бягайки към мадараша.
ЧИТИ ВА СЕЛСКИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеГответе се и за авиация от НАТО.
Руският президент Владимир Путин пък заяви, че "ако някой заплашва територията на Русия, тя трябва да насочи оръжията си срещу тези страни, от които идва заплахата. НАТО се приближава към нашите граници, а не ние."Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЕ да, само дето по времето на ВД, от тази НЕокупирана страна НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ МРЪДНЕ, а сега, въпреки сериозната "окупация" от танк и половина на СЪЮЗНИЦИТЕ НИ от НАТО, може да ходиш където си искаш, да търгуваш и О Боже, дори да си купиш нещо различно от москвич!!!
Проследи динамиката на БВП на България и Беларусь, откакто България е член на ЕС или 01.01.2007г... Смях, смях, смях! Както вика комишар Сталинка силни сигнали, ясни знаци, парите идват в петък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеМи проблема е че по времето на Варшавския договор тук чужди военни бази нямаше !!!
А сега си имаме и американски военен окупационен корпус .....ако не схващаш разликата и господ не мое ти помогна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТова, те лишава от право на глас и мнение по който е да е въпрос. Стоиш надупен със свалени гащи и очакваш команда...
Пък ти си плямпай, че си свободен и не си окупиран, а си пълноправен член...
ЖАЛКИ.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеИ какъв е проблема, прави се, за да сме свободни.
НАТО Е ВОЕНЕН СЪЮЗ, В КОЙТО БЪЛГАРИЯ Е ЧЛЕН.
Гответе се и за авиация от НАТО.
А сега си имаме и американски военен окупационен корпус .....ако не схващаш разликата и господ не мое ти помогнаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеКолче,нещо притеснен ми се струваш!!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеПроблема е, че вече почти НЯМА БЪЛГАРСКА АРМИЯ и си изцяло ЗАВИСИМ то ЧУЖДА такава... Само не забравяй да се просълзиш (като оня с трабанта), като дойдат щатските самолети... То български ВВС вече НЯМА...
Това, те лишава от право на глас и мнение по който е да е въпрос. Стоиш надупен със свалени гащи и очакваш команда...
ЖАЛКИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеИ какъв е проблема, прави се, за да сме свободни.
НАТО Е ВОЕНЕН СЪЮЗ, В КОЙТО БЪЛГАРИЯ Е ЧЛЕН.
Гответе се и за авиация от НАТО.
Това, те лишава от право на глас и мнение по който е да е въпрос. Стоиш надупен със свалени гащи и очакваш команда...
ЖАЛКИ.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение"Целта е да бъдат успокоени съюзниците в НАТО, разтревожени от заплахи от Русия и от терористични групировки."
Честито ви окупация!
Никой не се чувства окупиран, където и да било на този континент, смешни сте.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
Коментар