IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
    Тука вече сме на едно мнение , ама как ше стане откачането от САЩа...
    Е може ли такива въпроси, ве 5еров .... с руското жуже напреТ!

0 лв ще получиш за седмицата!
    Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
      Не казах, че е за наше добро. Казах защо европейците все се "възмущават", обаче търпят.

Аз съм от тия, които мислят, че Европа трябва да спре да разчита на САЩ за защитата си, да изгради отново въоръжените си сили и разузнаванията, и тогава вече наистина да се разсърди на САЩ за подслушванията, нелегалните затвори и т.н. Само с блъфове няма да стане.
      Тука вече сме на едно мнение , ама как ше стане откачането от САЩа...

Коментар

Аха...щом е за нашето добро, е тъй може...
        Не казах, че е за наше добро. Казах защо европейците все се "възмущават", обаче търпят.

Аз съм от тия, които мислят, че Европа трябва да спре да разчита на САЩ за защитата си, да изгради отново въоръжените си сили и разузнаванията, и тогава вече наистина да се разсърди на САЩ за подслушванията, нелегалните затвори и т.н. Само с блъфове няма да стане.
        "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
          Обещават, ама пак и пак подслушват. А европейците все се "сърдят", ама нищо не правят. Що ли? Може би щото да се "сърдят" на лошите американци е по-евтино, отколкото да харчат собствените си пари за собствената си защита?
          Аха...щом е за нашето добро, е тъй може...

Коментар

http://www.repubblica.it/esteri/2015...6/?ref=HREC1-4

Абе , дами и господа , я обадете що пак подслушва големия чер баща...нъл след бабиния телефон обещаха че няма повече.
            Обещават, ама пак и пак подслушват. А европейците все се "сърдят", ама нищо не правят. Що ли? Може би щото да се "сърдят" на лошите американци е по-евтино, отколкото да харчат собствените си пари за собствената си защита? Удобно е да има "лошо ченге", което да върши мръсната работа, при това за своя сметка, а другите да могат да се възмущават на воля.
            Last edited by Pavlik Morozov; 24.06.2015, 20:17.
            "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• http://www.repubblica.it/esteri/2015...6/?ref=HREC1-4

Абе , дами и господа , я обадете що пак подслушва големия чер баща...нъл след бабиния телефон обещаха че няма повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                Малко си тъ... Това е само малко да знаеш. Имам 2 апартамента във Варна и 2 в русе. В кърджали съм ходил преди 30г. Виж ако тебе те е яхнал някой кърджалия е друг въпрос. Приди около 4-5 месеца си минах около шумен, то зъбите ми изпадаха от бойковите магистрали, сигурно беше дупка до дупка
                Последното може и да е вярно, зъбите ти липсваха и докато сновеше из фб групите преди време Ма пък пишеше, че си в Кърджали.
                Много ли ти е важно това? Неумелата защита на една легенда и прекаляването с детайлите, е признак за слабост. Очаквам при следващото си излияние да ползваш латиница отново.
                Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                  Не виждаш, щото в Кърджали ви е яхнало ДПС!
                  Малко си тъ... Това е само малко да знаеш. Имам 2 апартамента във Варна и 2 в русе. В кърджали съм ходил преди 30г. Виж ако тебе те е яхнал някой кърджалия е друг въпрос. Приди около 4-5 месеца си минах около шумен, то зъбите ми изпадаха от бойковите магистрали, сигурно беше дупка до дупка

Коментар

• Хубавото е, че точно пиндосите помислиха, че са поизлъгъли европа и са я направила пълен послушко чрез украйна и хоп :

http://www.focus-news.net/news/2015/...azh-obzor.html

Коментар

• """Известният американски милиардер и инвеститор Джим Роджърс смята, че в момента е изгодно да се инвестира в рубли и селското стопанство на Русия, пише РБК Daily.

„Може да се каже, че събитията в Украйна доведоха до изтеглянето на много капитал от Русия, рублата показа лоши резултати. Но аз виждам много възможности- нужно е да се купува на дъното и да се продава на пика.

Настроен съм оптимистично спрямо селското стопанство по целия свят, в това число и в Русия. Даже бих казал особено в Русия. Съществуват много възможности, сега с него започват да се занимават по-умни хора, инвестират се шари, внася се оборудване. Ситуацията ще се подобри“, заяви Роджърс.

Също така той изрази мнение, че доларът може да се окаже „балон“.

„В момента доларът е основната валута в която държа парите си, но не заради това, че доларът е стабилна валута. Той е ужасно ненадежден. Но той е международната резервна валута и когато хората търсят тихо пристанище се обръщат именно към долара. Аз зная , че тихо пристанище никъде няма. Доларът може да се окаже „балон“. След 2-3 години ще се освободя от него."""""

Казах ви аз, че танковете ще идат за желязо, а кой знае, може и за трактори! Колко земя стои необработена!

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                        Ако трол централата има примерно десет члена, то на тази тема вярват точно десет човека, дори и по-малко, останалите от централата са просто на заплата.
                        А колко са останалите от трол централата- май си бягал от часовете по алгебра

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                          Не, живота си бяха заложили Политковская, Немцов, Белозерски и стотици други...

Ето кратък списък от 300 и повече убити в Русия журналисти... Дори във военни зони няма такова число на убити журналисти...

http://budha2.blog.bg/drugi/2015/02/...rusiia.1342091
                          Като каза убити журналисти че се сетих какво стана с онази от хеликоптера която беше гладувала 135 дни- то това беше за гинес, осъдиха ли я, или я освободиха

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                            Кой да ми го напише?

Гладен фалит бе, Колчо! Забрави ли предния път? Преди 15 и 25 години бяха два броя..
                            Глад.
                            Руския начин на живот в края на всеки измислен строй, вожд и прочее особености.
                            Много бързо забравяте бе!
                            Аз го бях обяснявал веднъж, явно не си чел. При елцин отиват икоимисти от чикакгски университет и той общо взето следва техните предписания. ТАка че за фалитите може да обвиняваш хамерикосите от чикаго, а не руснаците. По това време руснаците бяха много дащни, както се разбра в последствие без нужда, тоест не получиха нищо насреща, само мизерия

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                              мизерстващо население Ще мв звиняваш ама аз друго население не виждам
                              Не виждаш, щото в Кърджали ви е яхнало ДПС!
                              Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                Нищо не казваш за окупацията на Армения, за АРМЕНСКИЯ ГОЛЯМ ШЛЕМ - само руски газови проекти, при положение, че граничат и с Иран, и с Азербайджан (впрочем конфликтът с азерите им го създадоха другарите в Кремъл още по съветско време - така както се опитват и у нас да подпалят един подобен конфликт днес, именно с цел да се поддържа напрежение, да се създадат предпоставки за "взаимопомощ" и заробване от Кремъл), руски ядрени проекти, руски военни бази, мизерстващо население, КОШМАР!!! Това щеше да бъде България ако беше попаднала в лапите на Путин!!!
                                мизерстващо население Ще мв звиняваш ама аз друго население не виждам

Коментар

Working...
                                X