Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
Понеже не могат да измислят нищо - правят копия. Е трябва да призная, за някой неща им се получава - чайна смартфона на хавей(или както е там) е окей за най-нисшата социална прослойка в САЩ/Европа. Самсунга пак е окей - ама парата не е в корубината, а в ОС-а вътре, който е на гУбааал

Ако ти е за продукция - намери ми 500 идиота в България, навити да бачкат по 12 часа на ден, с по доларунгерче надник на час - ще ти докарам производство бели свет. Че и мрежи ще им сложа, да ги предпазим от самоубииство (Foxcon much?)
Така де, тя пазарната капитализация си показва къде е value-то, като сравниш набързо фоксконЯ с ябълката. Не мога да повярвам, че водим такъв разговор в форум "инвестор".
пс. В момента ти пиша в работно време, понеже нещо ми е раздразнено окото и реших да си остана с фирмения лаптоп да бачкам от вкъщи. На припек в личния двор (не е голям, ама си е кеф), с един швепс лимон и цигарка в ръката. В момента чайниците си спукват задника на поточната линия. А ти ми обясняваш, как Европейската, бяла цивлизиация не е центъра на 21-ви век. Потресен съм.
Коментар