Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМи щото не съм толкова кадърен.Не съм комунист нямаме в рода и на майка ми и на баща ми комунисти.Но не са ми виновни комунистите за нищо и не ги упреквам.не мисля че те са ми попречили да стана голяма работа.Попрвчиха ми да стана летец но след време осъзнах че са ми направили добро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеДолу обясних защо Подариха завода на един некадърник с мама и татко партийци и той нали си е тъпо момче, фалира за има няма 1-2 години
Разбира се, повечето заводи и фабрики бяха подарени. Сред получилите подаръци имаше и партийци, но повечето бяха приближени на седерастите и сините талибани. Прихватизацията в БГ бе извършена от вашия идол - Иван Костов. Или забравихте?
Проблемът не е чак толково в това кой получи заводите и фабриките. Проблемът е в това, че те нямаха никакъв шанс да работят. Западните фирми ги купиха пряко или чрез подставени лица не да ги развиват а да ги затворят да не им конкурират собственото производство... Псевдодемокрацията първо унищожи селското стопанство черзе абсолютно малоумното "земята в реални граници", а след това унищожи и промишлеността!
ЕС нямат нужда от конкуренти. Те имат нужда от пазари! БГ няма шанс в ЕС! Еврофондовете /докоркото ги има/ ще са за всичко друго, но не и за развитието на икономиката!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение(Още болни и прииждат ,прииждат!!!Заради промишлеността нямало ток!!!Уджяс!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЩото там нямаше тъпунгери седерасти, соросоиди, сини талибани и НПО простета, които да рИват "Земята обратно на хората в реални граници"... Чешките ТКЗС-та бяха преоформени в акционерни дружества. Кеф ти си продаваш акциите кеф ти купуваш от продаващите... Нямаше тъпизми от сорта на ликвидационните комисии да връщат по 2-3 декара на калпак, които хората да се чудят, какво да ги правят години наред!
Свалят бай Тошо на 10.11.1989. На 8 февруари 1990 е съставено ново правителство начело с Андрей Луканов. На 26 март правителството едностранно прекратява плащанията по външния дълг и цял свят разбира, че България е напълно фалирала. Ще последват Лукановата зима и купонната система.
Кви СДС-та, кви НПО-та, кви пропаганди.
Това става 4 месеца след свалянето на Тодор Живков.
Системата фалира, социализма фалира.
Коментар
-
Айде пак почнахте - кой син, кой червен, социализма, купоните, сякаш сега сме цъфнали. Какво общо има това с ЕС и американската окупация?
ТУК има днес една статия за политиката на ЕС и САЩ. Предупреждават ни, само че е сигурно, че това предупреждение нашите пудели няма да го вземат превид по ясни причини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение(Още болни и прииждат ,прииждат!!!Заради промишлеността нямало ток!!!Уджяс!!!
1. Виж колко хиляди предприятия са закрити след 89 г. и приблизително колко електроенергия са потребявали в денонощие. Да голяма чяст от тях бяха енерго неефективни-не споря. В тези времена обаче това не беше плиоритет, щато икономиката се къпеше от евтина енергия.
2. Пусни виртуално тея предприятия от т.1.
3. Виртуално пусни блокове 1-4 на Козлодуй и натовари цялата настояща енергийна система.
....
Ще се наложи да правиш дискотека:-)Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеНе, имам си!!!Наистина ,много ток се харчеше!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИ в България не се е отнемала земята на сила!!! 99% са влизали в такива кооперативи съвсем доброволно!!!
А тези със стотиците хиляди декари фалираха, защото не можеха да намерят аргати да им работят земята както преди... Бедните хора вече бяха свободни. Имаха си земеделски кооперативи и не се налаше да робуват за жълти стинки на богатите земевладелци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТи що не си купи завод за 14 000 долара.. Щото не се подаряваха на всеки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЦаричке не коментирай неща от които абер си нямаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМи ти що не го купи нали си взимал добра заплата?Що не инвестира в свое производство?http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеГрешката е моя! Резиденциите на УБО бяха където е сега "Ривиера" точно в началото на комплекса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеДолу обясних защо Подариха завода на един некадърник с мама и татко партийци и той нали си е тъпо момче, фалира за има няма 1-2 години, а последните си пари, неговите и на съдружниците му ги издумкаха в събаряне на завода, за да правели Бизнес център Сега и бизнес център няма, а и да го имаше, щеше да е по-зле и празен и от тоя на летището до Варна и от Варна Тауърс понеже е на място което е добро за завод, но кой луд би отворил офис там. Аз като чух лятото на 2007 г. какво ще правят започнах да се смея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДжей Къде са Златни пясъци къде е Слънчев ден?Какви пет лева?Нещо не ти се връзват писаниците.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар