IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    И в България не се е отнемала земята на сила!!! 99% са влизали в такива кооперативи съвсем доброволно!!!

А тези със стотиците хиляди декари фалираха, защото не можеха да намерят аргати да им работят земята както преди... Бедните хора вече бяха свободни. Имаха си земеделски кооперативи и не се налаше да робуват за жълти стинки на богатите земевладелци.
    Форко моля те не се излагай.Истината е по важна от всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Ми щото не съм толкова кадърен.Не съм комунист нямаме в рода и на майка ми и на баща ми комунисти.Но не са ми виновни комунистите за нищо и не ги упреквам.не мисля че те са ми попречили да стана голяма работа.Попрвчиха ми да стана летец но след време осъзнах че са ми направили добро.
      Пеше,нали правиш разлика между това,да казват,че си комунист и да си такъв!!!Ти верно си без партиен билет!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        Долу обясних защо Подариха завода на един некадърник с мама и татко партийци и той нали си е тъпо момче, фалира за има няма 1-2 години
        А ти му завиждаш и смяташ, че би било по-справедливо да го подарят на теб... хаха

Разбира се, повечето заводи и фабрики бяха подарени. Сред получилите подаръци имаше и партийци, но повечето бяха приближени на седерастите и сините талибани. Прихватизацията в БГ бе извършена от вашия идол - Иван Костов. Или забравихте?

Проблемът не е чак толково в това кой получи заводите и фабриките. Проблемът е в това, че те нямаха никакъв шанс да работят. Западните фирми ги купиха пряко или чрез подставени лица не да ги развиват а да ги затворят да не им конкурират собственото производство... Псевдодемокрацията първо унищожи селското стопанство черзе абсолютно малоумното "земята в реални граници", а след това унищожи и промишлеността!

ЕС нямат нужда от конкуренти. Те имат нужда от пазари! БГ няма шанс в ЕС! Еврофондовете /докоркото ги има/ ще са за всичко друго, но не и за развитието на икономиката!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
          (Още болни и прииждат ,прииждат!!!Заради промишлеността нямало ток!!!Уджяс!!!
          Този като писания напомня на един активист ниногерговец от лятото на 2013 - някакъв Октагон беше... може и да е същия, знае ли човек...

Коментар

Щото там нямаше тъпунгери седерасти, соросоиди, сини талибани и НПО простета, които да рИват "Земята обратно на хората в реални граници"... Чешките ТКЗС-та бяха преоформени в акционерни дружества. Кеф ти си продаваш акциите кеф ти купуваш от продаващите... Нямаше тъпизми от сорта на ликвидационните комисии да връщат по 2-3 декара на калпак, които хората да се чудят, какво да ги правят години наред!
            Айде пак да повторим.

Свалят бай Тошо на 10.11.1989. На 8 февруари 1990 е съставено ново правителство начело с Андрей Луканов. На 26 март правителството едностранно прекратява плащанията по външния дълг и цял свят разбира, че България е напълно фалирала. Ще последват Лукановата зима и купонната система.

Кви СДС-та, кви НПО-та, кви пропаганди.

Това става 4 месеца след свалянето на Тодор Живков.

Системата фалира, социализма фалира.

Коментар

• Айде пак почнахте - кой син, кой червен, социализма, купоните, сякаш сега сме цъфнали. Какво общо има това с ЕС и американската окупация?
              ТУК има днес една статия за политиката на ЕС и САЩ. Предупреждават ни, само че е сигурно, че това предупреждение нашите пудели няма да го вземат превид по ясни причини.

Коментар

(Още болни и прииждат ,прииждат!!!Заради промишлеността нямало ток!!!Уджяс!!!
                Малко кефалче, ако няма някой по-голям кефал около теб, когото да питаш и да ти потвърди думите ми, посмятай малко.
                1. Виж колко хиляди предприятия са закрити след 89 г. и приблизително колко електроенергия са потребявали в денонощие. Да голяма чяст от тях бяха енерго неефективни-не споря. В тези времена обаче това не беше плиоритет, щато икономиката се къпеше от евтина енергия.
                2. Пусни виртуално тея предприятия от т.1.
                3. Виртуално пусни блокове 1-4 на Козлодуй и натовари цялата настояща енергийна система.
                ....
                Ще се наложи да правиш дискотека:-)
                Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

Не, имам си!!!Наистина ,много ток се харчеше!!!
                  А тука добре.И много се разхищаваще.Колко калпфера бичеха а прозорците отворени.Виждал съм пружина от легло включена като реотан.....

Коментар

И в България не се е отнемала земята на сила!!! 99% са влизали в такива кооперативи съвсем доброволно!!!

А тези със стотиците хиляди декари фалираха, защото не можеха да намерят аргати да им работят земята както преди... Бедните хора вече бяха свободни. Имаха си земеделски кооперативи и не се налаше да робуват за жълти стинки на богатите земевладелци.
                    Ти наистина си болен.... на една планета ли живеем?!?!?

Коментар

Ти що не си купи завод за 14 000 долара.. Щото не се подаряваха на всеки...
                      Ми щото не съм толкова кадърен.Не съм комунист нямаме в рода и на майка ми и на баща ми комунисти.Но не са ми виновни комунистите за нищо и не ги упреквам.не мисля че те са ми попречили да стана голяма работа.Попрвчиха ми да стана летец но след време осъзнах че са ми направили добро.

Коментар

Царичке не коментирай неща от които абер си нямаш.
                        Не, имам си!!!Наистина ,много ток се харчеше!!!

Коментар

Ми ти що не го купи нали си взимал добра заплата?Що не инвестира в свое производство?
                          Ти що не си купи завод за 14 000 долара.. Щото не се подаряваха на всеки...
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Грешката е моя! Резиденциите на УБО бяха където е сега "Ривиера" точно в началото на комплекса.
                            Е тука е по добре.

Коментар

Долу обясних защо Подариха завода на един некадърник с мама и татко партийци и той нали си е тъпо момче, фалира за има няма 1-2 години, а последните си пари, неговите и на съдружниците му ги издумкаха в събаряне на завода, за да правели Бизнес център Сега и бизнес център няма, а и да го имаше, щеше да е по-зле и празен и от тоя на летището до Варна и от Варна Тауърс понеже е на място което е добро за завод, но кой луд би отворил офис там. Аз като чух лятото на 2007 г. какво ще правят започнах да се смея.
                              Ми ти що не го купи нали си взимал добра заплата?Що не инвестира в свое производство?

Коментар

Джей Къде са Златни пясъци къде е Слънчев ден?Какви пет лева?Нещо не ти се връзват писаниците.
                                Грешката е моя! Резиденциите на УБО, където почиваха Жени, Владо Живков, Малък Тошко и компания и баба ви Цола, бяха където е сега "Ривиера" точно в началото на комплекса.
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X