Първоначално изпратено от stabwound
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеФизическите закони и преди 100 и преди 30 и след 100 г ще са все едни и същи.Казах ти да четеш щото с УНСС не става.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАми вземи ти почети може би - защото само това дето са ти го вкарали в главата преди 30 години с учебници които са били писани 20 години преди това, определено представата ти за света е доста как да го кажа по меко - анахронична
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКои са тия умове ти и сганта ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНай големите умове на света смятат че това е бъдещето на енергетиката, аз просто се съгласявам с тях, ама Бате Пешо не вярва, той си вярва в горене на разни неща
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеВземи прочети някоя конига накрая бе мама му стара.Намали тия американски чикии че се побърка
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕстествено че не зависи от мен - зависи от Тесла, Панасоник и GE. А не тези последните оборота е колкото 10% от цялото БВП на Русия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКога на човек му е празна главата нищо не може да се направи.Ти си предизвикателство за науката медицината е безсилна.И вместо Тесла да се занимава с батерии по добре да се заеме с лекуването ти.Простия човек може и знае всичко.Образователната система не е успяла да те накара да научиш Закона за запазване на енергията.И понеже явно не си ходил на училище си плещиш простотия след простотия
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСигурен съм че си прав - и всичко това ще отиде за скрап а Росатом ще фалира. Бъдещето на електроенергията не е в глупостите на Росатом
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТо и бъдещето на света не е в долара и еврото нито в акциите ама ти си продължаваш.Жалко че не зависи от мен.Такива като теб ток по 1000 кинта мегавата и само когато духа вятър или има слънце.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ това време наближава - фабриката на Тесла ще почва да бълва батерии след 2 години GE също са решили да влезат в този сегмент. До десет години електроцентралите ще са анахронизъм - тези които още не са спрени. А централизирани дружества като НЕК ще изглеждат просто смешни и ще ги има само нейде в диктатури като Русия
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСигурен съм че си прав - и всичко това ще отиде за скрап а Росатом ще фалира. Бъдещето на електроенергията не е в глупостите на Росатом
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениети изобщо имаш ли представа само росатом колко МВт мощност строи... и тези хора не са чули за тесла
на един друг пост по-долу, 2000МВт ядрена мощност срещу 2000МВт ТЕЦ спестява около 20 млн. тона въглеводородни емисии, виж на страницата на АЕЦ-а
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеАми пуснете си тъпата тема след няколко години тогава.
Коментар
Коментар