IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
    Измествате дебата от темата за "окупацията".
    Крадецът вика "Дръжте крадеца!"... Колко характерно за всички пондо зомбита с промити тикви от човеконенавистната пиндостанска пропаганда.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Физическите закони и преди 100 и преди 30 и след 100 г ще са все едни и същи.Казах ти да четеш щото с УНСС не става.......
      Физическите закони са същите ама технологиите са на светлинни години от там където ти е спряло развитието

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Ами вземи ти почети може би - защото само това дето са ти го вкарали в главата преди 30 години с учебници които са били писани 20 години преди това, определено представата ти за света е доста как да го кажа по меко - анахронична
        Физическите закони и преди 100 и преди 30 и след 100 г ще са все едни и същи.Казах ти да четеш щото с УНСС не става.......

Коментар

• Измествате дебата от темата за "окупацията".

Всъщност по основната теза до сега не са казани нито една истина и нито един факт.

Веднага изниква въпосът: ЗАЩО???

Защо има такава тема, как се появи и кой я толерира?
          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Кои са тия умове ти и сганта ли?
            Ами вземи ти почети може би - защото само това дето са ти го вкарали в главата преди 30 години с учебници които са били писани 20 години преди това, определено представата ти за света е доста как да го кажа по меко - анахронична

Коментар

Най големите умове на света смятат че това е бъдещето на енергетиката, аз просто се съгласявам с тях, ама Бате Пешо не вярва, той си вярва в горене на разни неща
              Кои са тия умове ти и сганта ли?

Коментар

Вземи прочети някоя конига накрая бе мама му стара.Намали тия американски чикии че се побърка
                Каква книга, някоя от 50 години дето се говори как въглищата е основата на енергетиката, а атомната енергия е бъдещето. Е беше бъдеще. Скоро ще е минало

Коментар

Естествено че не зависи от мен - зависи от Тесла, Панасоник и GE. А не тези последните оборота е колкото 10% от цялото БВП на Русия
                  Вземи прочети някоя книга накрая бе мама му стара.Намали тия американски чикии че се побърка

Коментар

Кога на човек му е празна главата нищо не може да се направи.Ти си предизвикателство за науката медицината е безсилна.И вместо Тесла да се занимава с батерии по добре да се заеме с лекуването ти.Простия човек може и знае всичко.Образователната система не е успяла да те накара да научиш Закона за запазване на енергията.И понеже явно не си ходил на училище си плещиш простотия след простотия
                    Най големите умове на света смятат че това е бъдещето на енергетиката, аз просто се съгласявам с тях, ама Бате Пешо не вярва, той си вярва в горене на разни неща

Коментар

Сигурен съм че си прав - и всичко това ще отиде за скрап а Росатом ще фалира. Бъдещето на електроенергията не е в глупостите на Росатом
                      Елементарния човек винаги е прав.Росатом може и да фалира но ти надали ще си жив

Коментар

То и бъдещето на света не е в долара и еврото нито в акциите ама ти си продължаваш.Жалко че не зависи от мен.Такива като теб ток по 1000 кинта мегавата и само когато духа вятър или има слънце.
                        Естествено че не зависи от мен - зависи от Тесла, Панасоник и GE. А не тези последните оборота е колкото 10% от цялото БВП на Русия

Коментар

И това време наближава - фабриката на Тесла ще почва да бълва батерии след 2 години GE също са решили да влезат в този сегмент. До десет години електроцентралите ще са анахронизъм - тези които още не са спрени. А централизирани дружества като НЕК ще изглеждат просто смешни и ще ги има само нейде в диктатури като Русия
                          Кога на човек му е празна главата нищо не може да се направи.Ти си предизвикателство за науката медицината е безсилна.И вместо Тесла да се занимава с батерии по добре да се заеме с лекуването ти.Простия човек може и знае всичко.Образователната система не е успяла да те накара да научиш Закона за запазване на енергията.И понеже явно не си ходил на училище си плещиш простотия след простотия

Коментар

Сигурен съм че си прав - и всичко това ще отиде за скрап а Росатом ще фалира. Бъдещето на електроенергията не е в глупостите на Росатом
                            То и бъдещето на света не е в долара и еврото нито в акциите ама ти си продължаваш.Жалко че не зависи от мен.Такива като теб ток по 1000 кинта мегавата и само когато духа вятър или има слънце.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                              ти изобщо имаш ли представа само росатом колко МВт мощност строи... и тези хора не са чули за тесла

на един друг пост по-долу, 2000МВт ядрена мощност срещу 2000МВт ТЕЦ спестява около 20 млн. тона въглеводородни емисии, виж на страницата на АЕЦ-а

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                                Ами пуснете си тъпата тема след няколко години тогава.
                                ми не предпочитаме още от ей са света да е мултиполярен ... не еднополюсен .....

Коментар

Working...
                                X