Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Forex Master
Ако американците и канадците се изнесат от Сибир и спрат да сондират след по малко от 10 години Русия ще има петрол колкото за собствените си нужди и може и да не стига. Тези дренажни сондажи се амортизират и запълват здраво при експоатация и постоянно трябва да се дупчи.
- Така че участвате в някакъв театър.D.Y.F-091066
Коментар
-
Forex Master
Не може да се каже че соларните клетки се произвеждат в Китай. Технологиите се разработват на друго място, на друго място се правят точните инструменти и машини за тези производства и САЩ държат ключа.Също се познавам с хора които правят въпросните точни инструменти и машини, дори се опитах да правя такива в Китай защото просто не знаех.Произвеждат матрици за ментета от най нисък клас и дори тези за по качественните ментета пак са внос.
Силата на индустрията в Китай е че може да произвежда милиони бройки, а не че ги произвежда тя.
ЕС като сложиха мито не сложиха мито на китайското производство а удариха и американското по този начин.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от kalendar Разгледай мнениеАми модератора ми отнесе сравнението на ЕС със СССРСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗащото пропагандата е жестока. Такова промиване на мозъци и при социализма не го е имало. Всички държавни медии, а и частните такива които зависят от рекламата за "еврофондовете", са превзети .Чети бързо, че да не отнесе и това
Коментар
-
Първоначално изпратено от kalendar Разгледай мнениеми тогава що някакви с "про-европейска" риторика постоянно са ни на ръководните политически позиции?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kalendar Разгледай мнениеми тогава що някакви с "про-европейска" риторика постоянно са ни на ръководните политически позиции?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеОтчаяното драпане бе само в началото. В началото хората не искаха нищо друго освен да се изнесат от БГ и да не трябва да висят за визи пред посолсвата. Нищо друго. Сега има огромно разочарование. Всички разбраха, че на стартите държави в ЕС не им трябват конкуренти в Източна Европа. Трябват им само пазарите! Нищо друго.Last edited by chronos; 21.02.2015, 16:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kalendar Разгледай мнениеМалко не е ясно кво правим ние в ЕС и що така отчаяно драпаме да сме тукСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеЖалки, нещастни, бедни смешници! 100 милиарда?
БВП за 2014 година само на САЩ е 18 трилиона долара. Без да прибавяме БВП на още четири държави за "равновесие" в бройката. !8 трилиона, ако не се лъжа е 180 пъти повече от нещастните 100 млрд. капитал на банката на БРИКС.
Да не говорим за това, че само двама от най-богатите хора в САЩ имат повече парички от тези 100 млрд.
Путинска Русия да не се пъне толкова с военната си маниящина, ами да вземе да нахрани гладния си народ. И да се поучи от невероятната социална политика на САЩ, на която съм свидетел и която ме изумява всеки ден. Тук отдавна са построили социализма, който щедро ни обещаваха преди десетки години.
Великият руски народ не заслужава този глад и нищета, на който е обречен от всички сатрапи от Иван Грозни до Путин.
ПП. Какво каза някой? БВП на Китай настигал БВП на САЩ? Ама сериозно ли? Китай с 2 млрд население.? Това означава нито повече, нито по-малко, че Китай е минимум 6-7 пъти по беден от САЩ.
И само в добавка-великият руски народ съвсем демократично си иска Путин, ако и да е сатрап. Самият Путин е вдигнал в пъти стандарта на тоя велик руски народ. И за рейтинга му европейските и американските политици могат само да мечтаят.
А освен това, ако гледаш реалната икономика(която в случай примерно на световна война ще има огромно значение) на държавите, то структурата на Комунистически Китай и на Русия са с огромно предимство пред структурата на САЩ и пред структурата на повечето европейски икономики. Между другото, четох в някаква публикация на Оксфорд, че 20% от световното промишлено производство идва от Китай.
Ако имаш надежди или илюзии, че САЩ държат Китай за топките-избий си ги от главата, щото американските анализатори не мислят като теб. В същност част от тия анализатори(поне тия, които са имали голямо значение в миналото) не подкрепиха действията на САЩ в Украйна...може би изключение е Бжежински. Но Кисинджър каза нещо от типа на:"Санкциите не са стратегия, те показват липса на стратегия."
В смисъл-положението никак не е розаво за нас(щото искаме или не искаме ние сме в сферата на влияние на Щатите).
Плюя така по Щатите, не щото не мога да наредя и Русия, а щото темата е " Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?"
Отговорът е-НЕ! Щото ги е страх от руснаците, а американците все пак генетично са им братовчеди. Казвам на тях, щото нашите братовчеди генетично са руснаците. Малко не е ясно кво правим ние в ЕС и що така отчаяно драпаме да сме тук, но пък обяснява много за тяхното отношение към нас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеа приятелят ми Бред е един от най-големите производители на соларни системи в САЩ.
В САЩ няма никакво производство. Всичко е FIRE икономика (Finance, Insurance, Real Estate). Драскаш клечката на едно от тези, както през 2008 г. и цялото им богатство заминава в тоалетната!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Бате Пешо
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДоне стига вярва на американска пропаганда и шменти капели.Тоя БВП е щото една подстрижка е 150 долара.Една вечеря за четирима без кой знае какво е 300 долара.Та тоя БВП мое и 45000000000 трилиона да го изкарат.А тия богатите с Уиндоус и Фесбук са богати ама друг път.Както и тия с борсите.Намери ми богат американец който произвежда нещо а не разни тарикати които се занимават с финансова диария.
Цените във всички тези ресторанти, макар да са от много висока категория, съвсем не са такива, каквито пишеш. А ние сме четирима възрастни и двамата внука. Има абонаментна система, при която се заплаща от 18 до 35 долара на човек и можеш да си поръчваш от всичко, колкото можеш да изядеш. Децата не се броят, Те ядат от порциите на родителите си. Алкохол не влиза в тази цена. А цените около и над 300 долара за четирима са валидни в ресторантите в района на Уол стриит в Ню Йорк.
И да, вече съм "намерил" богати /много богати!/ американци, които се занимават с производство. Единият е зет ми. Две от неговите компании се занимават само с производство, а имам и приятели, производители на какво ли не - Марк, Бил, Вал, а приятелят ми Бред е един от най-големите производители на соларни системи в САЩ. Съпругата му Кира пък е собственик на компания, която произвежда козметика. И всичките тези хора са богати като Крезове.
Така че, седни си на буквите и не се прави на много знаещ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеЖалки, нещастни, бедни смешници! 100 милиарда?
БВП за 2014 година само на САЩ е 18 трилиона долара. Без да прибавяме БВП на още четири държави за "равновесие" в бройката. !8 трилиона, ако не се лъжа е 180 пъти повече от нещастните 100 млрд. капитал на банката на БРИКС.
Да не говорим за това, че само двама от най-богатите хора в САЩ имат повече парички от тези 100 млрд.
Путинска Русия да не се пъне толкова с военната си маниящина, ами да вземе да нахрани гладния си народ. И да се поучи от невероятната социална политика на САЩ, на която съм свидетел и която ме изумява всеки ден. Тук отдавна са построили социализма, който щедро ни обещаваха преди десетки години.
Великият руски народ не заслужава този глад и нищета, на който е обречен от всички сатрапи от Иван Грозни до Путин.
ПП. Какво каза някой? БВП на Китай настигал БВП на САЩ? Ама сериозно ли? Китай с 2 млрд население.? Това означава нито повече, нито по-малко, че Китай е минимум 6-7 пъти по беден от САЩ.
Коментар
-
БВП за 2014 година само на САЩ е 18 трилиона долара.Last edited by chronos; 21.02.2015, 12:29.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар