IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Може, ама ме е страх да не ме гръмнат щото половината свят намрази до смърт Пиндостан и сателитите им!
    Много си тъп, Саше... . Защо ще се издаваш - казваш - Руснак съм и си орпавил работта. Посрещат те с хляб и сол и всичко е наред. От къф зор ще се страхуваш...
    #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
      може да ходиш където си искаш
      Може, ама ме е страх да не ме гръмнат щото половината свят намрази до смърт Пиндостан и сателитите им!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        Смяташ ле ?
        Дремнах малко!!!
        Ами така ми се чини!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Руският президент Владимир Путин пък заяви, че "ако някой заплашва територията на Русия, тя трябва да насочи оръжията си срещу тези страни, от които идва заплахата. НАТО се приближава към нашите граници, а не ние."
          Ми радвай се, че господаря ще насочи камшика към теб.

Коментар

".....ГДР, на чиято територия живеят германци, които не са били допитвани чрез референдум, дали искат да се присъединят към ГФР,
            Какъв по-добър референдум от това, че гедерейци с РИСК ЗА ЖИВОТА си прескачаха стената ВИНАГИ ОТ ИЗТОК НА ЗАПАД и никога бягайки към мадараша.
            пРОЧЕТИ каква е МРЗ в източна и западна германия, как смяташ дали има разлика. Има изследване на ДВ-дойчевеле как е протекло съединението, кои западни фирми какво са поискали и какво е станало с източните им конкуренти, потърси го сигурен съм че ще го намериш и тогава говори. Само като информация във фейсбук един продава 3/три/ етажна къща в източна германия обзаведена за 20 000/ двадесетхиляди/ евро.
            ЧИТИ ВА СЕЛСКИ

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
              Гответе се и за авиация от НАТО.

Руският президент Владимир Путин пък заяви, че "ако някой заплашва територията на Русия, тя трябва да насочи оръжията си срещу тези страни, от които идва заплахата. НАТО се приближава към нашите граници, а не ние."
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Ми оди живей при лукашенко, като ти е толкова уредено там бе!

Ма нещо не виждам РЕАЛНИ действия на празните ви думи.....и глави

Коментар

Е да, само дето по времето на ВД, от тази НЕокупирана страна НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ МРЪДНЕ, а сега, въпреки сериозната "окупация" от танк и половина на СЪЮЗНИЦИТЕ НИ от НАТО, може да ходиш където си искаш, да търгуваш и О Боже, дори да си купиш нещо различно от москвич!!!
                  За бананите нищо не казваш, за страданието на седераст-шебеците че са яли банани само на Рождество... Защо Беларусь на диктатора Лукашенко живее по-добре, по-достойно, по-сигурно, по-уредено от България на МАТО, на еврофондовете, на свободно пътуващите. Злоба и егоизъм сееш само, ама и затуй ти плащат...

Проследи динамиката на БВП на България и Беларусь, откакто България е член на ЕС или 01.01.2007г... Смях, смях, смях! Както вика комишар Сталинка силни сигнали, ясни знаци, парите идват в петък!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                    Ми проблема е че по времето на Варшавския договор тук чужди военни бази нямаше !!!

А сега си имаме и американски военен окупационен корпус .....ако не схващаш разликата и господ не мое ти помогна
                    Е да, само дето по времето на ВД, от тази НЕокупирана страна НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ МРЪДНЕ, а сега, въпреки сериозната "окупация" от танк и половина на СЪЮЗНИЦИТЕ НИ от НАТО, може да ходиш където си искаш, да търгуваш и О Боже, дори да си купиш нещо различно от москвич!!!

Коментар

Това, те лишава от право на глас и мнение по който е да е въпрос. Стоиш надупен със свалени гащи и очакваш команда...
                      Пък ти си плямпай, че си свободен и не си окупиран, а си пълноправен член...
                      ЖАЛКИ.
                      Е па стои и даже вазелин не са му дали.......а той явно е щастлив....
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

И какъв е проблема, прави се, за да сме свободни.
                        НАТО Е ВОЕНЕН СЪЮЗ, В КОЙТО БЪЛГАРИЯ Е ЧЛЕН.
                        Ми проблема е че по времето на Варшавския договор тук чужди военни бази нямаше !!!

А сега си имаме и американски военен окупационен корпус .....ако не схващаш разликата и господ не мое ти помогна
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                          Колче,нещо притеснен ми се струваш!!!
                          Смяташ ле ?
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Проблема е, че вече почти НЯМА БЪЛГАРСКА АРМИЯ и си изцяло ЗАВИСИМ то ЧУЖДА такава... Само не забравяй да се просълзиш (като оня с трабанта), като дойдат щатските самолети... То български ВВС вече НЯМА...
                            Това, те лишава от право на глас и мнение по който е да е въпрос. Стоиш надупен със свалени гащи и очакваш команда...
                            ЖАЛКИ.
                            Колче,нещо притеснен ми се струваш!!!

Коментар

И какъв е проблема, прави се, за да сме свободни.
                              НАТО Е ВОЕНЕН СЪЮЗ, В КОЙТО БЪЛГАРИЯ Е ЧЛЕН.
                              Проблема е, че вече почти НЯМА БЪЛГАРСКА АРМИЯ и си изцяло ЗАВИСИМ то ЧУЖДА такава... Само не забравяй да се просълзиш (като оня с трабанта), като дойдат щатските самолети... То български ВВС вече НЯМА...
                              ЖАЛКИ.
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                                "Целта е да бъдат успокоени съюзниците в НАТО, разтревожени от заплахи от Русия и от терористични групировки."

Честито ви окупация!
                                Измислете си друга дума вече.
                                Никой не се чувства окупиран, където и да било на този континент, смешни сте.
                                М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Working...
                                X