IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Ааа, има още един такъв трол тука. Факушка, със сегашен ник Имхотеп. И при него е само нечленоразделно мучене.
    Ха-хаа!
    Оплакал се хърбел на щърбел.
    Радостното във всичко това е, че песента на вас, мурзилките, руските тролове и хуйлостански петоколонници е изпята.
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
      Я, бота - хюмнедоид е пак на линия....

Да знаеш, че съм пратил профила ти към МЕНСА. Ти си събитие в Интернет пространството. Първия трол, който в действителност не казва абсолютно НИЩО смислено в постовете си.
      Ааа, има още един такъв трол тука. Факушка, със сегашен ник Имхотеп. И при него е само нечленоразделно мучене.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Разбира се, че РФ ще се откъсне от прегръдката. Аз го виждам някъде на барел нефт за 50 000 рубли. А се чудя, защо РФ все още смятат петрола в пиндостански барели....
        А и вие?! Няма ли за вас метрична система (СИ)?!
        с кое сметало сметаш ти да сметна и аз тея 50 000 ....... това ли учите у Унсс ненам .... цъкайте си там на БФБ и остайте метричните системи с хилядите

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
          Мож фа мен з"уй!!!Четири минути!!!
          Къф уй бе, хюмне инхилирано

Ти самия го дириш от както си навършил пубертета. Тичкай сега да се оплачеш на мудераторите. Щото си заслужил инфеститор и си от национално значение за форума.

Коментар

Хахххахаааа....

Чакай да попия малко от твоя стил.

"Шишарков. Фърлям боб, утре слънцето изгрява."

Ти верно ли си бъгав, програмен код????
            Мож фа мен з"уй!!!Четири минути!!!

Коментар

Жиголов,шапката ти пречи!!!
              Хахххахаааа....

Чакай да попия малко от твоя стил.

"Шишарков. Фърлям боб, утре слънцето изгрява."

Ти верно ли си бъгав, програмен код????

Коментар

Да знаеш, че съм пратил профила ти към МЕНСА. Ти си събитие в Интернет пространството. Първия трол, който в действителност не казва абсолютно НИЩО смислено в постовете си.
                Жиголов,шапката ти пречи!!!

Коментар

Ха,ся го караш да рови из нета!!!СИ,па До, па Макс,па Маркс!!!Става дълга и широка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                    Те вече владеят света.
                    Ти обаче, страдаш сериозно от това.
                    Строят ви рухна и параноята е ваш водещ мисловен фактор.
                    Пи ар плюс стадо... Мила родна картинка.
                    На най-податливите все ви е окупирано наоколо.
                    Я си живейте живота...
                    Путин им е останал последна надежда!!!Ама на него май не му пука много,много за тях!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      Разбира се, че РФ ще се откъсне от прегръдката. Аз го виждам някъде на барел нефт за 50 000 рубли. А се чудя, защо РФ все още смятат петрола в пиндостански барели....
                      Ха,ся го караш да рови из нета!!!СИ,па До, па Макс,па Маркс!!!Става дълга и широка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                        Около 50% от бюджетните приходи се формират от нефтената търговия, външна и вътрешна. Котвата е цената на петрола на барела в рубли около 3100-3200.

РФ трябва да се откъсне от финансовата прегръдка на ФЕД, а Пиндостан е просто една от държавите на кредитна игла, най-големия длъжник, който има привилегията да е мутра
                        Last edited by anon6706; 06.08.2015, 23:33.

Коментар

Без думи
                          Те вече владеят света.
                          Ти обаче, страдаш сериозно от това.
                          Строят ви рухна и параноята е ваш водещ мисловен фактор.
                          Пи ар плюс стадо... Мила родна картинка.
                          На най-податливите все ви е окупирано наоколо.
                          Я си живейте живота...

Коментар

Значи има нещо гнило,я в информацията,я в човеко!!!
                            ммм не знам сигурно е окупация от Русия в тея държави знам ли .....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                              мда само дето Киргистан става петия елемент в EEU

Киргизстан е петият член на Евразийския икономически съюз
                              http://glasove.com/svqt/54468-kirgiz...micheski-syiuz

Арменията и тя там пробат се пак някви ала "цветни революции" преврати уж за тока да праат ама не им става номера .........
                              Значи има нещо гнило,я в информацията,я в човеко!!!

Коментар

Без думи
                                мда само дето Киргистан става петия елемент в EEU

Киргизстан е петият член на Евразийския икономически съюз
                                http://glasove.com/svqt/54468-kirgiz...micheski-syiuz

Арменията и тя там пробат се пак някви ала "цветни революции" преврати уж за тока да праат ама не им става номера .........

Коментар

Working...
                                X