IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    пиндостан не представлява интерес за мен, колкото по-малко пиндостан по-добре... има много по смислени места за образование, туризъм и бизнес от жалка пиндосия

хора, които отиват в америка, приемат да бъдат роби, приемат да бъдат хамстери, които тичат в една бъчвичка с трици и си мислят че са тръгнали занякъде, малцина от тях ще се откупят, цената/социална, здраве, нерви, затъпяване/ която ще платят е жестока...

Ами аз само се радвам, че на този етап политиката на пиндосите се ограничава до назначаването на туземно правителство и че още сме в началото на процеса на разпростиране на пиндо юрисдикцията на окупираните територии
    Знам!!!Ти и не пазаруваш от гадните"западни" вериги,а пасеш трева от градинката пред вас!!!Доста и тежите на България!!!Вервай ми!!!И на тебе нищо лично!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
      Оня ден полицаи са спрели моята дъщеря късното във Вашингтон защото е носила в ръка отворена нискоалкохолна бира!!!Прави ли са били???
      пиндостан не представлява интерес за мен, колкото по-малко пиндостан по-добре... има много по смислени места за образование, туризъм и бизнес от жалка пиндосия

хора, които отиват в америка, приемат да бъдат роби, приемат да бъдат хамстери, които тичат в една бъчвичка с трици и си мислят че са тръгнали занякъде, малцина от тях ще се откупят, цената/социална, здраве, нерви, затъпяване/ която ще платят е жестока...

Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
      Пред нас на беседката, монтирана от общината, много често се събират младежи,които не са чернилки,които пият бира до среднощ,а когато имат пари си правят и барбекю на самоделен"уджак",като добавка към бирата!!!Досега не съм видял полицай, да им направи забележка!!!Иначе след тях е като на Бузлудджански събор!!!Правилно ли е това???
      Ами аз само се радвам, че на този етап политиката на пиндосите се ограничава до назначаването на туземно правителство и че още сме в началото на процеса на разпростиране на пиндо юрисдикцията на окупираните територии

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        Баш там ли я прати, там има прекалено много чернилки, да бяга , да не плаче после. И полицаите най вероятно са били прави, по спомен нямаш право да носиш отворен алкохол, ако го отвориш о опиташ в магазина след като си го купил продавача може да извика полиция. На мен ми поискаха паспорт в чикаго на летището за една бира. А когато поисках втора за колегата ми казаха да дам и неговия паспорт. Тези са толкова тъпи че представа си нямаш. В лос анжелис видяхме в уолмарт пещерска гроздова отлежала от синята бутилка, питаме продавача- какво е това- той отговаря, питие от една много красива страна в европа, къде е тази страна, не знам. Питали сме разни чернилки ходил ли си в чужбина- ходил съм в ню йорк - уникални тъпунгери
        Пред нас на беседката, монтирана от общината, много често се събират младежи,които не са чернилки,които пият бира до среднощ,а когато имат пари си правят и барбекю на самоделен"уджак",като добавка към бирата!!!Досега не съм видял полицай, да им направи забележка!!!Иначе след тях е като на Бузлудджански събор!!!Правилно ли е това???

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
          Оня ден полицаи са спрели моята дъщеря късното във Вашингтон защото е носила в ръка отворена нискоалкохолна бира!!!Прави ли са били???
          Баш там ли я прати, там има прекалено много чернилки, да бяга , да не плаче после. И полицаите най вероятно са били прави, по спомен нямаш право да носиш отворен алкохол, ако го отвориш о опиташ в магазина след като си го купил продавача може да извика полиция. На мен ми поискаха паспорт в чикаго на летището за една бира. А когато поисках втора за колегата ми казаха да дам и неговия паспорт. Тези са толкова тъпи че представа си нямаш. В лос анжелис видяхме в уолмарт пещерска гроздова отлежала от синята бутилка, питаме продавача- какво е това- той отговаря, питие от една много красива страна в европа, къде е тази страна, не знам. Питали сме разни чернилки ходил ли си в чужбина- ходил съм в ню йорк - уникални тъпунгери

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
            Много ми е кеф от такива статийки... Наскоро четох, че полицейски патрул спасил американец от удавяне, след което го застреляли заради някакво нарушение на закона

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

Тия съвсем превъртЕха бе !!!
              Атомната бомба в Хирошима СПАСИЛА Япония от руска окупация ????
              хаха... Простотията е страшна. И се предава надолу по веригата чак до НПО простетата и пиндо зомбитата в БГ.
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

https://foreignpolicy.com/2015/08/05...tion_hokkaido/
                НИЩО друго не ми идва на акъла, освен ДЕБИЛИ !!!
                Много ми е кеф от такива статийки... Наскоро четох, че полицейски патрул спасил американец от удавяне, след което го застреляли заради някакво нарушение на закона

Коментар

Абсолютен дебилизъм. СССР не можеше през 45та година, или следващите, да окупира Япония. Никакъв шанс. Тогава, пък и сега, Русия няма достатъчно силен тихоокеански флот, който е абсолютно необходим за да окупира островната Япония. Съветския съюз можеше да разгроми сухопътната японска армия на континента, ама самата Япония беше недостижима. Дори САЩ не биха могли да окупират Япония без употреба на ядрено оръжия. Те затова и пуснаха бомбите.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Тва им казвам на тукашните американски идиоти, да пуснат една американска атомна и на нас, та да се освободим най-сетне от тея руски окупатори ..........

Коментар

• Тия съвсем превъртЕха бе !!!
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                        Убавецо , що се обиждаш от истината ?
                        Истината е че се информираш от дъм
                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                          Ха-хаа!
                          ....................... и хуйлостански петоколонници е изпята.
                          в

И у Русия така, сега се внушава масово, че петата колона стои зад Путин!
                          Каква случайна прилика?!

Коментар

• Убавецо , що се обиждаш от истината ?
                            Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Маалка селска пръчко, една лъжа казана сто пъти не става истина.
                              Както казах и преди, продължавай да се информираш от дъм, и ще се превърнеш в най-обикновена селска дъска.
                              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Ааа, има още един такъв трол тука. Факушка, със сегашен ник Имхотеп. И при него е само нечленоразделно мучене.
                                Избива момчето комплексите от пропадналата му американска мечта...щом е стигнал да бачка докер , представи си колко ниско е паднал...
                                Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X