Първоначално изпратено от Макс
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеОня ден полицаи са спрели моята дъщеря късното във Вашингтон защото е носила в ръка отворена нискоалкохолна бира!!!Прави ли са били???
хора, които отиват в америка, приемат да бъдат роби, приемат да бъдат хамстери, които тичат в една бъчвичка с трици и си мислят че са тръгнали занякъде, малцина от тях ще се откупят, цената/социална, здраве, нерви, затъпяване/ която ще платят е жестока...
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеПред нас на беседката, монтирана от общината, много често се събират младежи,които не са чернилки,които пият бира до среднощ,а когато имат пари си правят и барбекю на самоделен"уджак",като добавка към бирата!!!Досега не съм видял полицай, да им направи забележка!!!Иначе след тях е като на Бузлудджански събор!!!Правилно ли е това???
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеБаш там ли я прати, там има прекалено много чернилки, да бяга , да не плаче после. И полицаите най вероятно са били прави, по спомен нямаш право да носиш отворен алкохол, ако го отвориш о опиташ в магазина след като си го купил продавача може да извика полиция. На мен ми поискаха паспорт в чикаго на летището за една бира. А когато поисках втора за колегата ми казаха да дам и неговия паспорт. Тези са толкова тъпи че представа си нямаш. В лос анжелис видяхме в уолмарт пещерска гроздова отлежала от синята бутилка, питаме продавача- какво е това- той отговаря, питие от една много красива страна в европа, къде е тази страна, не знам. Питали сме разни чернилки ходил ли си в чужбина- ходил съм в ню йорк - уникални тъпунгери
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеОня ден полицаи са спрели моята дъщеря късното във Вашингтон защото е носила в ръка отворена нискоалкохолна бира!!!Прави ли са били???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеМного ми е кеф от такива статийки... Наскоро четох, че полицейски патрул спасил американец от удавяне, след което го застреляли заради някакво нарушение на закона
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
Тия съвсем превъртЕха бе !!!
Атомната бомба в Хирошима СПАСИЛА Япония от руска окупация ????Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Атомната бомба в Хирошима СПАСИЛА Япония от руска окупация ????
https://foreignpolicy.com/2015/08/05...tion_hokkaido/
НИЩО друго не ми идва на акъла, освен ДЕБИЛИ !!!
Коментар
-
НИЩО друго не ми идва на акъла, освен ДЕБИЛИ !!!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
НИЩО друго не ми идва на акъла, освен ДЕБИЛИ !!!
Коментар
-
НИЩО друго не ми идва на акъла, освен ДЕБИЛИ !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеУбавецо , що се обиждаш от истината ?Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеХа-хаа!
....................... и хуйлостански петоколонници е изпята.
И у Русия така, сега се внушава масово, че петата колона стои зад Путин!
Каква случайна прилика?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАаа, има още един такъв трол тука. Факушка, със сегашен ник Имхотеп. И при него е само нечленоразделно мучене.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар