Не е истина Болен как се е изказал за атентатите в Париж в пропагандната си телевизия- "Париж е нискобюджетен сценарий срещу Русия, атентат няма, най-много да има няколко поубити, но това не е нищо за столицата на разврата"
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Франция
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaronСега разбирам защо имаш нужда от добър психиатър -
не е чудно след ежедневно четене на сайтове като тоя http://bultimes.com/
https://www.facebook.com/eric.lepine...3483212103145/
а кой е този човек не го знам, надявам се ти да ни светнеш, ама като стоиш под масата няма да стане явно
ето ти още
http://wafflesatnoon.com/same-woman-...ok-and-boston/
Sources
Photos from the shootings in Colorado (Star Tribune: July 21, 2012)
Portrait of a sister’s grief: Woman clutches picture of beloved sibling shot dead in Aurora massacre (Daily Mail: July 26, 2012)
‘It’s a reminder all over again, it kills’: Vicki Soto’s sister talks about gut-wrenching picture of her crying that has come to represent the Sandy Hook massacre (Dail Mail: December 18, 2012)
Candlelight vigil spreads messages of peace and love in Boston (Christian Science Monitor: April 16, 2013)
Updated November 14, 2015
Хайде парцалев réponse réponse réponse réponse réponse réponse réponseLast edited by v_tin; 15.11.2015, 21:51.
Коментар
-
ing5rov
Какви военни диктатури те гонят, ти не знаеш за какво говориш - Франция и Германия разполагат с технологията за най съвременния дрон - изтребител, това е страховито оръжие което може да разреши бързо всеки един от военните конфликти в момента чрез летален край за противника за часове.Ти искаш да дойдат на власт военните, ами те после няма да си отидат много дълго време и ще бъде война постоянно.Путин и САЩ са смешници, още крепят дружбата чрез РД1, двигатели плячка от Втората Световна, в момента никой не може да направи изпарителя на този двигател въпреки че има компютри и flow simulators във всеки софтуер за проектиране дори. Дрона е с 3 криогенни но горивото е в газова фаза по плътна от течност и проблема е заобиколен.Толкова са силни САЩ и Русия, в момента дърпат дявола за опашката.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеФранция гнила от либерализъм и корупция.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнениеСкърбя с гражданите на любимата ми държава в Европа!
Сюрприз! Попаднах на стария "приятел" Сахиб Собственика alias Land Lard
Недей така, ще се разплача
Не изневерявай на любимата ти Русия, Путин и още десетина твои партии
Последната беше ББЦ, след ..., БСП, ГЕРБ, ДПС, Атака, ...
Марков се пребоядиса от БСП в ГЕРБ, а ти ?Last edited by X_Y; 17.11.2015, 19:45.
Коментар
-
http://bultimes.com/stranna-dama-pri...o-sveta-video/
Странна дама присъства в терористични атаки от няколко точки по света (видео)
Излезе ми преди малко и в друга статия във сураттефтера , ама нещо не я намирам сега
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЕдва ли нормален човек ще се съгласи с еднополови бракове,етническа толерантност(която е еднопосочна сещаш се за кого...) и други дребни последствия произтичащи от това.
А относно т.нар."събития" в Париж - като махнем емоциите всичко е напълно закономерно и насложено в Историята от 1789г.досега.Но нека форумните историци разяснят за какво става дума...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнениеТук вече стои въпросът за оцеляване на европейската култура и християнски ценности !
А относно т.нар."събития" в Париж - като махнем емоциите всичко е напълно закономерно и насложено в Историята от 1789г.досега.Но нека форумните историци разяснят за какво става дума...Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеФранция е уязвими отвътре поради неспособността й да интегрира тези, дето ги подлъга да избягат от Африка към Елисейските полета и там претърпяха своето варварско поражение. Франция е отговорна за дискриминацията им и да се съсредоточи върху гетата си пък после към границите (За България важи същото). Франция да се замисли върху връщане на смъртното наказание, а не жандармерията да избива терористите на място, щото иначе ще се излежават по луксозните затвори. Франция да се замисли за европейската солидарност, а не само за своята изгода. Мога да продължа, но и това стига.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнениеМарин Ле Пен: Франция должна определиться с союзниками и врагами, вернуть границы и выслать исламистов
15.11.2015 - 5:00
Марин Ле Пен: Франция должна определиться с союзниками и врагами, вернуть границы и выслать исламистов | Русская весна
Лидер партии «Народный фронт» заявила, что после терактов в Париже, ее страна должна изменить свою политику, сообщает «КП.ру».
Практически все политологи сразу после серии терактов во Франции заявили, что теперь рейтинги президента Франсуа Олланда, который потворствовал мигрантам, резко упадут. А на коне окажутся сторонники жесткой линии — лидер правой партии «Народный фронт» Марин Ле Пен и правоцентрист — Николя Саркози. Кто-то из них, скорее всего, и может стать следующим президентом Франции.
Между тем Марин Ле Пен уже сделала заявление по следам теракта, потребовав резкой смены политики в стране. Вот что она сказала:
— Мои дорогие соотечественники! Мы переживаем ужас. Мы живем национальной трагедией. Столица Франции атакована невиданным варварством, исламистским терроризмом. Франция скорбит, и я плачу вместе с ней. Мой долг заявить, что Франция и французы в опасности.
Действовать нужно срочно.
Первое. Франция должна, наконец, определить, кто ее союзники и кто враги. Ее враги — это страны, пестующие радикальный ислам. И страны, имеющие неоднозначные отношения с террористическими организациями. Созниками же Франции должны рассматриваться все, кто борется с терроризмом.
Следующее. Не смотря на то, что Франция — член Европейского союза, мы должны вернуть контроль над своими границами. Это определенно. Без границ нет никакой защиты и безопасности.
Третье. Франция оказалась уязвима. Ее оборона и охрана порядка терпят крах перед лицом растущих угроз. Потому страна должна восстановить свои военные ресурсы, полицию, интеллект и обычаи. Государство должно встать на защиту французского языка.
И, наконец. Исламский фундаментализм должен быть уничтожен. Франция должна запретить исламистские организации и радикальные мечети. Должна выслать иностранцев, которые проповедуют ненависть на нашей земле. А также нелегальных иммигрантов, которые не имеют ничего общего с нами.
Участники исламистских движений должны быть лишены французского гражданства.
Мы мужественные люди. Да здравствует республика! Да здравствует Франция!
Коментар
-
Марин Ле Пен: Франция должна определиться с союзниками и врагами, вернуть границы и выслать исламистов
15.11.2015 - 5:00
Марин Ле Пен: Франция должна определиться с союзниками и врагами, вернуть границы и выслать исламистов | Русская весна
Лидер партии «Народный фронт» заявила, что после терактов в Париже, ее страна должна изменить свою политику, сообщает «КП.ру».
Практически все политологи сразу после серии терактов во Франции заявили, что теперь рейтинги президента Франсуа Олланда, который потворствовал мигрантам, резко упадут. А на коне окажутся сторонники жесткой линии — лидер правой партии «Народный фронт» Марин Ле Пен и правоцентрист — Николя Саркози. Кто-то из них, скорее всего, и может стать следующим президентом Франции.
Между тем Марин Ле Пен уже сделала заявление по следам теракта, потребовав резкой смены политики в стране. Вот что она сказала:
— Мои дорогие соотечественники! Мы переживаем ужас. Мы живем национальной трагедией. Столица Франции атакована невиданным варварством, исламистским терроризмом. Франция скорбит, и я плачу вместе с ней. Мой долг заявить, что Франция и французы в опасности.
Действовать нужно срочно.
Первое. Франция должна, наконец, определить, кто ее союзники и кто враги. Ее враги — это страны, пестующие радикальный ислам. И страны, имеющие неоднозначные отношения с террористическими организациями. Созниками же Франции должны рассматриваться все, кто борется с терроризмом.
Следующее. Не смотря на то, что Франция — член Европейского союза, мы должны вернуть контроль над своими границами. Это определенно. Без границ нет никакой защиты и безопасности.
Третье. Франция оказалась уязвима. Ее оборона и охрана порядка терпят крах перед лицом растущих угроз. Потому страна должна восстановить свои военные ресурсы, полицию, интеллект и обычаи. Государство должно встать на защиту французского языка.
И, наконец. Исламский фундаментализм должен быть уничтожен. Франция должна запретить исламистские организации и радикальные мечети. Должна выслать иностранцев, которые проповедуют ненависть на нашей земле. А также нелегальных иммигрантов, которые не имеют ничего общего с нами.
Участники исламистских движений должны быть лишены французского гражданства.
Мы мужественные люди. Да здравствует республика! Да здравствует Франция!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dreamer Разгледай мнениеIch bin ein Berliner 1963 : Je suis Parisien 2015
1963 година Кенеди, показвайки съпричастност към народа на Берлин казва "аз съм парижанин".
Не случайно и сега светът избра същото мото да покаже съпричастност към народа на Франция.
Гледам българските телевизии, с ужасните преводи, най-вече - аз съм Париж... И се чудя журналистите ни какво са учили ....
Съпричастност за хората на Париж, скърбим за мъртвите и дано ранените се оправят!
Съобщи за това мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dreamer Разгледай мнениеIch bin ein Berliner 1963 : Je suis Parisien 2015
1963 година Кенеди, показвайки съпричастност към народа на Берлин казва "аз съм парижанин".
Не случайно и сега светът избра същото мото да покаже съпричастност към народа на Франция.
Гледам българските телевизии, с ужасните преводи, най-вече - аз съм Париж... И се чудя журналистите ни какво са учили ....
Съпричастност за хората на Париж, скърбим за мъртвите и дано ранените се оправят!
Съобщи за това мнение
Мисля си че е по добре да си българин , а не французин
Коментар
-
Ich bin ein Berliner 1963 : Je suis Parisien 2015
Ich bin ein Berliner 1963 : Je suis Parisien 2015
Съобщи за това мнение
Коментар
Коментар