If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Защо тази агресия от теб Барбароне? Та аз съм солидарен с французите в тяхната скръб, това ли е момента да ме нападаш за разни простотии? Такива като теб, не случайно привличат постове на такива като инженера. А, аз съм християнин, не считам, че съм трол. Така си мисля.
Твърде вероятно да е. В такива случаи си викам, добре че сме изостанали безнадеждно в железопътното дело.
Абе, не само в железопътното дело. Хубаво е, че повечето бежанци минават транзит през България и не им се остава. Едно положително нещо да има от лошата ситуация.
Скоростният влак във Франция е дерайлирал и от 52 пътници 11 са умрели, а останалите са ранени. Много жалко за французите и се надявам това да не е терористичен акт, а просто съвпадение. Но каквато и да е причината е много лошо.
Твърде вероятно да е. В такива случаи си викам, добре че сме изостанали безнадеждно в железопътното дело.
Скоростният влак във Франция е дерайлирал и от 52 пътници 11 са умрели, а останалите са ранени. Много жалко за французите и се надявам това да не е терористичен акт, а просто съвпадение. Но каквато и да е причината е много лошо.
Не е агресия ...
В последно време се забелязват отклонения у барбарона...
Скъпичко му се види сигур...по вероятно е да си троли от БГ , пък от куртоазия да се пише от Париж , звучи по така...някак си .
Прочел е тримата мускетари и кралица марго и вече е експерт по францата
Във връзка с активизацията на воените действия на Франция срещу ИД и възможна сухопътна офанзива,правя следното уточнение за едно от най-модерните и страховити оръжия на ФА-танкът Ле Клерк последно поколение:
Танкът е единствения в света с една предна скорост и 6-степенна задна, като на задна включва 2-е турбини х 1500кс.Освен това е съоръжен с автоматично излизащ от купула бял флаг и смяна на памперси за оператора.
Във връзка с активизацията на воените действия на Франция срещу ИД и възможна сухопътна офанзива,правя следното уточнение за едно от най-модерните и страховити оръжия на ФА-танкът Ле Клерк последно поколение:
Танкът е единствения в света с една предна скорост и 6-степенна задна, като на задна включва 2-е турбини х 1500кс.Освен това е съоръжен с автоматично излизащ от купула бял флаг и смяна на памперси за оператора.
Защо тази агресия от теб Барбароне? Та аз съм солидарен с французите в тяхната скръб, това ли е момента да ме нападаш за разни простотии? Такива като теб, не случайно привличат постове на такива като инженера. А, аз съм християнин, дори да не се намери работа за мен във Франция, не считам, че съм трол. Така си мисля.
Не е агресия ...
В последно време се забелязват отклонения у барбарона...
Бомби гърмят, автомати трещят, хората в скръб и ужас, той пише простотии....
Тук би останал без работа - Франция не плаща за тролене
Сюрприз! Попаднах на стария "приятел" Сахиб Собственика alias Land Lard
Недей така, ще се разплача
Не изневерявай на любимата ти Русия, Путин и още десетина твои партии
Последната беше ББЦ, след ..., БСП, ГЕРБ, ДПС, Атака, ...
Марков се пребоядиса от БСП в ГЕРБ, а ти ?
Или вече няма рубли за троловете?
Защо тази агресия от теб Барбароне? Та аз съм солидарен с французите в тяхната скръб, това ли е момента да ме нападаш за разни простотии? Такива като теб, не случайно привличат постове на такива като инженера. А, аз съм християнин, дори да не се намери работа за мен във Франция, не считам, че съм трол. Така си мисля.
Абе безполезни и----и като тебе - много по света.
Не мога да ти помогна, и на всички останали в тая тема -
не съм психиатър
Ами да ти помогна аз тогава- кипил съм ти билетче за линия 25 в русе посока захарен завод- слизаш на спирка психиатрия и си пред вратата на човека който ще ти помогне най много- куку доктора.
Барби- ти спореше че клипа е от някакъв бг сайт, хайде коментирай английската версия на българския сайт- най вероятно няма да я коментираш, пак ще се изплъзнеш като смрадни с истории за империи и да си сложиш флага на бг на ревера и нямало да те думнат арапите
Коментар