Първоначално изпратено от Дръзновенн
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (6)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеПечатна грешка бе СоКоЛоВ. Малко ми е тъмно .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дръзновенн Разгледай мнениеМОДЕРАТОРА, Моля да се информирате, какви потребители поддържате....
....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дръзновенн Разгледай мнениеМОДЕРАТОРА, Моля да се информирате, какви потребители поддържате....
......Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дръзновенн Разгледай мнениеГлупак е майка ти дето те родила толкова невеж. ПО принцип и си го мислиш за себе си, за да ми го казваш, Щото няма как да си ми главата... и от това също ти личи манталитета.. ТИ си ми съгражданин ли ???? Срам... червена мурзилка... какво знаеш ти по история след като ми ГОВОРИШ ТУКА ЗА РУСИЯ КАТО ЗА МАЙКА СИ ??????
КАКЪВ СИ ТИ ПРОДАЖНИК С НЕВЕЖИ РАЗБИРАНИЯ ЗА СВЕТА..
99% САМО В ТОТАЛИТАРИЗЪМА СА ТИ НАЛИВАЛИ ГЛУПОСТИ ЗА НОВАТА ТИ МАЙКА РУСИЯ.. И ТОВА ПОСЛЕДНИТЕ 70 ГОДИНИ. АМИ КАК ДА РАЗБЕРЕШ, ЧЕ СИ МЪРТАВ, САМО ОСТАНАЛИТЕ РАЗБИРАТ ТОВА.. . КАК ПРОСТИЯ ЧЕРВЕН ПРОДАЖНИК ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ ПРОСТ????? СКОРО НЯМА ДА ИМА РУСИЯ, САМО ЩЕ СЕ ОЗОВЕТЕ ЛЕКО ПРАЗНИ И ИЗПРАЗНЕНИ ... ЩОТО НЯМА НИЩО ВЪВ ВАС.. А ВИЕ ПИШЕТЕ ПО ИДЕОЛОГИЯ..
РУСИЯ КОЛКО ИСТОРИЯ ИМА, ЧЕ НЕ Я ЗНАМ, БРЕ ПАЛЯЧО С ЧЕРВЕНА ГЛАВА.????жалко същество
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеРазбирането на европейците започва да се променя, смрадни! Всеки нормален човек разбра, за какво става въпрос в Нуландистан.
"We should not accept or recognize the government of neo-Nazis in Ukraine," the Athens News Agency quotes Tsipras who believes that the Ukrainian people should decide their future themselves.
http://www.zerohedge.com/news/2015-0...s-outburst-yet
Невежа си червена и начина ти на мислене е смешен, както и възгледа ти за живота.Личи ти отвсякъде.. Какво стана НАЛИ ПУТИН СЕ ИЗРЯЗА ОНЯ ДЕН ЧЕ ВОЙНИЦИТЕ В УКРАЙНА БИЛИ НАТОВСКИ БАТАЛЬОНИ..... ЦЯЛ СВЯТ СЕ СМЕЕ НА ПУТИН, ХОРАТА СА ПОТРЕСЕНИ КОЛКО Е ГЛУПАВ АГРЕСОРА ПУТИН(Русия).
Нали Медведев си призна, че състоянието на икономиката им е такова заради Крим.
Нали Обама оня ден каза същото и че ще продължи.. да обедняват. Вместо да се развиват и така.. няма нужда... за родину за Сталину.. това сте големи мазохисти..
Нали Меркел оня ден обяви, че Със анексирането на КРИМ СЕ НАРУШАВАТ ВСИЧКИ ВИДОВЕ МИРНИ СПОРАЗУМЕНИЯ ДО ТОГАВА..КАКТО И ЦЕННОСТИТЕ НА ЕС.. НА КОИТО ТОЙ Е ИЗГРАДЕН.. А Е ИЗГРАДЕН НА БАЗА НА ТЪРГОВИЯТА.... НЕ НА БАЗА НА ФАШИСКИ ИЛИ РУСКИ БЛЯНОВЕ ЗА ВОЙНА..
АМА СТЕ СМЕШНИ И СЕГА ЛИ ГО РАЗБРАХТЕ ТОВА??? ИЛИ НЕ ГО ЧУВАТЕ И ВИЖДАТЕ... ЗАДАЙТЕ СИ ВЪПРОСА.. КАКВИ СТЕ ВИЕ?????
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПитай Европа
"We should not accept or recognize the government of neo-Nazis in Ukraine," the Athens News Agency quotes Tsipras who believes that the Ukrainian people should decide their future themselves.
http://www.zerohedge.com/news/2015-0...s-outburst-yetСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеСоПоЛоВ, ти кога ще престанеш да изнасилваш форума с твоето присъствие? Пиши в малки букви и пиши колкото се може по-малко, че нали знаеш поговорката:
"Мъдростта на бухала се състои в това да изглежда мъдър и да мълчи"
А ти колчем си отвориш устата и отпадат всякакви съмнения в умствения ти капацитет.
КОЙ Е ТОЯ СОПОЛОВ... ???? ЕЙ ИНВЕСТОРЕ..... КАКВИ СА ТИЯ ПОТРЕБИТЕЛИ... КАКВИ СА ТИЯ ОБИДИ И КВАЛИФИКАЦИИ И КАКВИ СТЕ ВИЕ ЩОМ ГИ ПОДДЪРЖАТЕ ТАКИВА...
Тоя алчен и тоя нищо не съм знаел , ама то и 99% от Българияте не си я знаят... като самият него.. явно. щом ми говори за Русия .. е същият ......Last edited by Дръзновенн; 29.01.2015, 22:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дръзновенн Разгледай мнениеАха, значи Европа и СВЕТА ЛИ ???????? И ПОД ЧИИ НАТИСК ПУТИН ПРЕВЗЕ КРИМ.И ОБЯВИ ОТБРАНИТЕЛНИТЕ ПОЛИТИКИ НА НАТО,КАТО АГРЕСОР И ВРАГ, ТОВА В 21 ВЕК...
А БЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ЖИВЕЛИ ЛИ СТЕ ПОД ТОТАЛИТАРЕН СТРОЙ ПОВЕЧЕ ОТ 10 Г. СТЕ МНОГО ЛОШО ПРОМИТИ И ДАЖЕ НЕ МИСЛИТЕ.. МИСЛИТЕ САМО ОПОРНИТЕ ТОЧКИ, КОИТО ВИ АКТИВИРАТ ДИСТАНЦИОННО, ВИЕ КАКВИ СТЕ ЗОМБИТА РОБОТИ НА ПУТИН ЛИ ???? СМЕШНА ИСТОРИЯ ПАК??? ДО КОГА ТАКА ЩЕ СТЕ СМЕШНИ И ЖАЛКИ?????
"Мъдростта на бухала се състои в това да изглежда мъдър и да мълчи"
А ти колчем си отвориш устата и отпадат всякакви съмнения в умствения ти капацитет.Last edited by gigow; 29.01.2015, 22:50.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеНе, просто считам за редно, да си посочиш аргумента, както правя аз.
Какви аргументи да коментирам?
Шут на Хавско през ПАСЕ от цяла Юръп и толкоз.
Питай Европа какви са им аргументите и защо Савченко присъства в резолюцията.
------------------------
Като ти казвам, че си неадекватен днес, значи е така. Наспи се малко и белким вземеш да ми задаваш по-смислени въпроси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеГлупако ти не знаеш нищо от нашата история, Дори елементарни неща и това се отнася за 99% от хората, защото са ти казали какво да знаеш) Та такъв си
)
КАКЪВ СИ ТИ ПРОДАЖНИК С НЕВЕЖИ РАЗБИРАНИЯ ЗА СВЕТА..
99% САМО В ТОТАЛИТАРИЗЪМА СА ТИ НАЛИВАЛИ ГЛУПОСТИ ЗА НОВАТА ТИ МАЙКА РУСИЯ.. И ТОВА ПОСЛЕДНИТЕ 70 ГОДИНИ. АМИ КАК ДА РАЗБЕРЕШ, ЧЕ СИ МЪРТАВ, САМО ОСТАНАЛИТЕ РАЗБИРАТ ТОВА.. . КАК ПРОСТИЯ ЧЕРВЕН ПРОДАЖНИК ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ ПРОСТ????? СКОРО НЯМА ДА ИМА РУСИЯ, САМО ЩЕ СЕ ОЗОВЕТЕ ЛЕКО ПРАЗНИ И ИЗПРАЗНЕНИ ... ЩОТО НЯМА НИЩО ВЪВ ВАС.. А ВИЕ ПИШЕТЕ ПО ИДЕОЛОГИЯ..
РУСИЯ КОЛКО ИСТОРИЯ ИМА, ЧЕ НЕ Я ЗНАМ, БРЕ ПАЛЯЧО С ЧЕРВЕНА ГЛАВА.????
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНе можеш сам да напишеш в гугъл:
резолюция пасе надежда савченко
Не, просто считам за редно, да си посочиш аргумента, както правя аз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дръзновенн Разгледай мнениеАЗ няма как да стана тапънгер или продажник... ЩОТО ИМАМ НАД 1300 ГОДИШНА ИСТОРИЯ... И НЯМА КАК ДА БЪДА МИШКА НИТО НА ПУТИН, НИТО НА НИКОИ.
САМО ДЕТО ВИЕ СПЕЦИАЛНО СТЕ ПРОМИТИ ... КАК ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ, КАК, ПУТИН НЯМА ДА ВИ ГО КАЖЕ НИКОГА.
Щом ТАКИВА КАТО ТЕБ СМЯТАТ МЕН ЗА "ПРОДАЖНИК" И "ТЪПУНГЕР", ЗНАЧИ ДОКАТО НЕ ИЗМРЕТЕ, БЪЛГАРИЯ НЕ Я ЧАКА НИЩО ДОБРО, НИЩО ЩЕ ПОТЪРПИМ ОЩЕ 20-30 ГОДИНИ... НО ДА ЗНАЕТЕ, ВИЕ СТЕ НЕНУЖНИ И ЖАЛКИ, ВИЖ СТЕ СЕ КАК НАПАДАТЕ СЪГРАЖДАНИТЕ СИ САМО ЩОТО СА ВИ КАЗАЛИ, ЧЕ СТЕ ПРОМИТИ И РУСОФИЛИ, А ТОВА ДНЕС НЕ Е МОДЕРНО, НО УВИ ВИЕ СТЕ СИ ПРОМИТИ ПРЕДИ ГОДИНИ ОЩЕ И НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД. СМЕШНА Е ТАКОВА МИСЛЕНЕ...
МАЙ ЩЕ ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕТЕ НА УЛИЦИТЕ ДА ПРОТЕСТИРАТЕ .. ЧЕ ДА СЕ ВИЖДАТЕ И ЛЕСНО ДА ВИ ИЗБЕСИМ ...Атака ще Ви го осигури ... тя е ПРОРУСКАТА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ ,ТОВА КАКВО Е НЕ Е ПРОДАЖНИ И НЕ Е ГЛУПАВО НАЛИ .. АМИ НАЛИ АТАКА ДО ОНЯ ДЕН ИМАХА ЗЛАТЕН ПРЪСТ В ПАРЛАМЕНТА ...И В КОГО ВЛЯЗОХА В КОАЛИЦИЯ ИБРИК. А ДАЛИ НЕ ДОЙДОХА С ПОМОЩА НА ПУТИН И ДА ЛОБИРАТ ЗА БЕЗ МИСЛЕНИТЕ И ПРОЕКТИ.
) Та такъв си
)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеНе знам кой и на какво вярва, може би е време да спреш с вярванията.
Това е официалната версия и базираното на нея решение, повече нямам какво да напиша, защото не мисля, че е правилно да давам мнение кой крив, прав, виновен или невинен.
п.с. Може линк за решението на ПАСЕ, което споменаваш.
резолюция пасе надежда савченко
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЕвропа и света, под натиска на американските империалисти се направиха че такова престъпление изобщо няма.
А тукашните платени тролове ги изкарват, че са се самоубили.
А БЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ЖИВЕЛИ ЛИ СТЕ ПОД ТОТАЛИТАРЕН СТРОЙ ПОВЕЧЕ ОТ 10 Г. СТЕ МНОГО ЛОШО ПРОМИТИ И ДАЖЕ НЕ МИСЛИТЕ.. МИСЛИТЕ САМО ОПОРНИТЕ ТОЧКИ, КОИТО ВИ АКТИВИРАТ ДИСТАНЦИОННО, ВИЕ КАКВИ СТЕ ЗОМБИТА РОБОТИ НА ПУТИН ЛИ ???? СМЕШНА ИСТОРИЯ ПАК??? ДО КОГА ТАКА ЩЕ СТЕ СМЕШНИ И ЖАЛКИ?????
Коментар
Коментар