IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (6)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
    Чакай да видим дали башибозука на Коломойски ще се изтегли от Донбас. На мен ми се струва че пукницата ще си продължи, както и предния път.
    Да и аз така мисля.

Потрошенко и другите ръководни Урки още не могат да приемат автономията/федерализацията на Донбас та затова мисля че след поредното примирие ще има доста провокации от башибозука на Коломотской, което ще доведе до трети рунд.

Интересно е при примирието какво ще се случи с онези 8 000 Урки дето ги сгащиха в чувала....
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
      Нека аз да ти отговоря!
      Ножицата между бедни и богати в "любимата" ти демокрация е поне двеста пъти по-разкрачена отколкото по времето на соца.
      ..........................
      Почти колкото твоята уста.
      Пак хубаво ми прочети постовете, нямам любима демокрация , но пък и критикувам без никакви угризения Русия. Много сте изчаткали в тази тема. В един коментар критикувам и двете страни и в едно станах, комунист и синясган. Парадокс!!!
      Last edited by thaddeus; 12.02.2015, 15:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
        Нещо несвързано ти се получи. Дай пак, САЩ налагт демокрация нали така? Последните 25 години си наложиха демокрацията в не една държава. Кажи в коя би желал да живееш ти? Само на този въпрос ми отговори? И би било тъпо да ми отговориш на въпроса с въпрос, което ще се опиташ да направиш
        П.П Троловете не бяха ли невъзпитани? По дефиниция не трябва ли да те плуя и обиждам и тнт? Брей, ще се пръкна някой вежлив трол, вземеш са поучиш малко ли?

Нека аз да ти отговоря!
        Ножицата между бедни и богати в "любимата" ти демокрация е поне двеста пъти по-разкрачена отколкото по времето на соца.
        ..........................
        Почти колкото твоята уста.

Коментар

• Жириновски

https://www.youtube.com/watch?v=qpklDK05P2g#t=120

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
            Чакай да видим дали башибозука на Коломойски ще се изтегли от Донбас. На мен ми се струва че пукницата ще си продължи, както и предния път.
            Не знам, чий башибозук ше се изтегля, обаче вчера ростовската милиция (това е в Русия) е преследвала и водила престрелка с оттегляща се група кадировци... явно Путьо са го понатиснали здраво... дано се сложи край на безумието, което забърка говедото му с говедо...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              синятасган е изпаднала в истерия. Не я устройва мира в Украйна... хаха
              Цялата седерастия, синя талибания, соросоидиотия, НПО простотия трябва да свиква да си натиска парцалките... хаха
              До вчера ти рева за война, така и изнася на цялата бекапед.растия, червена талибания, путиноидиотия, НПОп, сега какво стана изведнъж.

Коментар

синятасган е изпаднала в истерия. Не я устройва мира в Украйна... хаха
                Цялата седерастия, синя талибания, соросоидиотия, НПО простотия трябва да свиква да си натиска парцалките... хаха

Коментар

Европа си влоши отношенията с Русия като подкрепи идването на власт на хунтата в Киев. Седерастите, сините талибани, соросоидите, НПО простетата и пиндо-зомбитата винаги са мразели Русия. Затова им се плаща и за това ги обработват психически. Разликата е, че преди я мразеха, а сега освен че я мразят вече я и уважават!
                  Точно и добре казано!

Коментар

• синятасган е изпаднала в истерия. Не я устройва мира в Украйна... хаха
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                      Всъщност аВганистан, който беше най-проспериращата и напредничава държава в региона...

Е дойдоха съветските варвари и всичко се промени, влязоха в тази спирала, от която и до днес не могат да излязат...

Афганистан 50-ых и 60-ых годов (24 фото)

http://fishki.net/36871-afganistan-5...v-24-foto.html
                      Добре съгласен съм, там не отричам, че СССР оакаха пейзажа а и не само там. Но някак ми е трудно да прием, че едните видиш ли са черни а другите сеят само добро. Не го виждам това добро.

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                        Нещо несвързано ти се получи. Дай пак, САЩ налагт демокрация нали така? Последните 25 години си наложиха демокрацията в не една държава. Кажи в коя би желал да живееш ти? Само на този въпрос ми отговори? И би било тъпо да ми отговориш на въпроса с въпрос, което ще се опиташ да направиш
                        Всъщност аВганистан, който беше най-проспериращата и напредничава държава в региона...

Е дойдоха съветските варвари и всичко се промени, влязоха в тази спирала, от която и до днес не могат да излязат...

Афганистан 50-ых и 60-ых годов (24 фото)

http://fishki.net/36871-afganistan-5...v-24-foto.html

Коментар

• Разбеснели са се мурзилките нещо. Не вървят преговорите ли? Споко, учете се да рушпате кора от дървета, че скоро само това ще имате.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                            Оо нов трол.
                            Ами не знам за държава аВганистан. Но Ирак и Афганистан, не са американски щатове.
                            И не, не където са минали, а където са ОСТАНАЛИ!
                            Щото те сАвецките мужици минаха през цяла Източна Европа, но само там където останаха, си остана и гладът, мизерията и въшките.
                            П.П Троловете не бяха ли невъзпитани? По дефиниция не трябва ли да те плуя и обиждам и тнт? Брей, ще се пръкна някой вежлив трол, вземеш са поучиш малко ли?
                            Last edited by thaddeus; 12.02.2015, 12:01.

Коментар

Потурнаци сте само вие червените гниди, чиито дядовци сАвецката армия изкара от калта и кочината на село и направи партийни секретари и директори на национализираните заводи, седнали в още топлите столове на прясно избитите "народни врагове" - учители, интелектуалци, духовници и държавници.
                              Гнусно уродче.
                              Успокой се щото мое получиш инфаркт.След това изтрии монитора щото много го наплю и да не забравиш да махнеш доматената люспа.И накрая заминавай на майка си у географията

Коментар

Оо нов трол.
                                е.
                                Конкурира те нали....
                                потурнак ?

Коментар

Working...
                                X