IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (6)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Кажи ми един съседски народ, който не е пропищял от рашистан? Ама поне един!
    То не е Литва, Латвия, Естония, Финландия, Румъния, Полша, България, Украйна, Грузия.
    Много ги обичат рашките навсякъде и всички виждат бъдещето си само в съюз с тях...както до преди 20-30 години.
    ++++ Чехия, Словакия, Молдова, Финландия, Унгария, и 10 бивши републики.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
      Колче,не забравяй!!!И Митко Бомбата!!!
      Ко за Митето ?
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
        Те и циганите в гетото искат да си живеят по тяхному, това прави ли ги приятни и симпатични, не крадливи и така нататък?
        Поредния дървен философ.Я ми напиши нещо за тежкото положение на змиите нв Северния ледовит океан....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

То не е Литва, Латвия, Естония, Финландия, Румъния, Полша, България, Украйна, Грузия.
          Много ги обичат рашките навсякъде и всички виждат бъдещето си само в съюз с тях...както до преди 20-30 години.
          Нищо няма да ти кажа докато не отговориш на въпросите ми.Американското ти обучение може да си го завреш отзаде пред мен не минава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Тебе много те бива да говориш за Русия.А общото е че угнетените народи виждат бъдещето си само в съюз с Русия.Русия е надежда за нормалните хора.За онези които не искат финансово робство педерунгели крадци убийци лесбийки за хората които не харесват инцеста и зоофилията.

Коментар

Тебе много те бива да говориш за Русия.А общото е че угнетените народи виждат бъдещето си само в съюз с Русия.Русия е надежда за нормалните хора.За онези които не искат финансово робство педерунгели крадци убийци лесбийки за хората които не харесват инцеста и зоофилията.
              Те и циганите в гетото искат да си живеят по тяхному, това прави ли ги приятни и симпатични, не крадливи и така нататък?

Коментар

Това какво общо има с Русия?

Коментар

Кой е терорист всички виждаме.Кой се бърка навсякъде по света?Кой граби богатствата на целия свят?Кой бомбардира всички несъгласни с него?Кой поучава всички народи как да живеят.Кой хвърля уран в Сърбия?Кой кой кой?Кой открадна немското злато холандското?
                  Това какво общо има с Русия?

Коментар

Поставих въпроси и чакам отговор.Пиндостански чекии няма да ми прилагаш.Няма да ми пишеш глупости и отклоняваш въпросите.казх ти вече по умен съм от всички пиндостанци взети заедно а кучето ми е по умно от поддържащите ги и от оная маймуна във Фашкингтон
                    Не са ти в контекста въпросите, не се ли усещаш малко.

Коментар

Няма писмен документ, но руски военнослужещи в Украйна има. Само вчера са влезли 1600. Водят война с армията на Украйна. Ти служебна бележка за начало на войната ли искаш да ти издадат? Тази нескопосана операция ще свърши зле, всички ние тук го знаем, целия свят го знае. Дори днес да приключи, вече ще се води поражение за човечеството, а Русия вече е изградила за дълги години името си на терорист, благодарение на лидера си.
                      Кой е терорист всички виждаме.Кой се бърка навсякъде по света?Кой граби богатствата на целия свят?Кой бомбардира всички несъгласни с него?Кой поучава всички народи как да живеят.Кой хвърля уран в Сърбия?Кой кой кой?Кой открадна немското злато холандското?

Коментар

Забрави да кажеш, че си бият негрите.Много плитки и елементарни аргументи имаш.
                        Мошеници има и в Мадагаскар. Напада ли Мадагаскар Украйна?
                        Извършва ли военна агресия над суверенна страна?
                        Като се образоваш, можеш да продължиш да ми опонираш, за сега си пренебрегнат.
                        Свободния свят е дълъг за изброяване.
                        Ще ти загатна за обратното на свободния.
                        Русия, Северна Корея, Куба, Венесуела и една камара арабски страни.
                        По-малко време ми отне.
                        Поставих въпроси и чакам отговор.Пиндостански чекии няма да ми прилагаш.Няма да ми пишеш глупости и отклоняваш въпросите.казх ти вече по умен съм от всички пиндостанци взети заедно а кучето ми е по умно от поддържащите ги и от оная маймуна във Фашкингтон

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                          Видял си твърдения без документи .....това си е лъжа.

Същага история като с ядрената програма на Садам .......всички медии ни лъгаха дружно.....накрая ядрени оръжия нямаше но САЩ ни спретнаха ИДИЛ за компенсация
                          Не е същата, защото тук се твърди, че война няма. Война има.

Коментар

Вчера го видях по 3 новинарски канала, не виждам защо, да не се информираш и сам.
                            Видял си твърдения без документи .....това си е лъжа.

Същага история като с ядрената програма на Садам .......всички медии ни лъгаха дружно.....накрая ядрени оръжия нямаше но САЩ ни спретнаха ИДИЛ за компенсация
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                              Стига лъжи бе, даи едно доказателство как влизат.

Като ви чета стигам до извода че руснаците са се научили да се телепортират , или са усвоили технологията стелт до съвършенство за наземно прикритие.....че никои не може да ги хване как влизат
                              Вчера го видях по 3 новинарски канала, не виждам защо, да не се информираш и сам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                Ами твоя приятел Обама им ЗАБРАНИ.
                                Те бяха тръгнали да се съюзяват, ама световния император им напраи един бърз майдан. Последван от гражданска война.
                                Всичко ставащо сега в Украйна, го запалиха ЩАТИТЕ...
                                И сега продължават да го подклаждат.
                                Колкото и да грачите обратното, ИСТИНАТА е една...
                                Колче,не забравяй!!!И Митко Бомбата!!!

Коментар

Working...
                                X