Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (6)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеКолче,не забравяй!!!И Митко Бомбата!!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеТе и циганите в гетото искат да си живеят по тяхному, това прави ли ги приятни и симпатични, не крадливи и така нататък?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Кажи ми един съседски народ, който не е пропищял от рашистан? Ама поне един!
То не е Литва, Латвия, Естония, Финландия, Румъния, Полша, България, Украйна, Грузия.
Много ги обичат рашките навсякъде и всички виждат бъдещето си само в съюз с тях...както до преди 20-30 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТебе много те бива да говориш за Русия.А общото е че угнетените народи виждат бъдещето си само в съюз с Русия.Русия е надежда за нормалните хора.За онези които не искат финансово робство педерунгели крадци убийци лесбийки за хората които не харесват инцеста и зоофилията.
Кажи ми един съседски народ, който не е пропищял от рашистан? Ама поне един!
То не е Литва, Латвия, Естония, Финландия, Румъния, Полша, България, Украйна, Грузия.
Много ги обичат рашките навсякъде и всички виждат бъдещето си само в съюз с тях...както до преди 20-30 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТебе много те бива да говориш за Русия.А общото е че угнетените народи виждат бъдещето си само в съюз с Русия.Русия е надежда за нормалните хора.За онези които не искат финансово робство педерунгели крадци убийци лесбийки за хората които не харесват инцеста и зоофилията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеТова какво общо има с Русия?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКой е терорист всички виждаме.Кой се бърка навсякъде по света?Кой граби богатствата на целия свят?Кой бомбардира всички несъгласни с него?Кой поучава всички народи как да живеят.Кой хвърля уран в Сърбия?Кой кой кой?Кой открадна немското злато холандското?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПоставих въпроси и чакам отговор.Пиндостански чекии няма да ми прилагаш.Няма да ми пишеш глупости и отклоняваш въпросите.казх ти вече по умен съм от всички пиндостанци взети заедно а кучето ми е по умно от поддържащите ги и от оная маймуна във Фашкингтон
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеНяма писмен документ, но руски военнослужещи в Украйна има. Само вчера са влезли 1600. Водят война с армията на Украйна. Ти служебна бележка за начало на войната ли искаш да ти издадат? Тази нескопосана операция ще свърши зле, всички ние тук го знаем, целия свят го знае. Дори днес да приключи, вече ще се води поражение за човечеството, а Русия вече е изградила за дълги години името си на терорист, благодарение на лидера си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеЗабрави да кажеш, че си бият негрите.Много плитки и елементарни аргументи имаш.
Мошеници има и в Мадагаскар. Напада ли Мадагаскар Украйна?
Извършва ли военна агресия над суверенна страна?
Като се образоваш, можеш да продължиш да ми опонираш, за сега си пренебрегнат.
Свободния свят е дълъг за изброяване.
Ще ти загатна за обратното на свободния.
Русия, Северна Корея, Куба, Венесуела и една камара арабски страни.
По-малко време ми отне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеВидял си твърдения без документи .....това си е лъжа.
Същага история като с ядрената програма на Садам .......всички медии ни лъгаха дружно.....накрая ядрени оръжия нямаше но САЩ ни спретнаха ИДИЛ за компенсация
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеВчера го видях по 3 новинарски канала, не виждам защо, да не се информираш и сам.
Същага история като с ядрената програма на Садам .......всички медии ни лъгаха дружно.....накрая ядрени оръжия нямаше но САЩ ни спретнаха ИДИЛ за компенсацияНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеСтига лъжи бе, даи едно доказателство как влизат.
Като ви чета стигам до извода че руснаците са се научили да се телепортират , или са усвоили технологията стелт до съвършенство за наземно прикритие.....че никои не може да ги хване как влизат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАми твоя приятел Обама им ЗАБРАНИ.
Те бяха тръгнали да се съюзяват, ама световния император им напраи един бърз майдан. Последван от гражданска война.
Всичко ставащо сега в Украйна, го запалиха ЩАТИТЕ...
И сега продължават да го подклаждат.
Колкото и да грачите обратното, ИСТИНАТА е една...
Коментар
Коментар