If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз български чета и разбирам, ама с маймунския ми е трудничко...
На теб ти е трудно да живееш в тази страна ,и се срамиш да бъдеш българин.....дано те изтеглят госсподарите ти...по бързо... ,че ще почна да те съжалявам.....
Е най-сетне да си признаеш, че всеки, при когото живеят рушняци, трябва да се притеснява.
Така е и с един друг етнос....доста толериран в нашата държава.
Сходни ценности, кво да ги правиш.
Трябва да се притесняват тези който развалят дружбата на прибалтииците с руснаците....А руснаците са си в къщи в прибалтика..... Както аз в македония.... въпреки някакви малоумници...
Е най-сетне да си признаеш, че всеки, при когото живеят рушняци, трябва да се притеснява.
Така е и с един друг етнос....доста толериран в нашата държава.
Сходни ценности, кво да ги правиш.
Бил съм навсякъде.....
И в Латвия ,Литва и Естония и Финландия ......само управляващите се притесняват ,защото имат защо....там има огромно руско множество и затова влезнаха в НАТО без финландия за да бъдат троянски кон на Русия в нато....
А за българия да не говорим...тук руснаците се приемат братски от всички с изключение от НПОП......и разните турски фенове като теб....
Кажи ми един съседски народ, който не е пропищял от рашистан? Ама поне един!
То не е Литва, Латвия, Естония, Финландия, Румъния, Полша, България, Украйна, Грузия.
Много ги обичат рашките навсякъде и всички виждат бъдещето си само в съюз с тях...както до преди 20-30 години.
Бил съм навсякъде.....
И в Латвия ,Литва и Естония и Финландия ......само управляващите се притесняват ,защото имат защо....там има огромно руско множество и затова влезнаха в НАТО без финландия за да бъдат троянски кон на Русия в нато....
А за българия да не говорим...тук руснаците се приемат братски от всички с изключение от НПОП......и разните турски фенове като теб....
Не само американците и той е виновен!!!И международното положение и климата!!!
За това дет стаа в Украйна, кефал, Америка е причината.
Митето, до там, едва ле ща мой да метне ...
Международното полУжение в момента е твърде международно, а климато си е е-ал майката.
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар