IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (6)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Аз български чета и разбирам, ама с маймунския ми е трудничко...
    На теб ти е трудно да живееш в тази страна ,и се срамиш да бъдеш българин.....дано те изтеглят госсподарите ти...по бързо... ,че ще почна да те съжалявам.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
      Е най-сетне да си признаеш, че всеки, при когото живеят рушняци, трябва да се притеснява.
      Така е и с един друг етнос....доста толериран в нашата държава.
      Сходни ценности, кво да ги правиш.
      Трябва да се притесняват тези който развалят дружбата на прибалтииците с руснаците....А руснаците са си в къщи в прибалтика..... Както аз в македония.... въпреки някакви малоумници...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Добре че можеш да четеш на български......без да разбираш ...
        мисля ,че скоро ще те уволнят от спам дружинката.....
        Аз български чета и разбирам, ама с маймунския ми е трудничко...

Коментар

Баси, Монтята "прие" Финландия в НАТО...
          Добре че можеш да четеш на български......без да разбираш ...
          мисля ,че скоро ще те уволнят от спам дружинката.....

Коментар

• Е най-сетне да си признаеш, че всеки, при когото живеят рушняци, трябва да се притеснява.
            Така е и с един друг етнос....доста толериран в нашата държава.
            Сходни ценности, кво да ги правиш.

Коментар

писал е без финландия.... ама някак с неподходящата буквичка..

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Бил съм навсякъде.....
                И в Латвия ,Литва и Естония и Финландия ......само управляващите се притесняват ,защото имат защо....там има огромно руско множество и затова влезнаха в НАТО без финландия за да бъдат троянски кон на Русия в нато....
                А за българия да не говорим...тук руснаците се приемат братски от всички с изключение от НПОП......и разните турски фенове като теб....

Коментар

Кажи ми един съседски народ, който не е пропищял от рашистан? Ама поне един!
                  То не е Литва, Латвия, Естония, Финландия, Румъния, Полша, България, Украйна, Грузия.
                  Много ги обичат рашките навсякъде и всички виждат бъдещето си само в съюз с тях...както до преди 20-30 години.

Бил съм навсякъде.....
                  И в Латвия ,Литва и Естония и Финландия ......само управляващите се притесняват ,защото имат защо....там има огромно руско множество и затова влезнаха в НАТО без финландия за да бъдат троянски кон на Русия в нато....
                  А за българия да не говорим...тук руснаците се приемат братски от всички с изключение от НПОП......и разните турски фенове като теб....

Коментар

И те ли ще влизат в Империята на путлер? Е тога вече величието и безсмъртието са гарантирани
                    100 %
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                      Не само американците и той е виновен!!!И международното положение и климата!!!
                      За това дет стаа в Украйна, кефал, Америка е причината.
                      Митето, до там, едва ле ща мой да метне ...
                      Международното полУжение в момента е твърде международно, а климато си е е-ал майката.
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                        с Бангладеш и Лесото, бяха тръгнали да се съюзяват.
                        И те ли ще влизат в Империята на путлер? Е тога вече величието и безсмъртието са гарантирани

Коментар

С кого тръгнали да се съюзяват?
                          с Бангладеш и Лесото, бяха тръгнали да се съюзяват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            Ко за Митето ?
                            Не само американците и той е виновен!!!И международното положение и климата!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Нищо няма да ти кажа докато не отговориш на въпросите ми.Американското ти обучение може да си го завреш отзаде пред мен не минава.
                              Аз ти отговорих по-долу в 2 точки, на твоите 2, но то чукча писал, не читател.

Знам, че при теб "американско обучение" не минава. Друго си е лесотехническия или ПУЦа в Каспичан.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Поредния дървен философ.Я ми напиши нещо за тежкото положение на змиите нв Северния ледовит океан....
                                Скачаш от тема в тема неконтролируемо и неосъзнато. Безпомощно май. Не водя такива разговори.

Коментар

Working...
                                X