If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Знам колко обичате да ревете за Югославия на Милошевич, НАТО, МАТО, бомбардировки, а вижте сега, кой е новия съветник на премиера на православна Сърбия...
От историята или личния ми опит знам, че сърбите са доста късопаметни и даже хич не са отмъстителни. Да, именно. Не са отмъстителни и най-вероятно са забравили кой им изръси тонове обеднена демокрация преди години и им приватизира всички читаво.
Аре скрий се някъде и стига си цвъркал. Отстоявал бил българските интереси. Баси и комедията сте НПОП.
Южен поток беше последния пирон в ковчега наречен България. И вие лизахте като изоглавени точно тоя пирон, докато краварите го забиваха. След това ръкопляскахте и се тупахте по рамото. Сега България е само територия. Честито. Да плащате вие и родата ви до девето коляно.
Има една баба на пазара, дадох и да чете кво си писал, много се смя... За тук четящите просто си сбъркал мястото.
Ами такива сте, вижте се само, какви ги дрънкате тук. Кой ще ви повярва на каквото и да било с тия измекярските възгледи. Никой не обича предателите и подлогите.
Отстоявай българското, а не руското. Дори руснаците са отвратени от вашата сервилност и склонност към предателство.
Аре скрий се някъде и стига си цвъркал. Отстоявал бил българските интереси. Баси и комедията сте НПОП.
Южен поток беше последния пирон в ковчега наречен България. И вие лизахте като изоглавени точно тоя пирон, докато краварите го забиваха. След това ръкопляскахте и се тупахте по рамото. Сега България е само територия. Честито. Да плащате вие и родата ви до девето коляно.
Знам колко обичате да ревете за Югославия на Милошевич, НАТО, МАТО, бомбардировки, а вижте сега, кой е новия съветник на премиера на православна Сърбия...
Горките американци, съжалявам ги. Да бяха дошли в България...или поне Гърция да си починат, а пък то .....не, та не, все към тях бягат хората.
Или под "Америка" си имал предвид венецуела или никарагуа? Е тогава съм съгласен с теб. Мъка си е да се живее в тези страни...без тоалетна хартия, въпреки, че си страната с НАЙ-МНОГО ПЕТРОЛ в света!!!
Грешиш Факю си е тука и пише от някое мазе на Козяк.У Америка се бачка по на три работи за да си платиш наема на стаята и да има какво да ядеш.За лаптоп няма кинта.
Горките американци, съжалявам ги. Да бяха дошли в България...или поне Гърция да си починат, а пък то .....не, та не, все към тях бягат хората.
Или под "Америка" си имал предвид венецуела или никарагуа? Е тогава съм съгласен с теб. Мъка си е да се живее в тези страни...без тоалетна хартия, въпреки, че си страната с НАЙ-МНОГО ПЕТРОЛ в света!!!
Нормално. Руснаците гледат на нас като на предатели и пълни продажници. Ето защо няма да правят газов проект с нас ДОРИ да си платим всичко. Все пак само след визитацията на два или трима краваря затвориха Южен поток, та какво остава за по-дългосрочни планове. Та така. Дали ще е през Украйна или България, все продажни политици и малоумни поданици. Там Порош и Яйцо, тука Тиквун и Сие. На цигани да дадат тръбата, по-прозрачни и честни условия ще получат.
Толкова за газта. Чакам момента със заема за да се убедя за пореден път, че тука виреят само идиоти.
Ами такива сте, вижте се само, какви ги дрънкате тук. Кой ще ви повярва на каквото и да било с тия измекярските възгледи. Никой не обича предателите и подлогите.
Отстоявай българското, а не руското. Дори руснаците са отвратени от вашата сервилност и склонност към предателство.
Вероятно за живеещия в Америка няма полза в БГ да се строй нищо, вероятно мечтаеш БГ да е просто картофена нива за да можеш всеки ден да се убеждаваш колко добре си направил като си имигрирал. Проблема е че очевидно интереса на БГ и на живеещите тук няма нищо общо с твоя личния интерес.
Ти си избрал своя си път , теглил си една на родината си и си се изнесъл, е аз съм направил своя избор , решил съм да остана тук за което ни най-малко не съжалявам.
Дразни ме обаче ти и такива кат теб като почнат да ми дават акъл , как да я карам в държавата си. Това вече не е твои проблем, престанал е да бъде в момента в който си си хвърлил БГ гражданството и си взел Американско. Както аз съм достатъчно културен и толерантен да не ти обяснявам дали в Америка да се правите АЕЦ , да си търсите шистов петрол и т.н. , и ти бъди достатъчно културен да не даваш акъл за неща които вече не са твои жизнен интерес ....
Грешиш Факю си е тука и пише от някое мазе на Козяк.У Америка се бачка по на три работи за да си платиш наема на стаята и да има какво да ядеш.За лаптоп няма кинта.
Коментар