IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (6)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов Разгледай мнение
    Сега показах мнението ти на НПОП и на една умряла буболечка, на каквато са правиш и ти. Живна и се смя с глас. Каза, че си пе.ал!
    Пише се ПЕДАЛ, педерастче. По това се познавате навсякъде. Дори не можете да го изречете или напишете.

Коментар

След пет седмици как ли ще изглежда поредната промяна....
      Не знам как ще изглежда , но са сигурни две неща :

1. Ще го има както вече го има Син поток.
      2. Че ще ни заобиколи.

Щото в БГ е пълно с тъпаци дето от проста злоба или завист съумяват да попречат на всяко инфраструктурно инвестиционно намерение.
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• http://pravda-mir.ru/?p=9338
        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57
          Нормално. Единствената ти среда е съставена от баби и меки китки като теб самия. С такива хора, няма как да не пада голяма веселба.
          Сега показах мнението ти на НПОП и на една умряла буболечка, на каквато са правиш и ти. Живна и се смя с глас. Каза, че си пе.ал!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
            Скандална новина, другари путинославни!

Знам колко обичате да ревете за Югославия на Милошевич, НАТО, МАТО, бомбардировки, а вижте сега, кой е новия съветник на премиера на православна Сърбия...

Тони Блеър стана съветник на сръбския премиер

http://www.faktor.bg/novini/svjat/39...a-premier.html

Сърбин или грък за приятел и съюзник???????

От историята или личния ми опит знам, че сърбите са доста късопаметни и даже хич не са отмъстителни. Да, именно. Не са отмъстителни и най-вероятно са забравили кой им изръси тонове обеднена демокрация преди години и им приватизира всички читаво.

Мдаааа....Честито !

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение

Аре скрий се някъде и стига си цвъркал. Отстоявал бил българските интереси. Баси и комедията сте НПОП.

Южен поток беше последния пирон в ковчега наречен България. И вие лизахте като изоглавени точно тоя пирон, докато краварите го забиваха. След това ръкопляскахте и се тупахте по рамото. Сега България е само територия. Честито. Да плащате вие и родата ви до девето коляно.
              Има една баба на пазара, дадох и да чете кво си писал, много се смя... За тук четящите просто си сбъркал мястото.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                Абсолютно си прав! За огромен късмет и наше щастие Путин не успя да го забие....

Коментар

Южен поток беше последния пирон в ковчега наречен България.
                  Абсолютно си прав! За огромен късмет и наше щастие Путин не успя да го забие....

Коментар

Ами такива сте, вижте се само, какви ги дрънкате тук. Кой ще ви повярва на каквото и да било с тия измекярските възгледи. Никой не обича предателите и подлогите.
                    Отстоявай българското, а не руското. Дори руснаците са отвратени от вашата сервилност и склонност към предателство.

Аре скрий се някъде и стига си цвъркал. Отстоявал бил българските интереси. Баси и комедията сте НПОП.

Южен поток беше последния пирон в ковчега наречен България. И вие лизахте като изоглавени точно тоя пирон, докато краварите го забиваха. След това ръкопляскахте и се тупахте по рамото. Сега България е само територия. Честито. Да плащате вие и родата ви до девето коляно.

Коментар

• Скандална новина, другари путинославни!

Знам колко обичате да ревете за Югославия на Милошевич, НАТО, МАТО, бомбардировки, а вижте сега, кой е новия съветник на премиера на православна Сърбия...

Тони Блеър стана съветник на сръбския премиер

http://www.faktor.bg/novini/svjat/39...a-premier.html

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Горките американци, съжалявам ги. Да бяха дошли в България...или поне Гърция да си починат, а пък то .....не, та не, все към тях бягат хората.

Или под "Америка" си имал предвид венецуела или никарагуа? Е тогава съм съгласен с теб. Мъка си е да се живее в тези страни...без тоалетна хартия, въпреки, че си страната с НАЙ-МНОГО ПЕТРОЛ в света!!!
                        За което целия и народ съжалява отдавна!

Коментар

• Първоначално изпратено от power network Разгледай мнение
                          Грешиш Факю си е тука и пише от някое мазе на Козяк.У Америка се бачка по на три работи за да си платиш наема на стаята и да има какво да ядеш.За лаптоп няма кинта.

Горките американци, съжалявам ги. Да бяха дошли в България...или поне Гърция да си починат, а пък то .....не, та не, все към тях бягат хората.

Или под "Америка" си имал предвид венецуела или никарагуа? Е тогава съм съгласен с теб. Мъка си е да се живее в тези страни...без тоалетна хартия, въпреки, че си страната с НАЙ-МНОГО ПЕТРОЛ в света!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от power network
                            Предатели тук сте ти факю синия кретен сганта и още няколко смотаняка
                            За Русия може и да съм предател, като българин, не съм и длъжен да и служа.

Коментар

Нормално. Руснаците гледат на нас като на предатели и пълни продажници. Ето защо няма да правят газов проект с нас ДОРИ да си платим всичко. Все пак само след визитацията на два или трима краваря затвориха Южен поток, та какво остава за по-дългосрочни планове. Та така. Дали ще е през Украйна или България, все продажни политици и малоумни поданици. Там Порош и Яйцо, тука Тиквун и Сие. На цигани да дадат тръбата, по-прозрачни и честни условия ще получат.

Толкова за газта. Чакам момента със заема за да се убедя за пореден път, че тука виреят само идиоти.
                              Ами такива сте, вижте се само, какви ги дрънкате тук. Кой ще ви повярва на каквото и да било с тия измекярските възгледи. Никой не обича предателите и подлогите.
                              Отстоявай българското, а не руското. Дори руснаците са отвратени от вашата сервилност и склонност към предателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                                Вероятно за живеещия в Америка няма полза в БГ да се строй нищо, вероятно мечтаеш БГ да е просто картофена нива за да можеш всеки ден да се убеждаваш колко добре си направил като си имигрирал. Проблема е че очевидно интереса на БГ и на живеещите тук няма нищо общо с твоя личния интерес.
                                Ти си избрал своя си път , теглил си една на родината си и си се изнесъл, е аз съм направил своя избор , решил съм да остана тук за което ни най-малко не съжалявам.
                                Дразни ме обаче ти и такива кат теб като почнат да ми дават акъл , как да я карам в държавата си. Това вече не е твои проблем, престанал е да бъде в момента в който си си хвърлил БГ гражданството и си взел Американско. Както аз съм достатъчно културен и толерантен да не ти обяснявам дали в Америка да се правите АЕЦ , да си търсите шистов петрол и т.н. , и ти бъди достатъчно културен да не даваш акъл за неща които вече не са твои жизнен интерес ....
                                Грешиш Факю си е тука и пише от някое мазе на Козяк.У Америка се бачка по на три работи за да си платиш наема на стаята и да има какво да ядеш.За лаптоп няма кинта.

Коментар

Working...
                                X