IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (6)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Аиде честито :

„Турски поток” заобикаля България!

Строителството на газопровода „Турски поток” няма да завършва на турско-гръцката граница, а ще бъде продължено до Унгария. Русия е готова да заложи на трасе през Гърция, Македония, Сърбия и Унгария. Това обяви на пресконференция в Будапеща Виктор Орбан, цитиран от „Комерсант”.
    Той потвърди, че това е договорка, постигната с руския президент Владимир Путин по време на посещението му в Унгария преди дни. „Ако всички тези страни се съгласят, Русия ще вземе участие в строителството на същите принципи, както при предишния вариант на „Южен поток”, допълни унгарският премиер.

По думите му Владимир Путин е направил съответните изводи и ще поиска съгласието на Европейския съюз за проекта предварително. Унгарското правителство се ангажира да спомогне за получаването на това съгласие, като лобира пред Брюксел.

Руският президент е обявил пред Орбан, че ще се използват вече създадените съвместни предприятия на „Газпром” със Сърбия и Унгария, за да се изгради газопровода. „Ако е възможно логистично, ние не сме се отказали да минем и през България, няма да наказваме никого и на никого няма да се обидим, трябва само да ни помагат, а не да ни пречат,” допълнил още Путин.
    Нормално. Руснаците гледат на нас като на предатели и пълни продажници. Ето защо няма да правят газов проект с нас ДОРИ да си платим всичко. Все пак само след визитацията на два или трима краваря затвориха Южен поток, та какво остава за по-дългосрочни планове. Та така. Дали ще е през Украйна или България, все продажни политици и малоумни поданици. Там Порош и Яйцо, тука Тиквун и Сие. На цигани да дадат тръбата, по-прозрачни и честни условия ще получат.

Толкова за газта. Чакам момента със заема за да се убедя за пореден път, че тука виреят само идиоти.

Коментар

Аиде честито :

Строителството на газопровода „Турски поток” няма да завършва на турско-гръцката граница, а ще бъде продължено до Унгария. Русия е готова да заложи на трасе през Гърция, Македония, Сърбия и Унгария. Това обяви на пресконференция в Будапеща Виктор Орбан, цитиран от „Комерсант”.
      Той потвърди, че това е договорка, постигната с руския президент Владимир Путин по време на посещението му в Унгария преди дни. „Ако всички тези страни се съгласят, Русия ще вземе участие в строителството на същите принципи, както при предишния вариант на „Южен поток”, допълни унгарският премиер.

По думите му Владимир Путин е направил съответните изводи и ще поиска съгласието на Европейския съюз за проекта предварително. Унгарското правителство се ангажира да спомогне за получаването на това съгласие, като лобира пред Брюксел.

Руският президент е обявил пред Орбан, че ще се използват вече създадените съвместни предприятия на „Газпром” със Сърбия и Унгария, за да се изгради газопровода. „Ако е възможно логистично, ние не сме се отказали да минем и през България, няма да наказваме никого и на никого няма да се обидим, трябва само да ни помагат, а не да ни пречат,” допълнил още Путин.
      След пет седмици как ли ще изглежда поредната промяна....

Коментар

• Аиде честито :

Last edited by markov; 20.02.2015, 10:37.
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          Постничко, тъпичко, другарю...

Аз мисля, че "проектът" Украйна отива в един друг индекс, в компанията на (позна) Афганистан (1979-1989), Варшавския договор, Големият шлем, Сириза, Орбан (могат да се изброят много такива, щото успешен проект замислен в Кремъл сигурно не сме виждали последните 150 години)... все провалени "коварни планове" на глупавичката невестулка в Кремъл и предшествениците му...
          Не се напрягай моето момче ,знаеме ти възможностите.....
          Две години плямпа против Станишев и Орешарски за да ни докараш разни идиоти да ни управляват...
          Сега служиш на поредния голям брат.....против религията ,езика и обичайте...на собствения си народ
          малко тъпичко ,за да се пишеш интИлИгенция...

Коментар

Вероятно за живеещия в Америка няма полза в БГ да се строй нищо, вероятно мечтаеш БГ да е просто картофена нива за да можеш всеки ден да се убеждаваш колко добре си направил като си имигрирал. Проблема е че очевидно интереса на БГ и на живеещите тук няма нищо общо с твоя личния интерес.
            Ти си избрал своя си път , теглил си една на родината си и си се изнесъл, е аз съм направил своя избор , решил съм да остана тук за което ни най-малко не съжалявам.
            Дразни ме обаче ти и такива кат теб като почнат да ми дават акъл , как да я карам в държавата си. Това вече не е твои проблем, престанал е да бъде в момента в който си си хвърлил БГ гражданството и си взел Американско. Както аз съм достатъчно културен и толерантен да не ти обяснявам дали в Америка да се правите АЕЦ , да си търсите шистов петрол и т.н. , и ти бъди достатъчно културен да не даваш акъл за неща които вече не са твои жизнен интерес ....
            Няма и не може да спре. Нали затова му плащат, както на него, така и на останалите НПОП във форума.

Единия адвокат, другия в Кравария, а и двамата нон - стоп киснат в БГ форумите и наливат "акъл" на плебеите.

Тъжна е съдбата на предателите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
              ..................
              Не със вскчмо съм съгласен, но пък като цяло добре казано.
              Белене, юп и оня нефтопровода са дъвкани тук много, и от тях полза икономическа няма. Има полза само за азиатците.

Вероятно за живеещия в Америка няма полза в БГ да се строй нищо, вероятно мечтаеш БГ да е просто картофена нива за да можеш всеки ден да се убеждаваш колко добре си направил като си имигрирал. Проблема е че очевидно интереса на БГ и на живеещите тук няма нищо общо с твоя личния интерес.
              Ти си избрал своя си път , теглил си една на родината си и си се изнесъл, е аз съм направил своя избор , решил съм да остана тук за което ни най-малко не съжалявам.
              Дразни ме обаче ти и такива кат теб като почнат да ми дават акъл , как да я карам в държавата си. Това вече не е твои проблем, престанал е да бъде в момента в който си си хвърлил БГ гражданството и си взел Американско. Както аз съм достатъчно културен и толерантен да не ти обяснявам дали в Америка да се правите АЕЦ , да си търсите шистов петрол и т.н. , и ти бъди достатъчно културен да не даваш акъл за неща които вече не са твои жизнен интерес ....

Коментар

• Постничко, тъпичко, другарю...

Аз мисля, че "проектът" Украйна отива в един друг индекс, в компанията на (позна) Афганистан (1979-1989), Варшавския договор, Големият шлем, Сириза, Орбан (могат да се изброят много такива, щото успешен проект замислен в Кремъл сигурно не сме виждали последните 150 години)... все провалени "коварни планове" на глупавичката невестулка в Кремъл и предшествениците му...

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                  Относно Южен поток, Белене и т.н - ще кажа само че ги подкрепям напълно. Знам и съм наясно че много хора ще откраднат много пари покрай това както и вече са откраднали но независимо от това България е малка държава и няма как да си позволи лукса да се откаже от стратегически за региона проекти които независимо от може би неясната директна полза са много важни за България. По много причини - тема на отделен цял разговор е да кажа моите аргументи при все че аз съм страничен наблюдател и нямам материален интерес от тези проекти.
                  Аааааа, недей така. Ако работеше целодневно като НПОП, друга песен щеше да пееш. Щото ТАКИВА проекти противоречат на краварските стратегически интереси и родните лизачи ги мразят страстно, та дори и ужасно.

Питай гъбата. Продала се е за щепа центове и е през .... дали близки и приятели ще умират тука след има няма 20 - 30. Те това се качествени еничари.

Коментар

• Проектът "Украйна" е към края си. Преди една година, на Майдана и по улиците на Киев прогърмяха първите изстрели, с които се озвучи несъстоятелността на този проект.
                    След година американците ще сложат и това образувание в списъка на Failed States Index, в компанията на Сомалия, Судан, Афганистан и Ирак, Сирия и Либия....
                    Ей, да виждате нещо общо сред изброените по-горе цъфтящи демокрации?
                    А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"

Коментар

• "Леко" противоречие усещам, 77, да посочваш някои осбености на Русия като предимство при положение, че аналогични причини уж те били накарали да преместиш "90%" от бизнеса си извън България...

Москва е цяла държава. Прав си мафията си е ебала майката. Но някой да каже че Москва е тртия свят - моля ви се. В Москва и Русия има адски много пари и много бизнес. Така както и в Америка. Москва е огромна. Живота наистина е различен. Мошеници има много пак си прав но ако си заслужава риска и бизнеса е добър не бих отказал бизнес в Русия.

Коментар

• Привет

Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                        Уау, страхотно казано. Тея неща се казват тук във форума отвреме-навреме, но в крайна сметка какво от това? Утре пак ще почнем едно дърляне както обикновенно.
                        Белене, юп и оня нефтопровода са дъвкани тук много, и от тях полза икономическа няма. Има полза само за азиатците.
                        Понеже ме пита някои неща, ще ти кажа: живях в москва и околностите един месец. Не е за мен тая работа. Не ми харесва начина им на живот. Това разбира се си е тяхно право. Не ми харесва обаче да го налагат на други. През 90те правех бизнес с руснаци. Да ти кажа, никога повече няма да имам общо с тях. По-големи измамници и мафиоти от тях няма. А това всъщност си е и държавната им политика. Извиване на ръце, заплахи... Така че - колкото по-далече от тях, толкова по-добре.
                        Сега живея в САЩ. Разликата с ЕС е че тук поради размера на държавата има повече възможности. Няма граници, говори се един език, няма ограничения за бизнеса (освен ако не си дръг дилър), всички отношения с държавата са онлайн, компания се регистрира онлайн, това са огромни улеснения. И друго - парите се печатат тук,
                        С това мисля че ти отговорих на някои въпроси.
                        И пак -поздравления за поста ти по-долу.
                        Москва е цяла държава. Прав си мафията си е ебала майката. Но някой да каже че Москва е тртия свят - моля ви се. В Москва и Русия има адски много пари и много бизнес. Така както и в Америка. Москва е огромна. Живота наистина е различен. Мошеници има много пак си прав но ако си заслужава риска и бизнеса е добър не бих отказал бизнес в Русия.
                        Какво мисля и знам за Америка:
                        Америка е може би най добрата държава за бизнес и особенно ако си в ъкъла си. Пазара е огромен. И пари има много. Възможности още повече. Аз имам компания в Америка - регистрирана в Ню Йорк. Преди година я регистрирах защото имам идея за няколко милиярда. Когато мислех къде да я реализирам не се колебах за миг дали да избера Европа или Америка. Сега работя с адвокати по регистрацията на два патента както и преговарям с NFLX чрез адвокатите ми в Женева, свързани с тази компания от 5-6 месеца. Бил съм за известно време в Америка - жиовата обаче не ми харесва...бизнеса да но жиовта не. Може би защото нямам среда в която да почуствам живота по различен начин . Миналата година мислех да остана за няколко месеца в Ню Йорк но го отложих, тази година мисля няма да мога. Ако се случи това което плаирам няма да имам голям избор освен да се преместя в Ню Йорк за няколко години и това вобще не ми харесва.
                        И в същото време - ненавиждам външната политика на САЩ. Разбирам я - но я ненавиждам. Много повече от колкото Руската политика която дори отчасти подкрепям.

Относно Южен поток, Белене и т.н - ще кажа само че ги подкрепям напълно. Знам и съм наясно че много хора ще откраднат много пари покрай това както и вече са откраднали но независимо от това България е малка държава и няма как да си позволи лукса да се откаже от стратегически за региона проекти които независимо от може би неясната директна полза са много важни за България. По много причини - тема на отделен цял разговор е да кажа моите аргументи при все че аз съм страничен наблюдател и нямам материален интерес от тези проекти.

Коментар

• Уау, страхотно казано. Тея неща се казват тук във форума отвреме-навреме, но в крайна сметка какво от това? Утре пак ще почнем едно дърляне както обикновенно.
                          Понеже ме пита някои неща, ще ти кажа: живях в москва и околностите един месец. Не е за мен тая работа. Не ми харесва начина им на живот. Това разбира се си е тяхно право. Не ми харесва обаче да го налагат на други. През 90те правех бизнес с руснаци. Да ти кажа, никога повече няма да имам общо с тях. По-големи измамници и мафиоти от тях няма. А това всъщност си е и държавната им политика. Извиване на ръце, заплахи... Така че - колкото по-далече от тях, толкова по-добре.
                          Сега живея в САЩ. Разликата с ЕС е че тук поради размера на държавата има повече възможности. Няма граници, говори се един език, няма ограничения за бизнеса (освен ако не си дръг дилър), всички отношения с държавата са онлайн, компания се регистрира онлайн, това са огромни улеснения. И друго - парите се печатат тук,
                          С това мисля че ти отговорих на някои въпроси.
                          И пак -поздравления за поста ти по-долу.
                          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Ок,

Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                            Как е по-изгодно зависи от размера на печалбата и намеренията да инвестираш във фирмата си , за мен лично към момента е по изгодно осигуряване върху заплата на осигурителния праг за дейността , останалото е печалба , дивидента следващите 2-3 години ще си го спестя защото печалбата я инвестирам в други фирмени активи.
                            Няма проблеми. Аз се осигурявам много години на максималния доход защото нямам избор голям. А и не ми се занимава с глупости. Не че някой ще ми каже браво или пък ще взема пенсия някаква...давам им да има какво да крадат нещастниците смотани . Всеки месец на мен и съпругата ми плащаме мисля по 3000 лв ( всъщност нямам представа но трябва да са толкова ако не и повече - счетоводителите знаят) и повече само основните данаци и осигуровки. Отделно преди 1 година бях в топ 10 на данъкоплатците като лични доходи. Плащам в България само и единствено защото е 10 процента данъка. Ако го вдигнат ( имам и друго гражданство ) им казвам да го духат и няма да платя и лев тук.
                            Незнам защо станах такъв , преди не бях, не ми пукаше кой краде или не краде, сега не ги понасям. Познавам много политици, и на тях им казвам сега че се радвам всеки момент че нямам досег икономически с тях. Преди като дойде ГЕРБ на власт на много хора им дадох един списък със неща които е добре да направят ако искат да са на власт и да направят нещо за бизнеса и хората, после този списък дори допълнен го дадох на БСП и ДПС като станаха те - казах им случайно взехте владтта, богати сте ( познавам ги) не бяха като ГЕРБ бедни и да искат тепърва да забогатяват - сега ви е шанса да направите нещо хубаво ( та да крадете по дълго време ) . Какво стана... Аз има казвам - направете това и това - хората ще го харесват ще почустват увереност ще инвестират....незнам как да кажа по силно от това че на абсолютно никой не му дреме ама вобще .Отвратително е това което се случва в България. Може би преди години знаех по малко и по не ми пукаше, сега знам много повече и колкото повече знам толкова повече ми се повръща. Обикновенно хората нямат грам идея за каква кражба става въпрос. Нещата са много повече от колкото обикновенния човек може дори да си представи. .ГЕРБ кардяха два пъти повече от тройната колаиция, мислех че старите ( БСП + ДПС ) ще имат мярка понеже имат пари - нищо подобно - разминаха ГЕРБ по всички показатели и безочливост.

Като заключение - хич не плащай нищо ако можеш. Аз плащам защото нямам избор и ми е изгодно към момента, Трябва да се оставят висчки в тази шибана държава да се оправят сами. Никой не заслужава нищо. И хората не залсужават. Много протести имаше...бла бла...на изборите никой не отива да гласува....ДПС купи всички цигани и е втора политическа сила...ебахти глупаците живеят в тази държава....като не гласуваш - умри там като парцал и това е. Имаме очевасно изгодни енергийни проекти - Белене и Южен Поток...лупмпените фанатзирани против Русия - нямало яснота...глупаци. Политиците - курви. Искаш да има инвестиции и работни места а като има възможност търсиш под вола теле....зависими сме били от Русия...знаеш ли колко трябва да ти дреме от кой някой си мисли че си зависим ако печелиш и правиш добро за народа си...Като Американците не искат да сме зависими да дадат 50 - 100 милиярда безвъзмезно да се пооправим и тогава да ми говорят да не сме зависими от Русия.

Да не споменавам имена че някой може да се познае...ама познавам онези простаци преди 5-6 или повече не помня години които решиха безумно отвратителнио да дадат за 35 години на тези с фотоволтаиците НЕК да им купува тока по 75 ст. а те и да не произвеждат пускат един кабел взимат го от НЕК на 14 ст и го продават пак на НЕК за 75. Кажете ми сега....колко трябва да си прост, алчен или беден за да преебеш цяла държава за 35 години напред да купува безумно скъп ток защото някой ти дал 100 хиляди лева ( това не говоря празни приказки ) да гласуваш това. Поне да беше взел 10 милиона педераста да знае защо прави подобна простотия. Това народ ли е кажете ми?

Няма абсолютно никаква надежда за тази Държава казвам ви.

Коментар

• Мдам,

според двете селски пръчки в Масква не се продават хапартаменти. Уникуми направас

Коментар

• Първоначално изпратено от power network Разгледай мнение
                                И на кого са си продали жилищата си в Москва на американци ли бе шматарок?Как така с мизерни доходи се купува жилище в Москва за 5000-6000 долара квадрата?Или негрите от Ню Йорк са ги изкупили със социалните си помощи?А и къде живеят в момента?
                                Бе там са ги продали на Българите бе.....нашенците толкова са се замогнали от ЕС че изкупуват Москва , а москалите бягат за евтиния по нашето море....един вид се трампят.

Скоро и Шотландската пастирка ще се трампела с Путя

Коментар

Working...
                                X