IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (6)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
    Атентаторите от Харков са се обучавали в Русия
    Организаторите на терористичния акт в Харков тази неделя, при който загинаха трима души, са били обучавани в Русия, съобщи секретарят на Съвета за национална сигурност на Украйна Александър Турчинов, цитиран от РБК.

терористично нападение.
    Абе стамби заради такива като теб снощи пуснах 2 видеа, на едното е митинга от 50човека и гърмежа на бомбата, на другото е залавянето на терористите. Прави впечатление при залавянето че няма преследване, просто 2 джипа карат с нормална ск орост единия изпревари автомобил и го засече, автомобила спря нормално, няма преследване, гуми да се въртят, все пак ако са терористи знаят че отиват на смърт, нормално е да се опитат да избягат, няма такова нещо. Излязоха пътниците нормално, полицаите прави впечатление на всички коментиращи им слагат качулки веднага, след това извадиха някакъв гранатомет, 2 часа след прихвата излезе информация че са ги обучавали в някакъв руски град
    Недей да вярваш на всички опорни точки, иначе много о;екваш

Коментар

• Финские журналисты сняли на видео колонну ВС РФ, в том числе два "Урагана", неподалеку от границы с Украиной

http://slon.ru/fast/russia/zhurnalis...-1218709.xhtml

Мирный патруль, не иначе

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Хич не ти личи. Постоянно плюеш родината си и се прекланяш пред Пиндостан и гейропейските им пудели. Ма тва е характерно за всички седерасти, сини талибани, соросоиди, НПО простета и цялата сган от пиндо-зомбита. Само на дума държат на България иначе са готови да я продадат за 5 цента.
        Постоянно плюеш и русофилстваш по родината си и се прекланяш пред Комунистан и комунигейските му подлоги. Ма тва е характерно за всички БКПерасти, червени талибани, путиноиди, НПО простета и цялата сган от путино-зомбита, коминтерн екстремисти и другари терористи. Само на дума държат на България иначе са готови да я продадат за 5 копейки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Хич не ти личи. Постоянно плюеш родината си и се прекланяш пред Пиндостан и гейропейските им пудели. Ма тва е характерно за всички седерасти, сини талибани, соросоиди, НПО простета и цялата сган от пиндо-зомбита. Само на дума държат на България иначе са готови да я продадат за 5 цента.

А за 5 копейки?

Волен Сидеров предрекъл сам себе си: "НЯМА ПО ДОБЪР ФАШИСТ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ"

„ Няма по-добър фашизъм от комунистическия”, беше казал този „класик” на българската журналистика, който извървя пълната окръжност от антикомунист до …герой от собствената си статия, в която определя комуниста като най-добрия фашист. И както знаем доказва с дела тази своя сентенция: в днешно време марширува заедно с другарите си от БСП на митинги в защита на фашистващия Путин.

http://ivo.bg/2015/02/24/%D0%BA%D0%B...5%D1%88%D0%B5/

Коментар

Онези които ги арестуваха 10 часа преди атентата ли?... хаха
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
              Лошото ...за теб е, че и ние искаме да живеем в България.
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Смешното в цялата история е че това го обявиха още преди да са хванали атентаторите и да са доказали че са те......малко на принципа , щом е лошо значи е от Русия.
                За мен е странно, че мелят все едно и също.
                НЕЗАВИСИМО КАКВО И КЪДЕ Е СТАНАЛО, Путин е виновен.
                Дори и на най-промития ТЪПАНАР би му направило впечатление.
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• [QUOTE=Стамболов;1059777163][B]Атентаторите от Харков са се обучавали в Русия[/B
                  Не се и съмнявам!Това им е приоритет от векове!
                  Не съм расист,но не съм и далтонист!

Коментар

http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/02/...vali_v_rusiia/
                    Смешното в цялата история е че това го обявиха още преди да са хванали атентаторите и да са доказали че са те......малко на принципа , щом е лошо значи е от Русия.
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• "...Да такива като теб не са необходими на България.."

Знаем, знаем.
                      Като ви доведе на власт пак "червената армия", ще ни разстреляте, убиете с лопати или поне пратите в Скравена.
                      То от такива класови врагове, България няма нужда.
                      Трябва да останете само батепешувци, з да постигнем най-накрая просперитет и жизнен стандарт....като на северна корея и венецуела.

Коментар

А нашата и вашата Българии са две коренно различни, несъвместими неща.
                        Вашата е республика болгария, част от сесесере2, а нашата Република България, част от ЕС.
                        Да такива като теб не са необходими на България.Тука крадци рекетьори и педерасти не ни трябват

Коментар

• Атентаторите от Харков са се обучавали в Русия

http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/02/...vali_v_rusiia/

Организаторите на терористичния акт в Харков тази неделя, при който загинаха трима души, са били обучавани в Русия, съобщи секретарят на Съвета за национална сигурност на Украйна Александър Турчинов, цитиран от РБК.

Той добави, че Службата за безопасност на Украйна (СБУ) заедно с МВР е започнала антитерористична операция в Харков, в рамките на която са задържани четирима от организаторите на нападението. От задържаните е било иззето оръжие, в това число гранатомет.

Според Турчинов терористите са се обучавали в Белгород. Представителят на СБУ Маркиян Лубкивский заяви, че задържаните са дали показания, според което са получили гранатомета именно в този руски град.

"Това е поредното свидетелство, което доказва, че терористичната кампания, която се провежда Украйна, има един и същи поръчители и организатори с агресията на Изток", казва Турчинов. По думите на заместник-ръководителя на операцията в Донбас Валентин Федчиев четиримата задържани са членове на терористичната организация "Харковски партизани".

Прокурорът на Харковска област Юрий Данильченко съобщава, че по време на шествието в Харков е била взривена радиоуправляема противопехотна мина, а според ОССЕ има връзка между взрива в съда в Харков на 19 януари и последното терористично нападение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Аз съм българин и ще си живея в България докато Господ реши да ме прибере.Ясен ли съм?Не приемем дришльовци да ми казват къде да живея
                            Ма няа са прайш на гърмян, тук не ти е Венецуелская АССР.
                            Кат ни тъ кефи ЕСто - баира!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Аз съм българин и ще си живея в България докато Господ реши да ме прибере.Ясен ли съм?Не приемем дришльовци да ми казват къде да живея
                              А нашата и вашата Българии са две коренно различни, несъвместими неща.
                              Вашата е республика болгария, част от сесесере2, а нашата Република България, част от ЕС.

Коментар

О аз съм преспокоен....щото не живея в тези..страни .
                                Вие да му мислите, че ако сте искрени (в което всички се съмняваме) трябва да пишете някъде от сибир, пхенян или каракас....ако още имате интернет.

Коментар

Working...
                                X