Първоначално изпратено от Бате Пешо
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (6)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАбе какво става ДПС то нещо май ааа, няма да мине номера със заема, и бат бойко и той се тъкми за руски х_й хъбче да си пръцка му се иска. Защо бяха всички приказки че няма да има тръба и други такива, като сега иска тази тръба, или / Я несакам да съм добре, сакам на Буте да му е зле/
Айде , махам се от амбразурата, че ще ви резнат от копейките за лошо представяне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеСмешо ,още ли мислиш, че пиша за пари - колко пари вземат тия тролове, че ме принизяваш при тях?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеСмешо ,още ли мислиш, че пиша за пари - колко пари вземат тия тролове, че ме принизяваш при тях?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ballКои сте всички вие?
Двата ти номера 56 и 57, Пешо, форко, Вальо, моркоФ и Сините камъни...
Много сте, силни сте!!!! Серемос!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЛошото ...за теб е, че и ние искаме да живеем в България.
А нашата и вашата Българии са две коренно различни, несъвместими неща.
Вашата е республика болгария, част от сесесере2, а нашата Република България, част от ЕС.
И Сесесере-ту и днешния ви ЕС са част от БГ империя, а не ние част от тях.
Не слагайте каруцата пред коня
П.П.П. За азиатските пещярняци със сигурност. За ЕС от Рим биеш един тигел до Будапеща и после го опъваш към Киев - до там само.
Другото не е на БГ империя - виж колко съм снизходителенLast edited by marandi; 24.02.2015, 22:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеПрогресивната и мислеща Европа много добре знае кой безчинства и убива цивилни в Украйна. С артилерия и балистични ракети по ЦИВИЛНИ райони !!!!!! Мамицата им и орки краварски. Ами иде деня, в който ще си платят всичко с лихвите.
Това е присъщо на всички подлоги антибългари – есесерофили!Постоянно плюят и русофилстват по родината си и се прекланят пред Комунистан и комунигейските му подлоги. Ма тва е характерно за всички БКПерасти, червени талибани, путиноиди, НПО простета и цялата сган от путино-зомбита, коминтерн-екстремисти и другари гевари - терористи. Продадоха България за 5 копейки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеВоенная тайна с Игорем Прокопенко (07.02.2015) 2 часть
https://www.youtube.com/watch?v=6nl3U6T3kF8
Как реагира западната преса на безчинствата на така наречените украински революционерки!
Коментар
-
Военная тайна с Игорем Прокопенко (07.02.2015) 2 часть
https://www.youtube.com/watch?v=6nl3U6T3kF8
Как реагира западната преса на безчинствата на така наречените украински революционерки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗащо трябва да ме трият? Аз нямам никаква вина, че ти се припознаваш като НПО просте, син талибан или соросоид....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗащо трябва да ме трият? Аз нямам никаква вина, че ти се припознаваш като НПО просте, син талибан или соросоид....
Успех на червения ви форум!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеНПОП, какво стана с НПОП, сините талибани, соросоидите................................
Спокойно, теб няма да те изтрият!!!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСлед примирието Киевската хунта купува оръжие от Обединените Арабски Емирства... Интересно, какво оръжие се произвежда в ОАЕ? Или просто този сателит на Пиндостан купува оръжие от финансово закъсали държави като България и го продава на Нуландистан?
E. Ukraine artillery withdrawal focus of FMs meeting – as Poroshenko buys UAE weapons
Ukrainian President Petro Poroshenko has meanwhile reached an agreement on weapons supplies from the United Arab Emirates. That’s according to a Facebook post by advisor to Ukrainian Interior Minister, Anton Gerashchenko.
http://rt.com/news/235043-normandy-q...ns-withdrawal/
НПОП, какво стана с НПОП, сините талибани, соросоидите................................
Спокойно, теб няма да те изтрият!!!
Коментар
-
След примирието Киевската хунта купува оръжие от Обединените Арабски Емирства... Интересно, какво оръжие се произвежда в ОАЕ? Или просто този сателит на Пиндостан купува оръжие от финансово закъсали държави като България и го продава на Нуландистан?
E. Ukraine artillery withdrawal focus of FMs meeting – as Poroshenko buys UAE weapons
Ukrainian President Petro Poroshenko has meanwhile reached an agreement on weapons supplies from the United Arab Emirates. That’s according to a Facebook post by advisor to Ukrainian Interior Minister, Anton Gerashchenko.
http://rt.com/news/235043-normandy-q...ns-withdrawal/Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар