IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (6)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И този е купен от Путин,не виждам друг начин......или е сляп.

Ми то само оня ден са влезли 5о руски танка,не знам колко си РСЗО,оръгия,БТРи,........(да не забравя нещо).....

Общо според украинците скоро четох са влезли над 500танка 1000БТРа......и мнооооого оръдия.....

Генералният секретар на ОССЕ: Руски войник в Източна Украйна не съм виждал

Дзаниер говори в рамките на форума "15-те години на Координатора на проектите на ОССЕ в Украйна: поглед към миналото с цел да се определи стратегия за подпомагане на страната занапред". "Ако ме попитате виждал ли съм да се движат и да се намират руски подразделения на тази територия, ще ви кажа, че не съм.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
      През 1990 г. много хора харесваха руснаците / аз също /,през 2015 г. много хора отново харесват руснаците Разликата е,че сега изключително много хора НЕ харесват политиката на Кремал и дребния император.Американците като цяло никой не ги мрази или обича,всички имаме роднини и приятели живеещи в Америка,така е сред всички европейци,азиатци,африканци и т.н..Колкото до управлението на САЩ,то е или демократи или републиканци,едните са по-умерени от другите Световен жандарм ли са ? Може и така да се каже,но някой и тази функция трябва да изпълнява като има нужда. Пак ще повторя не се дръжте като футболна агитка,някакси олеква мнението ви.
      ти също си от футболната агитка на Бат бойко....

А за 1990 г. ни беше писнало да работим по полята и да изнасяме доматити и прасковите за русия ...
      беше ни писнало да ходим на море а по хубавите места пълно с руснаци ,поляци и чехи....
      беше ни писнало от това да бъдем братския народ и по малкия брат.....
      ,беше ни писнало от политика на Съветския съюз....
      Сега е обратно но даже и фиктивно нямаме суверинитет ...
      Имаме отказ от суверинитет....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        През 1990 г.... не харесвах руснаците и симпатизирах на американците и така бяха поне 60-70 % от хората..., ....
        само за 25 г. демокрация...... вървим към национализъм и американофобия.... в огромен размер....
        думата американец е дума за световен жандарм и собствени интереси....
        В момента над 30 % харесват руснаците 20% по скоро харесват....
        Амвериканците се пхаресват от 8% от българите и още 15 по скоро харесват....
        Останали нали се досещате....или без мнение или против...
        През 1990 г. много хора харесваха руснаците / аз също /,през 2015 г. много хора отново харесват руснаците Разликата е,че сега изключително много хора НЕ харесват политиката на Кремал и дребния император.Американците като цяло никой не ги мрази или обича,всички имаме роднини и приятели живеещи в Америка,така е сред всички европейци,азиатци,африканци и т.н..Колкото до управлението на САЩ,то е или демократи или републиканци,едните са по-умерени от другите Световен жандарм ли са ? Може и така да се каже,но някой и тази функция трябва да изпълнява като има нужда. Пак ще повторя не се дръжте като футболна агитка,някакси олеква мнението ви.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
          Ти си типичен пример на Обонгофилите в БГ , които направиха така че ЕС от мечта за нашия сънародник да стане нещо гадно за повечето Българи.

Проблема е че админа търпи твоит тези я трие противните....
          През 1990 г.... не харесвах руснаците и симпатизирах на американците и така бяха поне 60-70 % от хората..., ....
          само за 25 г. демокрация...... вървим към национализъм и американофобия.... в огромен размер....
          думата американец е дума за световен жандарм и собствени интереси....
          В момента над 30 % харесват руснаците 20% по скоро харесват....
          Амвериканците се пхаресват от 8% от българите и още 15 по скоро харесват....
          Останали нали се досещате....или без мнение или против...

Коментар

• Мда, аналогията с някогашните фанариоти (чуждопоклонници) определено дразни днешните чуждопоклонници, определящи себе си като "русофили"... Е онези едно време поне гръцки са владеели, а нашите с един руски не могат да се оправят... ейййй и националното предателство вече не е като едно време... светът върви към пълна деградация...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
              И не само неговата...

Днешните русофили са като вчерашните фанариоти под крилото на руския орел

http://ivo.bg/2015/02/12/%D0%B4%D0%B...8%D1%82%D0%B5/
              Пак да попитам Админа за последно какво общо има с темата за Украйна, щото на мен 2 пъти ми триеш подобни но с обратен знак , щото нямали нищо общо с темата и били спам, та това какво общо има и каква е разликата с моето ?

Обясни поне да знаем за в бъдеще що за едни може а за други не ....
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                ...
                Те, тия командоси, са мнооо корави по площадите и с факла в ръка ...
                Опре ли до дебелия край обаче, рипат от един котел в друг ...
                Иначе, из гейропа, тия момчета не се коментират.
                Сигурно не ге забелязват.
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Бандеро-фашагите на Киевската хунта провеждащи геноцид в югоизточен Нуландистан.

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Николай Слатински

Трудно ми е толкова бързо да осмисля споразумението за примирие, постигнато в Минск. Засега имам следните 7 наблюдения:

1. Това споразумение има доста неясни клаузи, които после могат да бъдат тълкувани коренно различно от двете страни.

2. Това споразумение няма надеждни и даже поне някак работещи механизми за реализиране и още повече - за контрол как се спазва, ето защо то се базира главно на добра воля - най-дефицитната стока в момента, затова може да се окаже печелене на време, глътка въздух за двете страни, затишие пред нова буря.

3. Това споразумение слага черно на бяло знак на равенство между Путиновата външна политика и проруските сепаратисти - от него се вижда, че колкото и да казва, че конфликтът е вътрешноукраински, Путинова Русия е част от този конфликт и успехите на сепаратистите се постигат чрез постоянна военна, военно-техническа, логистична и хуманитарна подкрепа от путинова Русия.

4. Това споразумение е признание от Путин, че той не може да спечели войната, независимо от масираната пропаганда за съкрушителни бойни победи на проруските сепаратисти.

5. Това споразумение е признание от Порошенко, че той не може към настоящия момент да гарантира терториалната цялост на онова, което остана от Украйна след заграбването на Крим от Путинова Русия.

6. Това споразумение имплантира [в по-слаба форма - поне на хартия] още едно Приднестровие (даже две Приднестровия) - този път на територията на Украйна: проруските сепаратисти няма да могат да се присъединят към Русия като Крим, но и няма да може да бъдат реинтегрирани към Украйна, както преди войната им с нея.

7. Това споразумение почти окончателно определя външнополитическата ориентация на Украйна и я отдалечава в голяма степен необратимо от Евразия - Украйна няма друг гарант за подложената на разпарчетосване териториална цялост, освен ЕС, НАТО, Западът, САЩ.

Не бих могъл с една-две думи да кажа кой е победител в резултат на споразумението (не само защото ми трябва още време за анализ и проследяване на отзивите и оценките)...
                    Но това споразумение в еднаква степен не е нито победа на Путин, нито загуба за Украйна (в голяма степен е вярно и обратното).

Фанфарите, които криворазбралите наши русофили надуха през последните 2-3 седмици се оказаха с доста фалшиви ноти.
                    Но както и да го гледаме, както и да го съдим, Украйна в момента е една (из)насилена от Путин държава и нанесените от него рани и унижения няма да бъдат излекувани скоро и няма да бъдат забравени никога.

И едно пояснение накрая: постоянно пиша Путинова Русия, защото не слагам знак на равенство между Русия, руското общество и руския народ от една страна и автократичното, самовлюбено и военолюбиво, наситено с великоруски национализъм (преминаващ на моменти в шовинизъм) и с антизападна и особено! - с антиевропейска реторика, управление на Путин - от друга.

http://www.clubz.bg/14611-sporazumen...oviq_v_ukrajna

И още:

Тымчук пишет, что "казаки" обиделись и отказываются подчиняться командованию боевиков
                    Незаконные формирования так называемых "казаков", действующих на Донбассе, отказываются подчиняться руководству вооруженных сепаратистов.
                    Об этом на своей странице в Facebook сообщает глава центра военно-политических исследований, координатор группы "Информационное сопротивление" Дмитрий Тымчук.
                    "Дислоцирующееся в Донецке подразделение так называемых "казаков" вступило в очередной конфликт с местным "командованием гарнизона" и пообещало "уничтожать посты ДНР" за "неуважительное отношение к боевому братству", - пишет он.
                    Также, по его словам, так называемый "окружной атаман" Красного Луча некто Сергей Косогор на предложения "центрального военного командования ЛНР" убыть на фронт в район Дебальцево со своим "казачьим" формированием ответил категорическим отказом в грубо-нецензурной форме. Мотивируя свой отказ необходимостью "сохранять порядок в прифронтовом городе".
                    http://novosti.dn.ua/details/245035/

Коментар

• Тактическа пауза в путиновата атака срещу Украйна

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                        Головата ти празна, като трудавата книжка на СтанишеФ...
                        И не само неговата...

Днешните русофили са като вчерашните фанариоти под крилото на руския орел

http://ivo.bg/2015/02/12/%D0%B4%D0%B...8%D1%82%D0%B5/

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          През 2014 г. цялата седерастия, синя талибания, соросоидиотия и НПО простотия рИваха и се тръшкаха, как 1-ия милиард заем който Орешарски искаше да взема щял да се изплаща от внуците ни?!... Сега 16-те милиарда заем, които ще взема послушната колониална администрация те от марсианците ли ще се изплащат та сте толкова тихи... като наакали се деца кротнали се под масата?... хаха
                          Головата ти празна, като трудавата книжка на СтанишеФ...

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                            а аз пак ще ти повторя------полуруснак съм и съм от Варна-----и по добре гейове по улиците отколкото хора с автомати и агенти предаващи майките и бащите си за жълти стотинки простакесо пишман форексова.спокоен съм че живея в България а не в майчина Русия.никой от обкръжението и дума не дава да се говори за обратно в страната мащеха за своите.тежка тема ми е тази и не знаеш какво е да те предава постоянно ръководството ти и да те държи във вечен страх и мизерия както е било е и ще бъде там
                            Ми ако това е вярно иди и си върни руския паспорт и се откажи от руско гражданство.А и тука се скатаваш да не те вземат там войник...Затова е тоя рев..Успокой се педали в Червената армия не взимат

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka
                              силна е про руската пропаганда в този форум но това кой еничар кой не -----мен никой не ме е вземал наникъде и аз съм по родолюбец от теб пишман родолюбецо.моята родина се казва България-------------е това никога няма да го разберете къде живеете а времето си минава и остава във вас болката от несбъднатите ви мечти за разрухата на тази страна.прадядото лека му пръст е бил дясната ръка на вълчан войвода от Малко Търново-------------ей падай и целувай кръка серсемино и се засрами за произхода и кръвта на тези които са си дали живота за днескашната ти нагла гнусна чуждопродажна душа
                              Ти си лизач на пиндостански насрани задници и гълтач на.......Ти не си българин а американска подлога

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                Хахахаха, така ли обясниха по АЛФ ТВ... а Путя що беше толко бесен, че чак счупи моливчето, а двете маймунки - луганската и донецката, що не сакаха да пОдпишат...

За Джуджак тепърва лошото предстои... той си мисли, че е отървал Хага, ама не знам, не знааам... има и по-лошо от Хага, особено там на място, на североизток...
                                Кандитко ма ти заплашваш Путин????!!!!!!!!!Брей да знаеш много се е изплашил/А на тебе докато не ти викнат попа оправяне няма.

Коментар

Working...
                                X