If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За съжаление Киевската хунта няма намерение да спазва примирието нито да си изпълни ангажиментите по споразумението.
Ярош още си мечтае как ще побеждава руснаци.
На опълченците ще ше им се наложи да наритат още фашистки задници че да се кротнат.
За съжаление Киевската хунта няма намерение да спазва примирието нито да си изпълни ангажиментите по споразумението.
Ярош още си мечтае как ще побеждава руснаци.
На опълченците ще ше им се наложи да наритат още фашистки задници че да се кротнат.
Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Батка благодарско от мен ! Не си писал : седерастия, синя талибания, соросоидиотия и НПО простотия.Хапчетата ще ги преглътна,то при тази ситуация и висене по форумите знам,че от опит ми го казваш и с добро
Войната не я започна Русия. Преврата в Киев бе проведен с материалната помощ и под прякото ръководство на ЦРУ. Войната в Нуландистан започнаха пиндосите чрез марионетната хунта в Киев. Така както започнаха войните в Югославия, Ирак, Афганистан, Либия, Сирия... Разликата е, че в Нуландистан руснаците бият по крадливите пръсчета и някои от пръсчетата бяха счупени, а други посиняха от боя... хаха
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Трагедията за фашистката хунта в Кремъл се състои в това, че в момента в който настъпи мир, фокусът на общественото внимание от войната на Западния фронт волю-неволю ще бъде пренасочен към икономическия крах в Хуйлостан.
И днес долара гони 30 гривни....
Някой писа ,че на украйна и трябват 100 милярда долара за да се оправми до 2016 г..... от който 40 милярда да платят на Русия....
А дали ще и ги подарят.....не вярвям...
Трагедията за хунтата в Киев се състои в това, че в момента в който настъпи мир, фокусът на общественото внимание от войната на Източния фронт волю-неволю ще бъде пренасочен към икономическия крах в Нуландистан!
Леко ще те поправя - сам знаеш, къде бъркаш...
Трагедията за фашистката хунта в Кремъл се състои в това, че в момента в който настъпи мир, фокусът на общественото внимание от войната на Западния фронт волю-неволю ще бъде пренасочен към икономическия крах в Хуйлостан.
Трагедията за хунтата в Киев се състои в това, че в момента в който настъпи мир, фокусът на общественото внимание от войната на Източния фронт волю-неволю ще бъде пренасочен към икономическия крах в Нуландистан!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Forex Master,ти престъпници виждаш само във Вашинктон,погледни джуджака какви ги върши сега и ми кажи той какъв е
Олигархията е висша форма на демокрация,благодаря ти бате,че ме светна.
Повечето войни са били под егидата на ООН,има и такива без,но ударят ли те,защитаваш се.Не ги защитавам,не оневинявам и Кремъл във войната му срещу Украйна.
Монти,пишеш с такава жар,че все едно си през 1990 год.,нали разбираш,че не сме по-малкия брат,не сме никакъв брат впрочем на Кремъл.
ПП. Не гласувам за ББ,с тази опасност от изток и той ми е мек
Американците като цяло никой не ги мрази или обича,всички имаме роднини и приятели живеещи в Америка,така е сред всички европейци,азиатци,африканци и т.н..
Говорим не за хората живеещи в Америка а за престъпниците които управляват във Фашингтон!
Световен жандарм ли са ? Може и така да се каже,но някой и тази функция трябва да изпълнява като има нужда.
За тази цел след Втората световна се създаде една организация, чието име е ООН, ако се не лъжа. Но някой реши, че трябва да вземе функциите и. Подмени международното право с правото на силата. Демокрация е онова, което Фашингтон каже, че е демокрация!
Коментар