IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (6)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
    7 вида прически! Че много бе!
    Е, толкоз.

Откъдето мине сАветската славянска чума - после трева не никне. ( да ме прощават славяните, щото москалите не са славяни ).

Просто навремето докато се чудеха кои държави да завладеят, понеже не могат да бачкат и някой трябва да ги храни и пои всеки ден, спретнаха притчата за славянството.
    -----------------------------

Кофти, че всички ги разкриха и сега пещерняците в Азия се чудят какво беше това работа и това в магазина за плюскане било с кинти.

П.П. Иначе Достоевски ( по памет ) ги е описал отдавна.

Половината рушнаци заточени в Сибир да бачкат без пари, а другата половина назначени за пазачи и доносници да ги пазят.

Нещо такова беше по спомени. Нали и Достоевски 4 години го гърбят в Сибир.

Но сега всяко ПО просте, БГ матрьошка и путьофилче ще се избие да дрънка глупости, че сутрин става с Достоевски, а вечер спи захлюпен с него над главата

След 1917г. блядките не могат вече и Достоевски да изкарат. Нали 100 години избиват всичко старателно и сега се гледат влажно едни други кой кого да изяде пръв.

Скоро в Масква ще започне канибалството агейн.
    Last edited by marandi; 18.02.2015, 04:41.

Коментар

• Путин от Унгария: Ако ЕС плати, ще има тръба към България

http://news.ibox.bg/news/id_1868714462
      ---------------------------------

Е, да си гледате и друга гледна точка. Колкото има кинти за ю.пАток, толкова има и за т.нар. турски пАток.

Скъсана въшка.

Коментар

• 7 вида прически! Че много бе!
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          Приключиха преговорите „на четири очи“ между руския президент Владимир Путин и унгарския премиер Виктор Орбан в Будапеща, информира ТАСС. Срещата между двамата лидери се проведе в сградата на унгарския парламент при закрити врата. В момента към преговорите се присъединиха делегациите на двете страни във формат „работна вечеря“.

Очаква се след преговорите да бъдат подписани съвместни документи. Руският концерн Росатом ще започне строителството на два нови блока на унгарската АЕЦ "Пакш" през пролетта на 2015 г., посочи ръководителят му Сергей Кириенко. Той не изключи възможността компанията да построи два допълнителни реактора на централата.

Очаква се да бъде обсъдено мястото на Унгария в проекта „Турски поток“.
          Какво очакваш да ти напише ТАСС, ако не е тайна?

Че от Хаяско няма по-убаф и красив на свИтъ ли? Иначе в Сибир или някое килърче по стара рушка традиция.
          ----------------------------------

Както и да я гледам тази новина - изтича някакъв договор, подновявят го и Джуджо клекнал по клаузите по преподписването му.

Добре, че не е счупил някоя химикалка, че нервите му не държат вече и едва прикрива колко е изперкал
          ----------------------------------------------------------
          П.П. То цял живот да те лъжат, че си ногу висок, па чак на 60 години да разбереш, че си 130 санта с вдигнати ръце - не е много приятно.

Ако не го килнат сега на есен, както очаквам да се случи, може да стопли, че е плешив.

Със сигурност в момента още не го подозира, въпреки че се гледа всеки ден в огледалото. Притеснявам се, че после ще въведе указ в Масква всички вече да бъдат плешиви, както братята от Сев. Корея с техните 7 вида прически, които са позволени
          Last edited by marandi; 18.02.2015, 04:10.

Коментар

• Бягство от Дебалцево: как един конвой успя да се измъкне от обсадения украински град

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              четох днес за 300 предали се , щото опълченците казали че от утре изтеглят тежкото оръжия и ще ги подпукват с подръчни средства / паламарки, еднооки смокове и т.н. / ....
              Ми те точно това искат.На американските гейове ще им начешат таралежите

Коментар

• [QUOTE=marandi;1059773907]Ще поживеем - ще видим - какво ще стане с Орбан.

Не ми се изпада в тъпи полемики една жена ми каза на пазара ...

П.П. За сравнение, когато бях балък да ви правя анализи, че БГ ще изпадне в дефлация - също не спираха да ме трият и баМват другарките.

Приключиха преговорите „на четири очи“ между руския президент Владимир Путин и унгарския премиер Виктор Орбан в Будапеща, информира ТАСС. Срещата между двамата лидери се проведе в сградата на унгарския парламент при закрити врата. В момента към преговорите се присъединиха делегациите на двете страни във формат „работна вечеря“.

Очаква се след преговорите да бъдат подписани съвместни документи. Руският концерн Росатом ще започне строителството на два нови блока на унгарската АЕЦ "Пакш" през пролетта на 2015 г., посочи ръководителят му Сергей Кириенко. Той не изключи възможността компанията да построи два допълнителни реактора на централата.

Очаква се да бъде обсъдено мястото на Унгария в проекта „Турски поток“.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  В Дебалцево про-американската армия взе да се предава в плен на тумби. Умрели от глад и студ, също както германците под Сталинград.
                  Дебил-цевеч,нещо снимчици не си ли напраил!!!

Коментар

В Дебалцево про-американската армия взе да се предава в плен на тумби. Умрели от глад и студ, също както германците под Сталинград.
                    Укрите са ясни, интересни са наемниците- 2200-2500 човека били там и за това била цялата дандания от Меркел и оланд

Коментар

четох днес за 300 предали се , щото опълченците казали че от утре изтеглят тежкото оръжия и ще ги подпукват с подръчни средства / паламарки, еднооки смокове и т.н. / ....
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• В Дебалцево про-американската армия взе да се предава в плен на тумби. Умрели от глад и студ, също както германците под Сталинград.
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          Лазерно водене на ракети направихме първи ние в Света, изчистиха на СССР ракети електрониката и я подмениха.Това е оръжие с висока точност а не да се води по някакъв замаян термодатчик - върха на технологията.И в момента такова оръжие е хит, янките са масово на такова понеже са "слаби".Тази война в Украйна ако се води с такова оръжие за часове сепаратисти няма да останат. И двете страни искат тази война, поне НАТО нещо е неадекватно и не смее да им предостави оръжие от по ново поколение. Има нещо гнило.
                          А относно силно хиперболизираните възможности на руското оръжие мога да кажа само че и балистичните ракети са с много ниска точност и не сават оклонение 50метра , а километра и не 50 а може и повече от 500. Нашите ес ес 23 също ги бяха изчистили от "оригиналната" електроника, при тях електрониката насочва ракетата в първите 3 минути след старта и после задължително се включва за да събере касетите на термоядрените глави..те са с детонатори и трябва да бъдат задействани за да има термояден взрив. Понеже" долу-горе" съм запознат какво представлява със сигурност 50% ще са с повреди и до взрив няма да се стигне а много по вероятно е да са и 70%. Така стояха нещата преди години и не вярвам да са се променили.
                          В интерес на истината ние можем да правим доста добро оръжие, определено ни се отдава. Включително и в момента бихме могли независимо че се пропагандира че демокрацията разбила фабриките..не е разби кочините, фабриките утре ако трябва могат да ни направят първокласно оръжие.
                          Но никой от хората които могат няма да вложи и грам усилие ако водим войни в които не се отбраняваме !! Това са интелигентни хора и няма как да не са последните фенове на путизма и всякакъв род паранои и дементни вождове. Достатъчно е да уважават историята и своя произход а не да я съчиняват вечно дементните вождове които избират.
                          По принцип съм учил кораби, самолети и висящи мостове като съоръжения и не мога да коментирам, въпреки че някъде се появяват неясноти от чисто техническа гледна точка, което си писал.

Доколкото знам ракети СС-23 са с малък обсег на действие, сравнително точни и за него време неуловими.

Дотук с четките - имат обсег Стамбул/Атина и после да чакаме 48 часа докато дойдел "големия" брат и да дислоциира неговите железа тук, което едва ли върши работа..
                          ---------------------------------------

Украйна я разоръжиха наистина с балистично оръжие ( ядрено ) и гарантираха за нея, че никой няма да я пипне 3 държави: УСА, Англия и Раша.

Познай кой наруши собствения си подпис?

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
                            Не съм сигурен.......
                            Последният път когато ходих до Унгария / доста скоро / много се кефиха на същият този Орбан и как попарил ЕС с кредитите им. Дори се гордееха с наложената допълнителна данъчна тежест с цел по-бързо да изплатят дълга взет преди него.
                            Да не говорим колко се смяха , че те са изгонили същото това ЕРП , което България е приютила.

В интерес на истината не съм видял или чул да превъзнасят и Русия.
                            Ще поживеем - ще видим - какво ще стане с Орбан.

Не ми се изпада в тъпи полемики една жена ми каза на пазара ...

П.П. За сравнение, когато бях балък да ви правя анализи, че БГ ще изпадне в дефлация - също не спираха да ме трият и баМват другарките.

Ти си прецени защо вече ми е толкова смешно. Много ви е калпав матрияла ...

П.П.П. Ако искаш ще ти пусна всичките си прогнози досега и ще видиш, че всичко е ударено до 3-ти знак след десетична запетайка.

Логичния въпрос е: "Е? И?"

В БГ винаги ще те трият, защото иначе как ще оправдаят, че правят нещо.

А, защо шибания блог е четен 1 млн. и 300 хил. пъти само за 40 прогнози и аз не знам.

Питай тия, които ме трият. Те му разбират как се правят над 1 млн посещения

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                              Само един въпрос.
                              Абе като докарат тая трубка до края на турската граница (няма значение с България, Гърция или Кипър), после голяма тапа ли ще и търсят?
                              Или си мислите, че общите европейски правила ще важат, само за България?
                              Голема грешка на пропутиноидната пропаганда.
                              Ако и в гречко да са на власт левичарските подлоги на "императора", никой нема да ги бръсне за сливок.
                              Даже днес им дадоха ултиматум до края на седмицата.
                              Изглежда си още в междучасието, руснаците казаха изграждаме тръба до газовия разпределител в турция, от там нататък който иска както иска така да се свързва. Турците ще докарат до този разпределител и тап и танап и от там нататък- ха бакалъм, Бг си прави едно трасе, гърция друго, италия ако иска трето и т.н.
                              Най вероятно руснаците ще продават на турците, а от там нататък ?????????????????

Коментар

• marandi

Лазерно водене на ракети направихме първи ние в Света, изчистиха на СССР ракети електрониката и я подмениха.Това е оръжие с висока точност а не да се води по някакъв замаян термодатчик - върха на технологията.И в момента такова оръжие е хит, янките са масово на такова понеже са "слаби".Тази война в Украйна ако се води с такова оръжие за часове сепаратисти няма да останат. И двете страни искат тази война, поне НАТО нещо е неадекватно и не смее да им предостави оръжие от по ново поколение. Има нещо гнило.
                                А относно силно хиперболизираните възможности на руското оръжие мога да кажа само че и балистичните ракети са с много ниска точност и не сават оклонение 50метра , а километра и не 50 а може и повече от 500. Нашите ес ес 23 също ги бяха изчистили от "оригиналната" електроника, при тях електрониката насочва ракетата в първите 3 минути след старта и после задължително се включва за да събере касетите на термоядрените глави..те са с детонатори и трябва да бъдат задействани за да има термояден взрив. Понеже" долу-горе" съм запознат какво представлява със сигурност 50% ще са с повреди и до взрив няма да се стигне а много по вероятно е да са и 70%. Така стояха нещата преди години и не вярвам да са се променили.
                                В интерес на истината ние можем да правим доста добро оръжие, определено ни се отдава. Включително и в момента бихме могли независимо че се пропагандира че демокрацията разбила фабриките..не е разби кочините, фабриките утре ако трябва могат да ни направят първокласно оръжие.
                                Но никой от хората които могат няма да вложи и грам усилие ако водим войни в които не се отбраняваме !! Това са интелигентни хора и няма как да не са последните фенове на путизма и всякакъв род паранои и дементни вождове. Достатъчно е да уважават историята и своя произход а не да я съчиняват вечно дементните вождове които избират.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X