IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (6)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Форка аз определено не знам кой пърха от щастие ама тая работа ще свърши зле.И ще го отнесе ЕС.Америка е далече тя ще го отнесе последна.Не разбирам тая простотия и това мерене на пишки.Аз не искам война.не искам икономически блокади и простотии.Мисля си само ако Русия блокира Пети и Шести блок и затвори Нефтохим.Къде отива България.На мен мила ми е България.

Коментар

• Първоначално изпратено от roli5 Разгледай мнение
      Украинските сайтове пърхат от щастие заради положението в Раша.
      Не само в Нуландистан е така. В БГ петоколониците на Пиндостан също пърхат от щастие.
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
        Предател си понеже буташ БНБто
        Рашистки подривен елемент такъв
        Как го бута че не разбирам, нали като си върнем златото ще станем ехехехееееееее, неуязвими, и криза няма да ни лови

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          По какъв начин ги бутам, като ги съветвам да си приберат златото от Лондон?
          Джудже е труп - но не ме слушате и затова аз вече не говоря.

Убийте гея с еврийски произход от Масква и БГ Император да раздаде шамари наоколо никой да не се меси в семейния скандал.

П.П. Боко Тиквоч се усети и работи бързо с ЕС ( Рим ) - скоро ще ви нападнат от съвсем друго място, което не очаквате.

Въпреки, че бях предупредил за това и кога ще се случи преди години ( 2011 ).

Няма как някой да се пъне да помага на слепци повече и те за благодарност да го плюят нон-стоп.

Действайте!! ( неща в конфликт през следващи години ще са други и различни от сега, но аз вече нямам никаква мотивация да ви кажа какво ще се случи ).

Може да ме обявите за предател и без това - каквото се опитвах да кажа беше немедлено затрито от Биг Брадър, за да не се чуе въобще, че БГ Империя е нападната от всички посоки в момента - Рим, Китай, Персия.
          Last edited by marandi; 16.12.2014, 19:36.

Коментар

• Украинските сайтове пърхат от щастие заради положението в Раша.
            Не съм расист,но не съм и далтонист!

Коментар

Твоите съвети ги видяхме - дълги позиции в рубли....

И твои колеги комунисти-русофили дори съветваха в тази тема рублите да се използват за международни разплащания за газ и петрол...

Медведев оплакваше състоянието на нашата икономика и на послуша съвета на Митов да се грижи за своята. И сега стола му се клати...

Чети Инвестора:

Централната банка на Русия: Ситуацията е критична

Невинаги сме в състояние да предскажем дори краткосрочните перспективи за нашия финансов пазар, посочи първият заместник-гуверньор

http://www.investor.bg/novini/130/a/...tichna-185778/

Това, което се случва, не можех да си го помисля дори и в кошмарите си преди една година. каза първият заместник-гуверньор на РЦБ.

Коментар

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• ДОБЪР ОТГОВОР

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Това е фраза, която все по-често ще се чува във все повече ЦБ-та по света през следващите месеци.

Да му мисли БНБ-то с огромните задължения на ФГВБ, с валутния борд и с липсата на каквото и да е злато в трезора и.
                  Даниел Митов за изказването на Медведев: Бих се притеснявал повече за състоянието на собствената им икономика

http://www.vesti.bg/bulgaria/politik...nomika-6029038

В Москва заговориха за смяна на премиера Медведев

http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/12/...iera_medvedev/

Коментар

Защо да съм предател, кретенов? Аз бях човекът, който първи заяви в това форумче и то преди много месеци, че е крайно време БГ да си прибере 30-те тона злато от Лондон! Всеки ден излизат новини, че все повече и повече държави си прибират златото то САЩ и Великобритания. Ние закъсняваме. Предател е този, който ни убеждава че трябва да държим златото си в друга държава!
                    Рашистки подривен елемент такъв

Коментар

Туй че си предател беше ясно отпреди.
                      Защо да съм предател, кретенов? Аз бях човекът, който първи заяви в това форумче и то преди много месеци, че е крайно време БГ да си прибере 30-те тона злато от Лондон! Всеки ден излизат новини, че все повече и повече държави си прибират златото то САЩ и Великобритания. Ние закъсняваме. Предател е този, който ни убеждава че трябва да държим златото си в друга държава!

Ненапразно първото нещо, което направи киевската хунта бе да подари украинското злато на пинодсите.

Коментар

Това е фраза, която все по-често ще се чува във все повече ЦБ-та по света през следващите месеци.

Да му мисли БНБ-то с огромните задължения на ФГВБ, с валутния борд и с липсата на каквото и да е злато в трезора и.
                        Туй че си предател беше ясно отпреди. Но дори и БНБ да изтърве борда, ще си купим рубли с чували и ще живеем в КрьймНаш

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                          "Ситуацията е критична. Дори в най-кошмарните си сънища преди година не можешх да си представя, че това е възможно."

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                            И в най-кошмарните си сънища не съм си представял, че това е възможно

http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/12/...nishta_ne_sum/

"Ситуацията е критична. Дори в най-кошмарните си сънища преди година не можешх да си представя, че това е възможно."

Това заяви първият подуправител на централната банка на Русия. Според Сергей Щвецов ситуацията на финансовя пазар във вторник е критична, но той се надява натрупаният опит на Банката на Русия да й помогне "да оцелее в сложните времена".

Думите му бяха произнесени на среща с медиите, на която той разясняваше предприетите през последните часове мерки на валутния пазар. По повод изненадващото вдигане посред нощ на основния лихвен процент до 17% Швецов каза, че управителите на банката са избирали "между лош и много лош вариант".

"Спряхме се на това решение и не се наемам да предсказвам какви ще бъдат последиците от него за пазара и икономиката", добави той.

И сега драги зрители на манежа излиза руската банкова трупа - майстори по фърляне на боб ....

Коментар

• marandi

Банките са молоумни, те ги правят тези неща..само дебнат да избие някаква мода и юрушш да инвестират пари за голямата печалба. Първо обединението на Европа им донесе невероятни възможности, поне такива те прозряха и изсипаха планина пари за да вземат две и три после. Ядец - построиха ни хотели за които туристи няма. После чуха че петрола вечно ще се търси и все повече и повече..обсипаха Путин с пари и сега ще си ги вземат при цъфтежа на налъмите.
                              Извод - трябва на банките наистина да им се отнемат парите за да спрат да инвестират на този принцип.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• ИНФОРМАЦИЯ ЗА РАЗМИСЪЛ

И в най-кошмарните си сънища не съм си представял, че това е възможно

http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/12/...nishta_ne_sum/

Това заяви първият подуправител на централната банка на Русия. Според Сергей Щвецов ситуацията на финансовя пазар във вторник е критична, но той се надява натрупаният опит на Банката на Русия да й помогне "да оцелее в сложните времена".

Думите му бяха произнесени на среща с медиите, на която той разясняваше предприетите през последните часове мерки на валутния пазар. По повод изненадващото вдигане посред нощ на основния лихвен процент до 17% Швецов каза, че управителите на банката са избирали "между лош и много лош вариант".

"Спряхме се на това решение и не се наемам да предсказвам какви ще бъдат последиците от него за пазара и икономиката", добави той.

Коментар

Working...
                                X