Форка аз определено не знам кой пърха от щастие ама тая работа ще свърши зле.И ще го отнесе ЕС.Америка е далече тя ще го отнесе последна.Не разбирам тая простотия и това мерене на пишки.Аз не искам война.не искам икономически блокади и простотии.Мисля си само ако Русия блокира Пети и Шести блок и затвори Нефтохим.Къде отива България.На мен мила ми е България.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (6)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от roli5 Разгледай мнениеУкраинските сайтове пърхат от щастие заради положението в Раша.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеПредател си понеже буташ БНБто
Рашистки подривен елемент такъв
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПо какъв начин ги бутам, като ги съветвам да си приберат златото от Лондон?
Убийте гея с еврийски произход от Масква и БГ Император да раздаде шамари наоколо никой да не се меси в семейния скандал.
П.П. Боко Тиквоч се усети и работи бързо с ЕС ( Рим ) - скоро ще ви нападнат от съвсем друго място, което не очаквате.
Въпреки, че бях предупредил за това и кога ще се случи преди години ( 2011 ).
Няма как някой да се пъне да помага на слепци повече и те за благодарност да го плюят нон-стоп.
Действайте!! ( неща в конфликт през следващи години ще са други и различни от сега, но аз вече нямам никаква мотивация да ви кажа какво ще се случи ).
Може да ме обявите за предател и без това - каквото се опитвах да кажа беше немедлено затрито от Биг Брадър, за да не се чуе въобще, че БГ Империя е нападната от всички посоки в момента - Рим, Китай, Персия.Last edited by marandi; 16.12.2014, 19:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПо какъв начин ги бутам, като ги съветвам да си приберат златото от Лондон?
И твои колеги комунисти-русофили дори съветваха в тази тема рублите да се използват за международни разплащания за газ и петрол...
Медведев оплакваше състоянието на нашата икономика и на послуша съвета на Митов да се грижи за своята. И сега стола му се клати...
Чети Инвестора:
Централната банка на Русия: Ситуацията е критична
Невинаги сме в състояние да предскажем дори краткосрочните перспективи за нашия финансов пазар, посочи първият заместник-гуверньор
http://www.investor.bg/novini/130/a/...tichna-185778/
Това, което се случва, не можех да си го помисля дори и в кошмарите си преди една година. каза първият заместник-гуверньор на РЦБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеПредател си понеже буташ БНБтоСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
ДОБЪР ОТГОВОР
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТова е фраза, която все по-често ще се чува във все повече ЦБ-та по света през следващите месеци.
Да му мисли БНБ-то с огромните задължения на ФГВБ, с валутния борд и с липсата на каквото и да е злато в трезора и.
http://www.vesti.bg/bulgaria/politik...nomika-6029038
В Москва заговориха за смяна на премиера Медведев
http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/12/...iera_medvedev/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗащо да съм предател, кретенов? Аз бях човекът, който първи заяви в това форумче и то преди много месеци, че е крайно време БГ да си прибере 30-те тона злато от Лондон! Всеки ден излизат новини, че все повече и повече държави си прибират златото то САЩ и Великобритания. Ние закъсняваме. Предател е този, който ни убеждава че трябва да държим златото си в друга държава!
Рашистки подривен елемент такъв
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеТуй че си предател беше ясно отпреди.
Ненапразно първото нещо, което направи киевската хунта бе да подари украинското злато на пинодсите.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТова е фраза, която все по-често ще се чува във все повече ЦБ-та по света през следващите месеци.
Да му мисли БНБ-то с огромните задължения на ФГВБ, с валутния борд и с липсата на каквото и да е злато в трезора и.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение"Ситуацията е критична. Дори в най-кошмарните си сънища преди година не можешх да си представя, че това е възможно."
Да му мисли БНБ-то с огромните задължения на ФГВБ, с валутния борд и с липсата на каквото и да е злато в трезора и.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеИ в най-кошмарните си сънища не съм си представял, че това е възможно
http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/12/...nishta_ne_sum/
"Ситуацията е критична. Дори в най-кошмарните си сънища преди година не можешх да си представя, че това е възможно."
Това заяви първият подуправител на централната банка на Русия. Според Сергей Щвецов ситуацията на финансовя пазар във вторник е критична, но той се надява натрупаният опит на Банката на Русия да й помогне "да оцелее в сложните времена".
Думите му бяха произнесени на среща с медиите, на която той разясняваше предприетите през последните часове мерки на валутния пазар. По повод изненадващото вдигане посред нощ на основния лихвен процент до 17% Швецов каза, че управителите на банката са избирали "между лош и много лош вариант".
"Спряхме се на това решение и не се наемам да предсказвам какви ще бъдат последиците от него за пазара и икономиката", добави той.
Коментар
-
marandi
Банките са молоумни, те ги правят тези неща..само дебнат да избие някаква мода и юрушш да инвестират пари за голямата печалба. Първо обединението на Европа им донесе невероятни възможности, поне такива те прозряха и изсипаха планина пари за да вземат две и три после. Ядец - построиха ни хотели за които туристи няма. После чуха че петрола вечно ще се търси и все повече и повече..обсипаха Путин с пари и сега ще си ги вземат при цъфтежа на налъмите.
Извод - трябва на банките наистина да им се отнемат парите за да спрат да инвестират на този принцип.D.Y.F-091066
Коментар
-
ИНФОРМАЦИЯ ЗА РАЗМИСЪЛ
И в най-кошмарните си сънища не съм си представял, че това е възможно
http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/12/...nishta_ne_sum/
"Ситуацията е критична. Дори в най-кошмарните си сънища преди година не можешх да си представя, че това е възможно."
Това заяви първият подуправител на централната банка на Русия. Според Сергей Щвецов ситуацията на финансовя пазар във вторник е критична, но той се надява натрупаният опит на Банката на Русия да й помогне "да оцелее в сложните времена".
Думите му бяха произнесени на среща с медиите, на която той разясняваше предприетите през последните часове мерки на валутния пазар. По повод изненадващото вдигане посред нощ на основния лихвен процент до 17% Швецов каза, че управителите на банката са избирали "между лош и много лош вариант".
"Спряхме се на това решение и не се наемам да предсказвам какви ще бъдат последиците от него за пазара и икономиката", добави той.
Коментар
Коментар