IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (6)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Друзя, през 1941-ва руската зима спря фашистките танкове пред Масквабад, обаче ще успее ли тя през 2014-та да спре фашистките форекс спекуланти преди да пресушат валутния резерв?
    "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Ба си нещастника... Цял ден скача за трохи... хаха
      Успокой се, теб те рендосвам безплатно
      Плащат ми за професионалните ми умения, тук съм само за гавра с мурзилки.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
        Бат Пеше,що така с траурният марш го даваш бре!!!
        Днес просто е гледал малко повече БНТ-то. Там ако изгледаш едни новини от началото до край след това ти иде да се гръмнеш... хаха
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Путин пак прекара всички ... които му повярваха.
          "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Не се дръж арогантно.И не се присмивай на Русия.Просто замълчи.Щото не знаеш какво ти носи утрешния ден
            Бат Пеше,що така с траурният марш го даваш бре!!!Нищо не е станало,спокойно!!!Тоест,станало е каквото е трябвало да стане!!!Не наиграл се Путя!!!

Коментар

Като дойде момента ще ти припомня какво си вършил
              Кой момент? Чакаш чекистите да си натопиш другарчето ли?

Коментар

Той дотогава ще е сменил 2 псевдонима и два кимизарника...
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                  Носи ми едни 250 евра.
                  Ба си нещастника... Цял ден скача за трохи... хаха

Коментар

• Както правилно отбелязват в коментарите, зюгановци не се събират "спонтанно"

Коментар

Носи ми едни 250 евра. Много добре знам

Гледай тук промитите мозъци, гледай:

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

Не се дръж арогантно.И не се присмивай на Русия.Просто замълчи.Щото не знаеш какво ти носи утрешния ден
                        Носи ми едни 250 евра. Много добре знам

Гледай тук промитите мозъци, гледай:

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

Първо ша го отнесе село Долни Дъбник
                          Руските капитали не се изпаряват - отиват да подхранват Запада в момента.

Коментар

Къде отива България.На мен мила ми е България.
                            И на мен ми е мила, но соросоидите и НПО простета са взели властта и определят дневния ред на обществото. Антируските санкции по недвусмислен начин показаха, че ЕС е все още зона окупирана от САЩ наследено след Втората световна и нищо не се е променило. В момента империята на хаоса воюва срещу Русия. Войната едва сега започва. Отредената съдба на БГ е нерадостна за съжаление...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                              Как го бута че не разбирам, нали като си върнем златото ще станем ехехехееееееее, неуязвими, и криза няма да ни лови
                              Както рашките в момента ли?

Коментар

Форка аз определено не знам кой пърха от щастие ама тая работа ще свърши зле.И ще го отнесе ЕС.Америка е далече тя ще го отнесе последна.Не разбирам тая простотия и това мерене на пишки.Аз не искам война.не искам икономически блокади и простотии.Мисля си само ако Русия блокира Пети и Шести блок и затвори Нефтохим.Къде отива България.На мен мила ми е България.
                                Първо ша го отнесе село Долни Дъбник
                                Руските капитали не се изпаряват - отиват да подхранват Запада в момента.

Коментар

Working...
                                X