If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Друзя, през 1941-ва руската зима спря фашистките танкове пред Масквабад, обаче ще успее ли тя през 2014-та да спре фашистките форекс спекуланти преди да пресушат валутния резерв?
"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
И на мен ми е мила, но соросоидите и НПО простета са взели властта и определят дневния ред на обществото. Антируските санкции по недвусмислен начин показаха, че ЕС е все още зона окупирана от САЩ наследено след Втората световна и нищо не се е променило. В момента империята на хаоса воюва срещу Русия. Войната едва сега започва. Отредената съдба на БГ е нерадостна за съжаление...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Форка аз определено не знам кой пърха от щастие ама тая работа ще свърши зле.И ще го отнесе ЕС.Америка е далече тя ще го отнесе последна.Не разбирам тая простотия и това мерене на пишки.Аз не искам война.не искам икономически блокади и простотии.Мисля си само ако Русия блокира Пети и Шести блок и затвори Нефтохим.Къде отива България.На мен мила ми е България.
Първо ша го отнесе село Долни Дъбник
Руските капитали не се изпаряват - отиват да подхранват Запада в момента.
Коментар