IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (6)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Forex Master

Не ставай смешен ! Войните на Путин са братоубийствени войни, а желанието му да подчини Украйна за да я хвърли в мизерия и да не плаща за газов транзит е направо срамно. В крайна сметка и украйнския и руския народ са български народи, нещо което исторически те отричат с не по малко настървение от македонците.
    Ако децата се отричат от своите родители и прародители това е смешно, още по смещни са когато си измеслят други родители - несъществуващи.
    Не са велики руснаците, те са смешни и жалки запомни го. Само комплексари могат да се отричат от своята история и произход.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Тя на баба ми къщата е по-стара от т.нар. Раша, бре.

Напъни се сега още малко, ама пази жилата на вратлето да не се спука

П.П. Това Киевска България ( Киевска Русь ) защо е кръстено Русия в уики-то?

Те нямат нищо общо помежду си като държави.

Киев е основан от Кубрат ( Стара Велика България )
      А, Москва е основана от кан Мосха ( Волжска България ) през 1068г.
      --------------------------------

Сетих се - тогава никой не е делял БГ империя на Волжска, Дунавска и Киевска.

Кажи сега кои бяха тия селяци от Мосха? И каква Киевска Русия, бре неграмотници? То няма такава държава и ще се появи чак 600 години по-късно като понятие

Форко, можеш ли да ми качиш карта, на която пише някъде Русия преди 15-16 век? Ще съм ти благодарен, че тия в Уики-то ме разбиха като Бийтълсите през 1969г.
      Last edited by marandi; 26.01.2015, 00:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Не им се сърди на кудкудяците! Не виждаш ли, че това им е последната опорна точка? Да повтарят като зомбирани папагалчета колко велика е световната БГ империя и как само трябва да унищожим Русия за да се възцъри отново пакс булгаристана върху Земята... хаха
        Каква Русия, бре семпъл? Гледай да не пукнеш някоя жилка докато се напъваш
        -----------------------------------

Събития Година
        Основаване на
        Киевска Русия 862
        Разпадане на
        Киевска Русия 1139
        Обединение на
        Руските княжества 16 януари 1547 г.
        Начало на
        Руска империя 22 октомври 1721 г.
        Създаване на РСФСР 17 ноември 1918 г.
        Основаване на СССР 30 декември 1922 г.
        ---------------------------------------------------------------------------

Последно какви/кои сте? Гледам някакво РСФСР и СССР. Сега ново 20-сет - пак Раша?

Оо .. сетих се - екперимент на БГ империя и то доста неудачен

На колко годинки викаш си, "тракиецо" със самовар открил топлата вода?

Посочи ми в датировките, ако обичаш?
        Last edited by marandi; 26.01.2015, 00:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          Впрочем пак си много далеч от истината... Всъщност трите стълба на византийската цивилизация са гърци, българи и иверийци (грузинци), а заедно с франките (германците) са стълбовете на съвременната европейска култура и цивилизация... Това няма как да го променят подлогите на азиатското джудже... те само могат да влияят на невежеството на една част от хората, но факта си е факт и лежи дълбоко в основата на Съвременна Европа...
          Византия е понятие измислено през 16 век ( по памет ) от поредния дървен философ германец. Тогава се появява за сефте като термин.

Вярно е, че има три периода на ИРИ ( източно-римска империя през средновековието и преход от Античност ).

Първи период доминират тракийци, сирийци и арменци.
          Втори период гърците успяват да наложат азбуката си.
          Трети период - анатема между Католици и Православни до наши дни.
          -------------------------------------------------

БГ Империя е много повече през всичките тези години като фактор и двигател за Цивилизацията на Юръп и Азия.

П.П. Но, нали виждаш какво е нивото в БГ-стан и всичко читаво се маха от клоуните, които от сутрин до вечер правят фелацио на Вовко Путкин, щото той казал, че Слънцето изгрява от товарищ Ленин насетне и толкоз

Иначе си приписаха и траките, които станали славяни, па после росиани. Нали ви качих карта да гледате с умиление какви глупости се дрънкат в Раша.

Скоро ще изкарат, че руснак е изобретил Луната и Млечния път, нищо че не могат да произведат една калпава Лада.
          -----------------------------------------------------------

С тоя калпав материал в БГ, който е останал ще го гледаш само с учтива усмивка и нищо повече. Това са болни хорица
          Last edited by marandi; 25.01.2015, 23:50.

Коментар

Невежият и некултурен индивид винаги и навсякъде ще го смятат за циганин, независимо от националността...

Със сигурност съм обиколил много повече места от теб в Европа и по целия свят и мен никъде не ме смятат за циганин...
            мхм не те смятат така си милиш само ти ама останалите не ...

ето ни какво е било преди ...
            Sofia the History of Europe
            https://www.youtube.com/watch?v=WkGSprAIc8c

и сега "Българи" в Германия ...

https://www.facebook.com/video.php?v...260336&fref=nf
            Last edited by michaelis; 25.01.2015, 23:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
              ти къде живееш сега ??
              Не им се сърди на кудкудяците! Не виждаш ли, че това им е последната опорна точка? Да повтарят като зомбирани папагалчета колко велика е световната БГ империя и как само трябва да унищожим Русия за да се възцъри отново пакс булгаристана върху Земята... хаха
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

ти къде живееш сега ??да не се разхождаш до мола с кон и с византийски доспехи ? Аз ти казах съвсем кратко и ясно, заеби историята разходи се малко из западната европа и виж за какво ни смятат България и Румъния сега в сегашно време не в миналото не в бъдещето а сега. За цигани брачед много кратко и ясно ние сме цигани за западна Европа не си ли разбрал ??
                Невежият и некултурен индивид винаги и навсякъде ще го смятат за циганин, независимо от националността...

Със сигурност съм обиколил много повече места от теб в Европа и по целия свят и мен никъде не ме смятат за циганин...

Коментар

Впрочем пак си много далеч от истината... Всъщност трите стълба на византийската цивилизация са гърци, българи и иверийци (грузинци), а заедно с франките (германците) са стълбовете на съвременната европейска култура и цивилизация... Това няма как да го променят подлогите на азиатското джудже... те само могат да влияят на невежеството на една част от хората, но факта си е факт и лежи дълбоко в основата на Съвременна Европа...
                  ти къде живееш сега ??да не се разхождаш до мола с кон и с византийски доспехи ? Аз ти казах съвсем кратко и ясно, заеби историята разходи се малко из западната европа и виж за какво ни смятат България и Румъния сега в сегашно време не в миналото не в бъдещето а сега. За цигани брачед много кратко и ясно ние сме цигани за западна Европа не си ли разбрал ??

Коментар

къде е Европа бре ти си заблуден от шоуто на Азис там или Гологлавия тъпанар .... колкото Грузия са европейци толкова и ние. Ходи ги питай на запад дали ни считат за ервопейци ..... пффф Европа било ... мммдобре.....

Коментар

Ама не ми се обяснявай, това че ми цитираш някой, който "се похвалил с 1 милиард посетители", забележи сам се ПОХВАЛИЛ, ми е достатъчно... казах вече - ЗОМБОНЮЗ само в Сибир... ТУК Е ЕВРОПА!!!
                      къде е Европа бре ти си заблуден от шоуто на Азис там или Гологлавия тъпанар .... колкото Грузия са европейци толкова и ние. Ходи ги питай на запад дали ни считат за ервопейци ..... пффф Европа било ... мммдобре.....

Коментар

Тоя комунистически отрок Иванджийски е ясен: "ZERO Hedge e американски новинарски сайт, който през миналата година се похвали с 1 милиард посетители."

Интересно що се жертва в Америка, а не диша свободно в Путлеровия Рай
                        Типичната БГ завист към успелите проявяваш.

Не го знам къв е и не ме интересува, но сайта му ако е успял да направо дори една десета посещения от това което се твърди заслужава адмирации за успеха.

Тоя толкова пари е смъкнал от реклама и кликове......че можем само да му дишаме прахта всички пишещи тук....
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Ама не ми се обяснявай, това че ми цитираш някой, който "се похвалил с 1 милиард посетители", забележи сам се ПОХВАЛИЛ, ми е достатъчно... казах вече - ЗОМБОНЮЗ само в Сибир... ТУК Е ЕВРОПА!!!

Коментар

Смех в залата... Моля предай благодарности на Решетников и му кажи, че тук нямаме нужда от зомбоновини, да си ги прожектират на сибирските алкашки...
                            ало нещастник погледни казах линка не ми се прави на лили иванова и ми кажи това руснаци ли са ??? или на майка ти праните гащи ???
                            Ти не можеш да ми дадеш адекватен отговор, зомбирания не знам кой е ??
                            Last edited by michaelis; 25.01.2015, 21:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                              Тоя комунистически отрок Иванджийски е ясен: "ZERO Hedge e американски новинарски сайт, който през миналата година се похвали с 1 милиард посетители."

Интересно що се жертва в Америка, а не диша свободно в Путлеровия Рай
                              Last edited by chronos; 25.01.2015, 21:43.

Коментар

• Направо се чудя на всички, които пускат разни клипчета като "доказателство"....
                                На това му казвам нискобюджетни разработки
                                Никой ли не е гледал "Да разлаем кучетата" ?
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X