If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не за друго, да те информирам само да не се харчиш излишно за топли чорапи. А иначе за ДС, както те усещам си добре запознат - вероятно имаш картонче от 6-то главно като нещатен сътрудник и понеже си бил нещатен и не са ти плащали, затова сега плюеш по тях и богославяш сороската "инвестиционна" линия . Айде със здраве, че трябва да заработваш ( пиши ме в бройката на провокираните от теб отговори ) "юристе" .
Много съм малък, байно, чисто биологически няма как да имам картонче... Ама не ме мисли мен, пия си скоча, гледам си мача и се забавлявам с такива като теб...
Хаха, на хунтата май почва да им пари под краката. Чудя се на обикновените украинци и руси дето са живяли толкова години в разбирателство как досега не се вдигнаха да размажат фашингтонскко-соросоидско-бандеровската сган!
Не за друго, да те информирам само да не се харчиш излишно за топли чорапи. А иначе за ДС, както те усещам си добре запознат - вероятно имаш картонче от 6-то главно като нещатен сътрудник и понеже си бил нещатен и не са ти плащали, затова сега плюеш по тях и богославяш сороската "инвестиционна" линия . Айде със здраве, че трябва да заработваш ( пиши ме в бройката на провокираните от теб отговори ) "юристе" .
Бях ти написал нещо за затворите, ти взе че го прие като обида . Направих някои обосновани предположения, ти го прие като заплаха . Мярнах някъде, че си позволяваш да обиждаш хора от службите (3-то главно), като ги наричаш "тъпунгери" . Ами май съм объркал в предположението си - няма да те изнасят навън, още тука ще те пакетират . Тоя интусиазъм ще ти изяде главата .
Оооо да, така те искам, показателно е, как една мурзила не отрича ролята на ДС в обществените процеси у нас, признава пряката връзка между нашите ДС убавци и кремълския душегуб и същевременно изразява нескрито възхищение към наши и чужди задкулисни сили... супер си, байно, продължавай в същия дух...
Бях ти написал нещо за затворите, ти взе че го прие като обида . Направих някои обосновани предположения, ти го прие като заплаха . Мярнах някъде, че си позволяваш да обиждаш хора от службите (3-то главно), като ги наричаш "тъпунгери" . Ами май съм объркал в предположението си - няма да те изнасят навън, още тука ще те пакетират . Тоя интусиазъм ще ти изяде главата .
четете докато модито не го изтрие...Боко здраво е загазил...ако реши да се прави на мъж!
много са интересни отдолу писанията .....някъв талибан вика длъжни сте всички щото сте се клели в казармата .... а друг му отговаря: моля , моля аз като се клех беше НРБ и Варшавския договор , с НАТО нямам нищо общо , без мен , които иска да оди да мре заради американските интереси
То не само това ами мълчат, че ежечасно се убиват невинни хора. Каква е тая война бе, дето денонощно се бомбардират съвсем целенасочено жилищни квартали?! Каква е целта ?! Освен да се избие цялото население там аз не виждам. И нашите дупедавци и те мълчат .Що не изпратят медиите самоотвержените си репортери в Донецк и Луганск да покажат геноцид в 21 век.
+11111
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Mи то ясно бе, Путлер в Гааге за престъпления против човечеството...
То не само това ами мълчат, че ежечасно се убиват невинни хора. Каква е тая война бе, дето денонощно се бомбардират съвсем целенасочено жилищни квартали?! Каква е целта ?! Освен да се избие цялото население там аз не виждам. И нашите дупедавци и те мълчат .Що не изпратят медиите самоотвержените си репортери в Донецк и Луганск да покажат геноцид в 21 век.
Mи то ясно бе, Путлер в Гааге за престъпления против човечеството...
Народът на Донбас вижда ясно, кои са неговите врагове и кои са му приятелите. Досега нито една държава в ЕС не е изпратила хуманитарна помощ там. Нито една! Разчитат само на Русия! Само Русия изпраша хуманитарна помощ.
Ако някоя държава иска да изпрати помощ, но се страхува да не отиде при "сепаратистите и терористите" нека да го направи през Червения Кръст и да раздаде помощ на старците и децата, но уви... Никаква помощ от почитателите на евро-атлантическите ценности. Само Русия мисли за населението там. А тези областти са най-гъстонаселените в цяла Украйна!
Киевската хунта не само че им спря пенсиите на старите хора, но постоянно бомбардира гъсто населени жилищни райони.
Днес на пресконференция Захарченко обяви, че започва мобилизация в ДНР и ЛНР. Очакват в резултат опълченците да нарстнат до 100 000. Това е в отговор на мобилизацията обявена от Киевската хунта. На целия този фон днес САЩ обявиха, че започват доставката на оръжия за хунтата. Предполагам Русия също ще започне доставка на високотехнологично въоръжение за опълченците.
Aйде отидоха малкото останали наркомани, длъжници на лихвари и други "наказани" от "революционното правителство"... шушко, те тая "мобилизация" я прилагат още от началото, обаче досега само принуждаваха нещастниците да копаят окопи, сега явно има някакъв проблем с чеченците...
Днес на пресконференция Захарченко обяви, че започва мобилизация в ДНР и ЛНР. Очакват в резултат опълченците да нарстнат до 100 000. Това е в отговор на мобилизацията обявена от Киевската хунта. На целия този фон днес САЩ обявиха, че започват доставката на оръжия за хунтата. Предполагам Русия също ще започне доставка на високотехнологично въоръжение за опълченците.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар