IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (6)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Продължаваш да се излагаш ...като пишеш под общ знаменател.
    Ама той чукча писател , не е читател....

Аз лично никога не съм искал да се присъидиняваме към Русия под каквато и да е форма , не съм искал да излизаме от ЕС.

Искам:
    1. да не членуваме в НАТО , щото това е една терористична организация подчинена на интересите на САЩ

2. ЕС да гледа своите си интереси , и да има независима политика от САЩ , защото за съжаление Брюксел се превръща все повече в придатък на САЩ.

3. ЕС някога трябва да интергрира под някаква форма и Русия, защото с технологиите на Германия и ресурсите и силата на Русия ....ЕС наистина ще бъде водещ в света а не като сега васал на САЩ.

Друг път като се обръщаш към мен помни поне какво мисля.....да не се излагаш с простотии по мой адрес.
    Сякаш на теб ти пука някой какво мисли, иначе нямаше да се излагаш.
    За последно се обръщам към теб.
    По точка първа - много сме малки, за да не ни изядат, не сме и умни като швейцарците. За това, по добре във военна група. Най-добрата военна група.

С 2 и 3 съм съгласен.

Коментар

• markov

Какво му е терористичното на НАТО ? На Путин като му стана тясно и веднага се хваща за балистичните ракети и трябваше да стане тази работа със самолетите за да се кротне, на практика той ги свали. Американците много добре знаят какво представлява защитната им система и че ще свали гражданиски самолети, но онзи се тупаше по гърдите за ракетите и вика ще ги изстрелям..те какво да направят.
      Тази ситуация в Украйна - вината е изцяло на Путин, ИЗЦЯЛО.
      - Първо подкрепата за оня мухльо дето не можеше да си подаде отставката при положение че вижда че страната заради него е пред жражданска война.Една оставка и партията му още щеше да е жива в Украйна.
      Борисов какво направи - подаде си отставката и се смееха като го направи, бил мухльо !!!! Мухльо ама друг път, просто се държа като нормален човек. КАТО ЧОВЕК БЕ НЕ КАТО МАГАРЕ - военолюбиво и просто, коквото е онзи тъпия украинец бивш криминал и приятел на Путин.
      Сега какво се случва - руски военни отпускари си прекарват отпуската в така наречена новорусия и ще се освобождават от кой ? Украйна - съседна страна, страна която бе част от бившия СССР, християнска държава ама била обхваната от неофашизъм. Ще им мине неофашизма, но не така като като му наливат масло в мелницата. Те фашагите са силни като настроят населението на кръв и война, в мирно време не могат да му осигурят прилично общество.Напълно ненужна война.Путин се страхува да слезе от власт в Русия и сигурно не случайно го е страх, сега е герой защото национализирал - върнал на държавата петролните и газови компании на своите приятели олигарси, тресна на държавата огромните задължения на тези компании и те са в батака - петрола и газта са продадени за десетилетия напред.Ще вземе да дойде на власт някой който да каже това пък може и сметка да му потърсят на олигарха на олигарсите- Путин.Затова я да разпалим една война да има кръв и напрежение - ето за това е войната в Украйна. С Китай и Индия в съюз щял да влезе защото имал суровини.Китайците са голи откъм национална индустрия подчинена на техните политици, всичко е на международни компании и са добре като никога.Той тръгнал да ги буни, да станат фактор за индустрията там местните им политици и големи сделки като него да правят, защото той е само по големите. Путин дава ли си сметка колко е голяма тази страна и как може наистина да я ориентира към неговото бизнес поприще, но тогава те ще имат нужда от суровини и не да ги купуват а собствени и ще му ги вземат.Икономиката им затяга, той свали европейския пазар защото в Европа хората сега се притесняват и спряха да харчат пари - факт и китайците не се учудвай като чуеш скоро че дори искат да станат по добри от учителя си.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
        Не ми криви думите, опитах се да защитя добрия тон като цяло, щом не желаем промяна, явно няма да има промяна. Ако смяташ, че ще привлечете някой за каузата си чрез пропаганда, лъжеш се. Отдавна нормалния читател е отвратен от пропагандата ви. Ако смяташ, че ще вдигнеш процента на желаещите, страната ни да се присъедини към Русия, лъжеш се. Какво точно вършиш тук, даваш ли си равносметка?
        Продължаваш да се излагаш ...като пишеш под общ знаменател.
        Ама той чукча писател , не е читател....

Аз лично никога не съм искал да се присъидиняваме към Русия под каквато и да е форма , не съм искал да излизаме от ЕС.

Искам:
        1. да не членуваме в НАТО , щото това е една терористична организация подчинена на интересите на САЩ

2. ЕС да гледа своите си интереси , и да има независима политика от САЩ , защото за съжаление Брюксел се превръща все повече в придатък на САЩ.

3. ЕС някога трябва да интергрира под някаква форма и Русия, защото с технологиите на Германия и ресурсите и силата на Русия ....ЕС наистина ще бъде водещ в света а не като сега васал на САЩ.

Друг път като се обръщаш към мен помни поне какво мисля.....да не се излагаш с простотии по мой адрес.
        Last edited by markov; 03.02.2015, 10:51.
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Кое не е така бе.....пак обиди и квалификации .

НЕ СЕ ЛИ ОСЕЩАШ ЧЕ ТИ СИ ЕДИН ОТ ИЗТОЧНИЦИТЕ НА КАРАНИЦИ ТУК НАРЕД С ГЪБИЧКАТА....

Пък после някои като ти влезе в тона почваш да хленчиш на модератора че те обидили несправедливо , все едно си в детска градина.
          Не ми криви думите, опитах се да защитя добрия тон като цяло, щом не желаем промяна, явно няма да има промяна. Ако смяташ, че ще привлечете някой за каузата си чрез пропаганда, лъжеш се. Отдавна нормалния читател е отвратен от пропагандата ви. Ако смяташ, че ще вдигнеш процента на желаещите, страната ни да се присъедини към Русия, лъжеш се. Какво точно вършиш тук, даваш ли си равносметка?
          Източник на караници? Като те лъжат нагло в очите, ти мълчиш ли си? Аз не!
          Ако очакваш, че всички ще се съгласяват с пропагандата ви, няма да стане!

Коментар

Де да беше така.
            Да разговарям с промитковци и платени и неплатени предатели е повече от ненужно.
            Все едно да настаниш коза в трапезарията на краля.
            Все тая, България повече няма да е руска. Това ми стига.
            Кое не е така бе.....пак обиди и квалификации .

НЕ СЕ ЛИ ОСЕЩАШ ЧЕ ТИ СИ ЕДИН ОТ ИЗТОЧНИЦИТЕ НА КАРАНИЦИ ТУК НАРЕД С ГЪБИЧКАТА....

Пък после някои като ти влезе в тона почваш да хленчиш на модератора че те обидили несправедливо , все едно си в детска градина.
            Last edited by markov; 03.02.2015, 10:19.

Коментар

Имаше една стара поговорка:

Квото повикало това се и обадило....
              Де да беше така.
              Да разговарям с промитковци и платени и неплатени предатели е повече от ненужно.
              Все едно да настаниш коза в трапезарията на краля.
              Все тая, България повече няма да е руска. Това ми стига.

Коментар

Стойностна, елитарна и на място реплика.
                Имаше една стара поговорка:

Квото повикало това се и обадило....

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Знам че обичаш негрите но не мога да ти помогна
                  Стойностна, елитарна и на място реплика.

Коментар

питаш ме що си бия негрите май...
                    Знам че обичаш негрите но не мога да ти помогна

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                      пия си скоча, гледам си мача и се забавлявам
                      Мдамм... Войната и страданията на народа на Донбас е само мач за соросоидите, НПО простетата и откровените полит-педерунгели!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Трезв поглед на това как ни лъжат контролираните от САЩ медии за Украйна , за Русия и за света.
                        Един изявен журналист международник за съвременните гьобелсовци от Фашингтон.
                        Медийна война и триумф на пропагандата

Джон Пилджър е австралийски журналист и репортер, носител на множество международни награди за журналистика....

Защо журналистиката е толкова податлива за пропагандата? Защо цензурата и извъртането са се превърнали в стандартна практика? Защо “Ню Йорк таймс” и “Вашингтон пост” мамят читателите си?
                        ..........................
                        Пред света се възправя перспективата за една голяма война, възможно е и ядрена, понеже е ясно, че САЩ са твърдо решени да изолират и да провокират Русия и рано или късно, и Китай. Тази истина е обърната с главата надолу от журналисти, включително и онези, които рекламираха лъжите, довели до кървавата баня в Ирак през 2003 година.
                        ....................
                        Времената, в което живеем, са толкова опасни и толкова изопачени в очите на публиката, че пропагандата не е вече “невидимо правителство”, както я наричаше Едуард Бернис (Edward Bernays), тя е самото правителство. Тя управлява директно и без страх от опровержение с цел да ни подчини: да подчини нашето възприятие за света, нашата способност да разграничаваме истина от лъжа.

Векът на информацията в действителност е векът на медиите. Всъщност имаме война на медиите, цензура - чрез медиите, изкуство за демонизиране - чрез медиите, възмездие - чрез медиите, отвличане на вниманието - чрез медиите.
                        ...................................
                        През 2003 г. във Вашингтон филмирах едно интервю с Чарлз Люис, виден разследващ журналист. Дискутирахме инвазията в Ирак, осъществена преди няколко месеца. Попитах го: “Какво би станало, ако най-свободната медиа в света се бе противопоставила най-сериозно на Джордж Буш и и Доналд Ръмсфелд и бе разследвала техните твърдения, вместо да пусне по каналния път нещо, което после се оказа най-груба пропаганда?” Отговорът му беше, че ако ние, журналистите, си бяхме свършили работата, “имаше много добър шанс да не започнем война в Ирак”. Това е шокиращо заявление, поддържано и от други известни журналисти, на които съм задавал същия въпрос. Дан Рейдър, работещ преди в Си Би Ес (CBS), даде същия отговор. Дейвид Роуз от “Обзървър”, както и старши журналисти и продуценти от Би Би Си, пожелали да останат анонимни, отговориха по същия начин. С други думи, ако журналистите си бяха свършили работата, ако бяха поставили под съмнение и разследваха пропагандата, вместо да я усилват, стотици хиляди мъже, жени и деца биха били живи днес; милиони не биха напуснали домовете си; сектантската война между сунити и шиити не би пламнала и фамозната “Ислямска държава” не би съществувала днес.
                        .................
                        Дори днес, въпреки милионите, които излязоха по улиците да протестират, повечето от гражданите на западните държави имат доста ограничена представа за огромните мащаби на престъпленията, извършени от нашите правителства в Ирак. Още по-малка част знаят, че 12 години преди инвазията правителствата на САЩ и Великобритания подлагаха на унищожение цивилното население на Ирак, лишавайки го от средства за живот.
                        .............................
                        Заглушаването на истината за Украйна е едно от най-пълните информационни затъмнения. Затъмнение за най-голямата военна концентрация в Кавказ и Източна Европа от Втората световна война насам. Тайната помощ на Вашингтон за Киев и неговите неонацистки бригади, отговорни за престъпления срещу населението на Източна Украйна – отново затъмнение. Затъмнение и за фактите, които противоречат на пропагандата, че Русия била отговорна за свалянето на самолета на Малайзия. И отново цензори са медиите, които се считат за либерални.
                        .............................
                        Прочети цялата статия тук: Медийна война и триумф на пропагандата - Поглед Инфо
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe Разгледай мнение
                          Дааа, това обяснява интусиазма и недооценка на реалната ситуация . Пий си скоча, белким в пианството те удари просветлението . Стига толкова сме разводнявали темата .
                          Мда, трудно е да се обясни разликата между ентусиаст (ценител) и сибирски алкаш (особено ако трябва да обясняваш на втория)...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                            Много съм малък, байно,
                            Дааа, това обяснява интусиазма и недооценка на реалната ситуация . Пий си скоча, белким в пианството те удари просветлението . Стига толкова сме разводнявали темата .

Коментар

• https://www.facebook.com/kostadin.ko...type=1&theater

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                                Хаха, на хунтата май почва да им пари под краката. Чудя се на обикновените украинци и руси дето са живяли толкова години в разбирателство как досега не се вдигнаха да размажат фашингтонскко-соросоидско-бандеровската сган!
                                Бе не я разбирате вие демокрацията.

Друго си е демокрацията по Обонговски.
                                От време на време си бомбандираш цивилното си население от самолети, артилерия и ракети. Палиш хората несъгласни с теб в профсъюзния дом в Одеса.
                                Обградиш си столицата със снайперисти , пропусквателни пунктове и полиция да те пазят от народната любов........

Ех не я разбирате вие демокрацията ......червенушковци такива
                                Last edited by Andi11; 03.02.2015, 10:42.

Коментар

Working...
                                X