IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (6)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivankarag12 Разгледай мнение
    Нещицата не са толкова трудни за разбиране. Както е тръгнало, има един лош и един още по-лош вариант. Първият е след изтупването на Дебалцевския чувал да започне настъпление към Мариупол и в посока Одеса. С това Украйна - капут! Другият е: Фашингтон дава летално оръжие на укропите, Русия го унищожава заедно с инструкторите и войната тръгва през Полша към Западна Европа. Сигурен съм, че този вариант придаде чевръстост и преговорна енергия на ШМеркел и любовникът Оланд. Дано са фтасали!
    хаххахааа.....

Много точно попадение. Затова и двамцата се затичаха да правят метани в Москва и да убеждават чрез ВСИЧКИ медии, че НЯМА да дадат оръжие на Киев. Щото са на изстрел разстояние от жегата, а краварите е ясно, че пак ще се крият зад морето.

Коментар

• Аутист може да видиш в огледалото.
      Ако някой си мисли че Украйна ще стане член на ЕС или НАТО ,
      дълбоко е сгрешил. Ще яде боздугани. Дори и с цената на WW3.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дръзновенн Разгледай мнение
        ....С кого преговарят тия лидери, с ДИКТАТОР и за какво?? Как мислите?....
        И когато се преговаря с диктатор се отива при него на място ?
        За заплахи, ултиматуми и т.н. си има дипломатически служби и информационни канали, а не очи в очи !
        Мислите ли преди или поне по време на писането ?

Коментар

• Украйна

Нещицата не са толкова трудни за разбиране. Както е тръгнало, има един лош и един още по-лош вариант. Първият е след изтупването на Дебалцевския чувал да започне настъпление към Мариупол и в посока Одеса. С това Украйна - капут! Другият е: Фашингтон дава летално оръжие на укропите, Русия го унищожава заедно с инструкторите и войната тръгва през Полша към Западна Европа. Сигурен съм, че този вариант придаде чевръстост и преговорна енергия на ШМеркел и любовникът Оланд. Дано са фтасали!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid

Според мен се опъва за Крим, обаче няма да му се получи... така е нагъзен, че дори с недоразвитото си мозъче трябва да го разбере...
            Слагаме ли бас че всичко друго може да се случи но Крим от Русия няма да излезе ????

Ти определи времевия хоризонт и залога че да има тръпка
            Last edited by markov; 06.02.2015, 21:58.
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
              Ако има чифути, те са около Путин - освен ако Ротенберг не е чисто славянско име http://newsline.bg/read_more.php?post=10538
              Сега погледнах - имало и тема точно за освобождението на ЕС от САЩ.
              И имам и съмишленици при това много все пак сме европейци, а не прокудени престъпници, авантюристи.
              Задава се нов световен ред - и САЩ нямат водеща роля в него.
              Нали затова го създадоха тоз ЕС - да се противопостави на САЩ - еми крайно време е да започнат да си вършат работата
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Има, имааааааа... Много е новото! Виж как соросоидите и НПО простетата се умълчеха.... хаха

Ти сам си го казал!
                "Путин, Меркел и Оланд преговарят в Кремъл за Украйна"

Някой май не е поканен на масата за преговори? А? Някой е ИЗОЛИРАН! Някой, който досега ревеше по всички медии, че е успял да изолира Русия... хаха
                Ха пак обиждаш и квалифицираш доста неопределени извадки от хора, което е меко казано, глупаво.. Защо въобще го правите, не виждате ли, че сте почти малоумни?

С кого преговарят тия лидери, с ДИКТАТОР и за какво?? Как мислите?
                Май въобще не говорят за мирни решения в скоро време, това ВИ въодушеви да говорите така?
                Смешна история... поредната ВИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                  Обнадежден съм - има голяма вероятност Европейските лидери да са се осъзнали че нито война в Украйна, нито санкции за Русия са в полза нито на Европа нито на Русия.
                  Разбира се, че са го осъзнали. Въпросът е, че нищо не могат да направят по въпроса. Така ще е докато ЕС не се освободи от американска окупация, в която попадна след Втората световна. Източна Европа бе окупирана от САЩ след разпада на СССР. Най-непремирими към тази окупация са страните от бившата Австро-Унгарска империя - Австрия, Унгария, Чехи и Словакия!

Едно е да осъзнаеш нещо и съвсем друго да можеш да промениш нещо. ЕС определено допуснаха пиндосите да ги яхат до насита и сега не могат да ги свалят от гърба си! Нещо повече, дори ЕЦБ са зависими от Фед!
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                    Мисълта ми е че към момента не може да има траен мир защото:

- Урките не могат да преглътнат автономност на Донецк и Луганск и загубата на Крим.

- Опълченците не могат да преглътнат че няма да са независими или в Русия.

- Сащ не могат да преглътнат че Русия взе Крим и им се противопоставят по редица въпроси.

- ЕС не могат да преглътнат че Путя се мъчи да прави алтернативно сдружение на ЕС.

- Руснаците не могат да претлътнат стремежа на Западните урки да ходят в ЕС и НАТО.

Когато всяка от горните страни успее да направи компромис със себе си , чак тогава ще могат да договорят нещо.
                    +1Страхотно мнение, изрази всичко което мисля по въпроса!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                      Чифутите от САЩ ...
                      Ако има чифути, те са около Путин - освен ако Ротенберг не е чисто славянско име http://newsline.bg/read_more.php?post=10538
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Мисълта ми е че към момента не може да има траен мир защото:

- Урките не могат да преглътнат автономност на Донецк и Луганск и загубата на Крим.

- Опълченците не могат да преглътнат че няма да са независими или в Русия.

- Сащ не могат да преглътнат че Русия взе Крим и им се противопоставят по редица въпроси.

- ЕС не могат да преглътнат че Путя се мъчи да прави алтернативно сдружение на ЕС.

- Руснаците не могат да претлътнат стремежа на Западните урки да ходят в ЕС и НАТО.

Когато всяка от горните страни успее да направи компромис със себе си , чак тогава ще могат да договорят нещо.

Коментар

• Обнадежден съм - има голяма вероятност Европейските лидери да са се осъзнали че нито война в Украйна, нито санкции за Русия са в полза нито на Европа нито на Русия. За Украйна е ясно че никой не го ебе.
                          Чифутите от САЩ стана повече от 50г се мислят за богове и никой не смее да им се противопостави. Колко народи трябва да унищожат че да се усетят западняците.
                          А да кажеш че далеч предизвикват САЩ войни - то не са Югославия, сега и Украйна, да не говорим за Близкия изток, За северна Африка, отвсякъде са водят войни покрай и в Европа, щото така им харесва на САЩ бизонджиите

Да не говорим че си събориха сами световния търговски център само и само да всяват страх и да запазят статуквото - световния ред с власт от САЩ - едни самозабравили се луди с 200г история
                          Last edited by bota156; 06.02.2015, 21:40.
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Аз пък си мисля че няма да имат успех тези преговори.
                            И аз така си мисля. За съжаление, Киевската хунта са марионетки на пиндосите. Фашингтон назначи администраторите на Нуландистан. ЕС няма достатъчно лостове в Нуландистан... вече! Нуландистан е колония на Пиндостан. Квото им наредят от Фашингтон това ще правят...

Мисля си, че Оланд и Меркел са там за да отбият номера пред собствените си народи. В ЕС предстоят големи сътресения и голяма част от тях са причинени от безмозъчната политика на гейропейците до този момент... Сега вече е късно! Пиндосите здраво държат юздите на хунтата и няма да и позволят да води мирна политика!
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Аз пък си мисля че няма да имат успех тези преговори.

Никоя от страните още не е потънала до толкова де да преглътне голяма отстъпка която се очаква от нея.....за съжаление мисля че ще има още жертви преди тъпите тикви да узреят че и най-лошия мир е по-добър то най-добрата война.
                              Веднъж да кажеш нещо свястно.

Коментар

• Аз пък си мисля че няма да имат успех тези преговори.

Никоя от страните още не е потънала до толкова де да преглътне голяма отстъпка която се очаква от нея.....за съжаление мисля че ще има още жертви преди тъпите тикви да узреят че и най-лошия мир е по-добър то най-добрата война.

Коментар

Working...
                                X