IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (6)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
    .....намери де :

Щото все пак ТИ го твърдиш и събеседниците ти може да си помислят, че си просто един лъжлив трол
    Мисля че и тук са изчезнали всякакви съмнения.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
      И по темата...

"Глава украинской церкви призвал США начать поставки вооружения"
      Това е "главата" на алтернативния синод назначен от хунтата... хаха.. Тоя и майка си ще продаде ако го направят шеф на истинския Синод!

Глава неканонической Украинской православной церкви Филарет призвал США начать поставки вооружения на Украину, сообщает ТАСС в пятницу, 6 февраля
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Марков, чети! Макар че се повтарям, постнато е от некъв у туитър...

http://www.nakanune.ru/news/2015/2/2/22385953/

Това са източниците - социални мрежи, плюс някоя картинка.
        Пък това как със РПГ гръмнали танк от пето поколение съвсем ми е съмнително ......за кво тогава са са нови поколения танкове след като с РПГ модел 60-те се гърмят
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
          И когато се преговаря с диктатор се отива при него на място ?
          За заплахи, ултиматуми и т.н. си има дипломатически служби и информационни канали, а не очи в очи !
          Мислите ли преди или поне по време на писането ?
          Ами, явно отиват да му кажат, че пролива КРЪВ, където не трябва и това е поредното му активно мероприятие, въобще работи с такива, постоянно .....

ЗАЩО ВИЕ КРИМ.. КАКВА РУСИЯ Е ТОВА... НЯКАКВИ БОЛНИ МОЗЪЦИ ПРЕВЗЕЛИ НЯКАКВА ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ И ТЕХНИТЕ ЧУЖДОЗЕМЦИ ЗАСЕЛЕНИ ТАМ ЩЕ МИ ОБЯВЯТ АМНИСТИЯ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ РЕЖИМА Е БИЛ НАД 70 ГОДИНИ ТОТАЛИТАРЕН? ХА- ХА

Същото изпълнение е и ТОВА НА ДПС, ТЕ ВНЕСОХА В СЪДА В СТРАСБУРГ ДЕЛО..ВИЕ МАЙ ГО ПРОСПАХТЕ... А ТО Е ТУРСКАТА КАРАТА ОТ РЪКАВА НА ПУТИН. ОТНОВО ИЗНУДВАНЕ И ТО В ЕДРИ РАЗМЕРИ, ТЕРОРИЗЪМА Е ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ ЯВНО. МОЖЕ ЛИ ДА ИМАШ ОСНОВНА ВАЛУТА ДОЛАРА? КОМПЛЕКСНИ ДОСТАВЧИЦИ И ВСЯКАКВО ПРОИЗВОДСТВО, ЕС СЪЗДАДЕН НА БАЗА ФИРМИТЕ РАБОТЕЩИ ПО МЕЖДУ СИ И ТО В СЛЕД ВОЕННА ЕВРОПА.

КАК МОЖЕ ДА НАРУШИТЕ ТОВА? Wall Street не признава Диктатори.

Коментар

Да де ама аз на такива Украински източници не вярвам ..... те си правят пропаганда и преувеличават, което е разбираемо за да не им падне съвсем бойния дух.
            Тоя филм прожектиран от тях го гледаме вече цяла година но за тяхно съжаление виртуалните им успехи не са се превърнали във военни такива.

Затова питах ако някои е видял нещо на което може да се вярва да каже ...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
              Че аз да не съм ти Ройтерс бе, ше си намериш...
              Ко стана с балистичните ракети за Иран, намери ли ги?

И по темата...

"Глава украинской церкви призвал США начать поставки вооружения"

http://lenta.ru/news/2015/02/06/filaret/

Много християнско!

Коментар

.....намери де :

Щото все пак ТИ го твърдиш и събеседниците ти може да си помислят, че си просто един лъжлив трол

Коментар

• Аз намирам това и нито дума за твоите мечти:

За изминалото денонощие хунтата е претърпяла огромни поражения в Донбас. Унищожени са самолет, хеликоптер и 7 танка на украинската армия, а загубите в личния състав са 163 убити. Това съобщи във вторник заместник-командирът на щаба на опълчението на ДНР Едуард Басурин.
                  „Загубите на украинските военни през изминалото денонощие включват самолет и хеликоптер“, каза Басурин.
                  Той добави, че „силите на ПВО на ДНР са свалили самолет. Той падна върху украинската страна. През изминалото денонощие ВСУ претърпяха загуби от 163-ма убити, 1 самолет и 7 танка. За 17 дни ВСУ загубиха 1659 души, 1 самолет и 1 хеликоптер. Загубите сред мирното население са 8 загинали и 22 ранени. Загубите на ДНР – 7 убити и 20 ранени“.
                  Опълчението на ДНР не се опитва да нахлуе в Дебалцево, но в този район те контролират 16 населени места, съобщи още Басурин.
                  „ДНР не се опитва да проникне в Дебалцево, за да избегне жертви сред мирното население“, каза той. При това според него, украинските военни готвят резервите си от Артьомовск.
                  „Силите на опълчението контролират 16 населени места в района на дебалцевския котел“, отбеляза Басурин.
                  На трасето Артьомовск-Дебалцево, съединяващо обграденото от силите на ДНР Дебалцево с останалите територии, контролирани от украинската армия, опълченците обстреляха колона с подкрепление за украинските военни, предаде кореспондент на РИА Новости от мястото на събитието.
                  Колоната от два камиона „Урал“ и два БТР-а е идвала от Артьомовск и около с. Мироновски е попаднала в засадата на опълченците. Те обстреляли военните с гранатомети и автомати, при което колоната била принудена да отстъпи. Според данни на опълчението, е бил убит един военен, има и ранени.
                  Опълченците се опитват да вземат това трасе под свой контрол и по този начин да завършат ограждането на „дебалцевския котел“, където се намират от 8 до 10 хил. украински военни.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                    Я дай да видим някъде инфрмация и още по-добре за тази победа на Украйнците..ма не от Украински източници ? Щото на измислени хвалби от Урките се наслушахме , и до сега се оказа че няма нищо общо с действителността.....

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                      Я дай да видим някъде инфрмация и още по-добре за тази победа на Украйнците..ма не от Украински източници ? Щото на измислени хвалби от Урките се наслушахме , и до сега се оказа че няма нищо общо с действителността.....

Коментар

Да, с малката подробност, че преди два дни рускотерористичните танкови част бяха разбити точно при Дебалцево (17 унищожени танка) и се оформя чувал около Горловка плюс очертаващо се откъсване на терористите в Донецк от тези в Луганск...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
                          Тука във втората версия се повтаря сценария от WW2.
                          Аз си мисля че Вермахта не би имал нищо против.
                          --
                          Да му мисли тиквун щото при тоя вариант го чака народен съд.
                          Хахахаххаа

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
                            Аутист може да видиш в огледалото.
                            Ако някой си мисли че Украйна ще стане член на ЕС или НАТО ,
                            дълбоко е сгрешил. Ще яде боздугани. Дори и с цената на WW3.
                            Някой?!?!? Ние останалите европейци не само си го мислим, ами и ще го направим... вие северноазиатските варвари може да си мечтаете за ТСВ... ама едвали и аутиста си вярва, че ше му стигнат силиците...

Коментар

• Първоначално изпратено от ivankarag12 Разгледай мнение
                              Нещицата не са толкова трудни за разбиране. Както е тръгнало, има един лош и един още по-лош вариант. Първият е след изтупването на Дебалцевския чувал да започне настъпление към Мариупол и в посока Одеса. С това Украйна - капут! Другият е: Фашингтон дава летално оръжие на укропите, Русия го унищожава заедно с инструкторите и войната тръгва през Полша към Западна Европа. Сигурен съм, че този вариант придаде чевръстост и преговорна енергия на ШМеркел и любовникът Оланд. Дано са фтасали!
                              Тука във втората версия се повтаря сценария от WW2.
                              Аз си мисля че Вермахта не би имал нищо против.
                              --
                              Да му мисли тиквун щото при тоя вариант го чака народен съд.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivankarag12 Разгледай мнение
                                Нещицата не са толкова трудни за разбиране. Както е тръгнало, има един лош и един още по-лош вариант. Първият е след изтупването на Дебалцевския чувал да започне настъпление към Мариупол и в посока Одеса. С това Украйна - капут! Другият е: Фашингтон дава летално оръжие на укропите, Русия го унищожава заедно с инструкторите и войната тръгва през Полша към Западна Европа. Сигурен съм, че този вариант придаде чевръстост и преговорна енергия на ШМеркел и любовникът Оланд. Дано са фтасали!
                                Да, с малката подробност, че преди два дни рускотерористичните танкови част бяха разбити точно при Дебалцево (17 унищожени танка) и се оформя чувал около Горловка плюс очертаващо се откъсване на терористите в Донецк от тези в Луганск...

Коментар

Working...
                                X