IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като гледам , срива в петрола ша затрие и нашето светло бъдеще.....нали скоро газ щяхме да изнасяме според Б.Б.

Сондажите за петрол и газ в проучвателния блок „Хан Аспарух“ в Черно море ще бъдат отложени с поне шест месеца до началото на 2016 г. заради спада в цените на петрола в световен мащаб, съобщи френската енергийна компания Total, цитирана от Ройтерс.

Концернът отмени търговете за сондажни услуги. Решението е съгласувано с партньорите - австрийската OMV и испанската Repsol.

“Поради значителното и непрекъснато поевтиняване на петрола в глобален мащаб в последните месеци... компаниите единодушно решиха да променят бюджета и работната програма за 2015 г. и да отложат началото на сондажната програма за 2016 г.“, гласи съобщение на българското поделение на Total, изпратено до Агенцията по обществени поръчки, посочва Ройтерс.

Още по темата
    Кабинетът обяви конкурс за проучвания за нефт и газ в "Силистар" и "Терес"
    Total ще започне сондажи в блока "Хан Аспарух" през 2015 година
    Total започва проучвания за газ в блока "Хан Аспарух" в Черно море през юли

Търговете най-вероятно ще бъдат преотворени през първото тримесечие на 2015 г. Идеята е сондажите да започнат през първите три месеца на 2016 г., коментира инженерът в Total Арно Жоен.

Първоначалната дата за два проучвателни сондажа бе средата на 2015 г. Цената на сондажите в дълбоки води се оценява на близо 300 млн. евро.

Блокът „Хан Аспарух“ с площ от 14 440 кв. км се намира на 15 км от блока „Нептун“ на OMV в румънски води. Австрийската компания заяви, че може да произвежда до 84 млрд. кубични метра газ, с което се увеличават надеждите на балканската страна, че може да избегне частично зависимостта от руски газ, отбелязва Ройтерс.
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
      Такова зрелища не съм наблюдавал от фалита на Исландия...
      Аз тогава го изтървах, а хем тогава брокерът ми предлагаше и търговия с исландски крони, ама докато се усетя и той курсът вече бе отлетял за часове.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнение
        И аз тъкмо това щях да направя и брокерът спря търговията...може пък да е за добро...
        Ей сега говорих по телефона с един приятел, та той ми каза, че в момента имало спешно заседание на министрите в Кремъл.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Имаше един виц по време на турската изселническа кампания....

Пият си ракията турците в кръчмата в Бурса и се канят на България...
          " Ще се върнем, ще ви колим, ще ви ...каквото се сетиш...."
          Прас тока загасва... тъмнина....Глас :
          " Недей ба бате Тошо, ние само се шегувахме..."

Като останеш един час на тъмно и студено, друго ще запееш.....

" Няма врагове, няма приятели - има само интереси..."
          Ако намекваш, че раша ще спира газта или петрола и ще ни държи на студено, то би ли обяснил в тяхното деликатно положение дали могат и да си помислят дори да се лишат от единствения им останал източник на чужда валута.

А относно вица, да не забравяме, че бате ти Тошо държеше нас на тъмно, докато пращаше ток в кръчмата в Бурса. Та дет се вика чиче, присмял се хръбел на щърбел, ти сигурно си стоял повече на тъмно от ония в Бурса.

Коментар

Точно за интересите на България става въпрос.

Коментар

• Сега върна малко... Но за около 30 мин прехвърли 79 за долар....

Страшна работа...

Такова зрелища не съм наблюдавал от фалита на Исландия...
              Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
                Бих изкарал цяла зима на тъмно и студено, ако това е цената, която трябва да се плати за независимоста ни от Русия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  Не знам за вас, но аз изчезвам от пазара! Закрих ей сега всички рублей до копейка и смятам поне някои ден да съм вече само сеирджия
                  И аз тъкмо това щях да направя и брокерът спря търговията...може пък да е за добро...

Коментар

• 100! 100! 100! В галоп към хиперпространството

Не се радвай много

Ние бяхме зле 97 те 98 сега пак те натам да пиша ли.......

Коментар

......Total отлага сондажите в „Хан Аспарух“ заради срива в цената на петрола.....

След като се накефихте на срива на петрола и загубите по всички фронтове на Русия,
                      сега е време да се кефите и на нашите загуби.....
                      Бих изкарал цяла зима на тъмно и студено, ако това е цената, която трябва да се плати за независимоста ни от Русия.

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
                        ....
                        От рано си почнал да пиеш младежо.
                        А алкохола не прощава на никого.
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• 100! 100! 100! В галоп към хиперпространството!

Коментар

• Продължаваме напред !

76.6690 Up 11.0860(16.9000%)

за два дена 35% РАША.....през гъза ще им излезе окупирането и превземането на чужда територия

И това от едни микроскопични санкциики,предполагам какво щеше да стане при пълно ембарго

Да връщат КРИМ и 1трилион ,но не рубли а $ обещетение и бримката може и да се отхлаби малко.

Коментар

А хъба с гъзов газ ли ще го пълни твоята изгора - тиквата....?
                              По-интересно е защо "ПО простетата, путкофилите и гейшите" (Благодаря на Маранди за определението) скриха (блокираха прякото излъчване) брифинга вчера, да не говорим, че нито една "българска" медия не го отрази... Що ли?

Ама нищо, тепърва чакам добри новини по този фронт...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                Че що да се кефим... или да не се кефим... новина като новина, напълно в общия тренд...

Спокойно, залежите са си там, няма къде да бягат...

А хъба с гъзов газ ли ще го пълни твоята изгора - тиквата....?

Коментар

Working...
                                X