Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеИ малко под 76 за долар в момента. Това си е война от всякъде. Не знам руснаците какво ще измислят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТука, с удара по рубрата, филма е ясен.
Въпросът, който възниква, е какво правим, ако филма не постигне целите си ???
Мнения ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТеб да не ти е ебал варненец жената, че си се истерясал толкова. Давай го по-спокойно, не те знам от кое село си, но няма нужда да се нервиш, освен ако не е била единствената която ти е пуснала в живота и с това са ти разбили нервитеГледам недоебан си , та все туй ти е в устата. Недей рипа сега а гледай как се опосква бетона дето разчиташе да те храни. В руските душегубки, пардон жилища нормален човек няма да се нанесе - така ще си седят докато дойде време да ги срутят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеКакъв удар и кой удря по тази рубла, че нещо не се разбира
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеКакъв удар и кой удря по тази рубла, че нещо не се разбираХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТука, с удара по рубрата, филма е ясен.
Въпросът, който възниква, е какво правим, ако филма не постигне целите си ???
Мнения ?http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеНякой даже се кълнеше, че щели да плащат на китайците в рублиПросто искам да видя физиономията на китаеца, когато му направят "предложението"
http://newsline.bg/read_more.php?post=7921
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеКато гледам , срива в петрола ша затрие и нашето светло бъдеще.....нали скоро газ щяхме да изнасяме според Б.Б.
Сондажите за петрол и газ в проучвателния блок „Хан Аспарух“ в Черно море ще бъдат отложени с поне шест месеца до началото на 2016 г. заради спада в цените на петрола в световен мащаб, съобщи френската енергийна компания Total, цитирана от Ройтерс.
Концернът отмени търговете за сондажни услуги. Решението е съгласувано с партньорите - австрийската OMV и испанската Repsol.
“Поради значителното и непрекъснато поевтиняване на петрола в глобален мащаб в последните месеци... компаниите единодушно решиха да променят бюджета и работната програма за 2015 г. и да отложат началото на сондажната програма за 2016 г.“, гласи съобщение на българското поделение на Total, изпратено до Агенцията по обществени поръчки, посочва Ройтерс.
Още по темата
Кабинетът обяви конкурс за проучвания за нефт и газ в "Силистар" и "Терес"
Total ще започне сондажи в блока "Хан Аспарух" през 2015 година
Total започва проучвания за газ в блока "Хан Аспарух" в Черно море през юли
Търговете най-вероятно ще бъдат преотворени през първото тримесечие на 2015 г. Идеята е сондажите да започнат през първите три месеца на 2016 г., коментира инженерът в Total Арно Жоен.
Първоначалната дата за два проучвателни сондажа бе средата на 2015 г. Цената на сондажите в дълбоки води се оценява на близо 300 млн. евро.
Блокът „Хан Аспарух“ с площ от 14 440 кв. км се намира на 15 км от блока „Нептун“ на OMV в румънски води. Австрийската компания заяви, че може да произвежда до 84 млрд. кубични метра газ, с което се увеличават надеждите на балканската страна, че може да избегне частично зависимостта от руски газ, отбелязва Ройтерс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеАко намекваш, че раша ще спира газта или петрола и ще ни държи на студено, то би ли обяснил в тяхното деликатно положение дали могат и да си помислят дори да се лишат от единствения им останал източник на чужда валута.
А относно вица, да не забравяме, че бате ти Тошо държеше нас на тъмно, докато пращаше ток в кръчмата в Бурса. Та дет се вика чиче, присмял се хръбел на щърбел, ти сигурно си стоял повече на тъмно от ония в Бурса.
И защото съм минал през това, не ме интересува кой е отсреща...
пп Ядосвах се на руснаците от шикалкавенето с цената на проектите им....Като човек. който достатъчно дълго време е бил в бизнеса , това не ми се нравеше...Исках изделие, срок.изпълнение, цена, гаранция....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеКурсът на еврото проби 100 рубли
http://www.dnevnik.bg/biznes/2014/12...obi_100_rubli/
Дали доларът или еврото ще бъдат новата национална валута на Русия...
А някои тук в темата Украйна пропагандираха рублата за разплащания м чужбина...
Просто искам да видя физиономията на китаеца, когато му направят "предложението"
Коментар
-
Курсът на еврото проби 100 рубли
http://www.dnevnik.bg/biznes/2014/12...obi_100_rubli/
Дали доларът или еврото ще бъдат новата национална валута на Русия...
А някои тук в темата Украйна пропагандираха рублата за разплащания м чужбина...
Коментар
Коментар