If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Те са варненския "бизнес" - по тарикатски Сега ша чакат китайци, после марсианци - нищо ново под слънцето. Междувременно Варна ще продължава да се сговнясва - и естествено за това са виновни тия дето не са донесли готови пари отнякъде ... смехории.
Манталитет кво да правиш.Аз за това там не стъпвам.Не съм фен на туризъм в стил тоя глупак се е излъгал ясно че втори път няма да дойде дайте да го оберем.Някак си не мога да почивам заобиколен от тарикати чалга кюлоти семки и сергии.Тоя модел не е за мен
Дали ша лапа държавата ни , ша намалим зависимост и т.н...........все няма да се сключи явно. У киреча отиде и шистовата революция и светлите ни бъднини на нереализирани Шейхове
Не бой се, все ще има някое ЕС грантче за писарушки като тебе. Ако не - в Сибир земя много - даваме ти кирка и отиваш
Ей това не можахте да разберете мурзилките. Не става дума да забогатеем от петрол или газ, а само за нормални доставки без рекет като досега. Тия дето разчитат че само ще си лежат и ще лапат рента да видят какво става с Русия и другите подобни в момента.
Дали ша лапа държавата ни , ша намалим зависимост и т.н...........все няма да се сключи явно. У киреча отиде и шистовата революция и светлите ни бъднини на нереализирани Шейхове
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар