IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Сега е момента да скъсиш на промоция - само 79.27 рублета за ойро...
    Най-накрая успях да добавя, тази рубла ще ми оправи годината, а ако се изсулят съвсем- поне няколко години

Коментар

• Първоначално изпратено от roli5 Разгледай мнение
      Ще прескочи ли днес еврото 150 рупли или не!?
      Сега е момента да скъсиш на промоция - само 79.27 рублета за ойро...
      Рублета да скъсиш де. Че двойката е ойроруб. Дан земеш да продадеш еврата ...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от roli5 Разгледай мнение
        Ще прескочи ли днес еврото 150 рупли или не!?
        50% за един ден кой ти ги дава, предварително благодаря на глупостта на Путин...

Коментар

• http://www.investor.bg/novini/130/a/...ublata-185794/

Вижте и коментарите, особено първия и се замислете докога ще фърчат НПО центове за да балалайкате по форумите.

Както винаги, една крачка напред преди краварите.

Коментар

• Ще прескочи ли днес еврото 150 рупли или не!?
            Не съм расист,но не съм и далтонист!

Коментар

• Georgi

Нищо консервирано нямат те..всичко е излапано. До 90-те години добиваха от хоризонтални сондажи и всичко изпомпаха , изядоха и изпиха. В момента нещо като шистов петрол добиват в Сибир и 60 долара е ниска цена.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Бе те имат консервирани находища от преди 50 години. Че ако поискат, могат да свалят и цената на петрола на 20 длара, и златото на 800 долара. Тогава да видим кой ще фарира.
                http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Бате Пешо

Няма да стане да не платят, добиват по чужди технологии на компании от САЩ и Канада и постоянно трябва да правят нови дренажни сондажи защото те се амортизират много преди да е изчерпан петрола.Голямо пробиване пада - то е хоризонтално в равнината в която има пропит в скалите петрол.Спират да плащат и след немного време спират да добиват.
                  В момента LENR реакторите се мъчат да ги направят да са с постоянно подменящ се консуматив - касета. Тиражират полуистината че никела ставал на мед а той само праха спира да бъде активен защото активната му повърхност се "запечатва" с хим.съединения понеже водорода не може да бъде съвършенно чист. В действителност синтеза е от водород на хелий и никакъв синтез на тежки като тегло метали няма, то ако имаше да бяха синтезирали от олово - злато.
                  Обаче казвам с какво се занимават и какви са хубавци.Не е решение на първите - Роси, то е под давление и натиск на смотаните корпорации..първите са идеалисти и с такива глупости не биха се занимавали, но нали са заели финансиране и вече им се диктува.
                  Last edited by supertrader; 17.12.2014, 08:02.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                    Wells Fargo са банка която много уважвам, но не съм чел какво са пускали. Обаче към държавните дългове не забравяй трябва да сложиш поне част от дълговете на държавните корпорации от Роснефт и Газпром нататък, а те към края на годината трябва да изсипят към $ 150 млрд. за лихви и падежи по издадени то тях облигации. Русия или трябва да метне от резервите си да спаси компаниите или ще стане зле.. А и Путин вече обеща на някои помощ. Все пак не споделям чак песимизма на Саксо, но.... само времето ще покаже.
                    Ми що не се замислиш за вариант Роснефт и Газпром не плащат.Имат пари но не плащат.Ей така щот им е кеф.Как ще им вземат парите?Или пък ако Путин реши да напляска някой кой ще го спре аз и ти ли?Или Меркел Оланд Камерън?

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                      добре хуу и така да е ше видиме ....
                      Не изгуби ли достатъчно и дотук?

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                        Китай друго им е обърнал, че им го е и натопорчил хахахаха Там в прав текст им казаха че руплата не е пари, валута.
                        добре хуу и така да е ше видиме ....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                          Аз не виждам фалит, ако утре ударят на кредиторите си 200$ млрд, дори и FED да си вдигнат лихвите на 2%, което е Imposible пак и с лихвите ше им ги върнат. Ако Китай и целия BRICs им обърнат гръб и им наложат санкции ше фалират да, но аз такъв сценарий не виждам ...
                          Китай друго им е обърнал, че им го е и натопорчил хахахаха Там в прав текст им казаха че руплата не е пари, валута.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                            По данни на Wells Fargo деноминираният в чуждестранна валута руски дълг е на стойност от едва 38 млрд. долара, като от тази сума приблизително 6 млрд. долара са лихви и главници, дължими през 2015 г. Валутните резерви на страната пък надхвърлят 400 млрд. долара, предава CNBC.
                            Oколо две трети от държавния дълг пък е в рубли, което улеснява задачата на Кремъл. Централната банка може теоретично да създаде достатъчно количество от руските пари, за да се разплати с кредиторите.

http://www.investor.bg/centralna-i-i...nomika-185671/
                            Хайде, да почне да ги създава тия пари и тогава спада няма да е 20% дневно а 200%

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                              Блядките се кефят само на масонски фотографии
                              Освен Нибулина...ъъъ всъщност и тя напоследък.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                                А бе няма ли кой да му сложи малко Зрив на тоя долар бе!!!Да си караме само на рубли!!!
                                Блядките се кефят само на масонски фотографии

Коментар

Working...
                                X