IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
    ...
    Да видим какво ще каже днес "джуджето", щото е ясно, че картите вече са свалени. Не очаквам нищо добро от тук нататък. За съжаление отново в лодката на губещите !
    Вържи си тогава един АК на врата, скачай през борда и почвай да плуваш към печелившата лодка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      За добро или лошо, отавна не ни смятат за "братушки"...
      По техните форуми за нас, на няколко пъти срещнах - "с такими братушками и врагов не надо ..."
      Е, малко ли им срахме по пътищата?

Такова лизане на чужди задници и прокарване на чужди интереси за последните 25 години не е имало и през бай Тошово време. Съмнява ме дори и през турско да е имало. Шепа безродници продадоха страната за жълти стотинки и не се направи дори ЕДИН единствен проект или инвестиция в полза на България. Всичко, което се направи бе в полза на краварите и европейските им скачени съдове. В момента сме по-близко до фалит от когато и да е било. В Германия и Франция се чудят накъде да поемат, а ние дето сме цъфнали и вързали рушим всяка възможност за привличане на някаква инвестиция. И това е само началото.

Да видим какво ще каже днес "джуджето", щото е ясно, че картите вече са свалени. Не очаквам нищо добро от тук нататък. За съжаление отново в лодката на губещите !

Коментар

• Първоначално изпратено от colonello Разгледай мнение
        Ситуацията с братушките стана доста непредсказуема. Дано надделее здравия разум скоро време.
        За добро или лошо, отавна не ни смятат за "братушки"...
        По техните форуми за нас, на няколко пъти срещнах - "с такими братушками и врагов не надо ..."
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          ... на прогнозистите им е ясно това но въпроса е че тези прогнози действат на психологията на хората ...тава им е целта....
          Нали не смяташ сериозно, че една малка банка Саксо, ще свали Путин, Рублата и Русия, само защото е пуснала някакви прогнози за фалит. Ако Путин е велик управник и мъдър като Харун Ал Рашид, рублата няма да пада, дори ще се качи, след като е яхнал най-голямата държава в света. Всяка инфлация се дължи единствено на некадърно управление или на опит за грабеж на населението, в случая руснаците и да са виновни за това тия които са дали една или друга прогноза е несериозно.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Ситуацията с братушките стана доста непредсказуема. Дано надделее здравия разум скоро време.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
              Не ми се мисли какъв купон ще настъпи при обратното движение !
              Доста хора ще скачат от прозорците на небостъргачите
              Така е, единственият положителен ефект от намесите е страхотерапията...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                Явно няма да се наложи да чакаме до утре...

Минфин для поддержки рубля начал продавать на рынке свои валютные остатки, объем которых оценивается в $7 млрд

http://slon.ru/fast/economics/minfin...-1196401.xhtml

Помогло, но ненадолго
                Рязкото свалянето на курса на рублата позволява с по-малко долари и евра да се изтеглят в ЦБ повече рубли .
                В момента много спекуланти залагат на къси на марджин срещу рублата .
                Не ми се мисли какъв купон ще настъпи при обратното движение , когато брокерите им решат да закрият отворените позиции !
                Доста хора ще скачат от прозорците на небостъргачите
                Last edited by vankel; 17.12.2014, 11:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                  Веселото е утре... когато ще разберем, колко са издухали, за да подкрепят рупела, докато тече речта на фюрера...

Явно няма да се наложи да чакаме до утре...

Минфин для поддержки рубля начал продавать на рынке свои валютные остатки, объем которых оценивается в $7 млрд

http://slon.ru/fast/economics/minfin...-1196401.xhtml

Помогло, но ненадолго

Коментар

• dddd

Санкциите са вятър и мъгла и да ги махнат нищо не се променя, дори със стимули да ги сменят все тая. Путин трябва да махне Путин и може и да почнат много бавно да си стъпват на краката. Това което се случва той го направи - заети пари ги пръска по Олимпиади, раздава на олигарси да живеят в Лондон и на Лазурния щот там им е хвърлен пъпа и за капак направи и Крим - Наш за да плаща пенсии и държавни заплати големи както обеща..нищо че нищо не изпълнява. Присъствието му на върха в Кремъл вече се превръща в трагедия за Русия.Руснаците много сериозно трябва да го обмислят - той е военно агресивен вече и една загубена война ще види сметката на Русия, ще я смали драстично а конфликтите десетилетия не могат да затихнат. След като "разви" добивната индустрия е повече от опасно да "развие" военната промишленост.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Веселото е утре... когато ще разберем, колко са издухали, за да подкрепят рупела, докато тече речта на фюрера...

Коментар

• Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнение
                        Бе виках аз по едно време, че това е руска рулетка, но тук кипеше ентусиазъм и алчност...
                        А вчера наистина си беше като влакче на ужасите. От 60 рупли до 80 и обратно си е направо щур купон, ако го гледаш от далеч и не си на дансинга.
                        На дансинга е много добре. Влача дългите USD/RUB от 41,20. Не добавям и де закривам позицията. За сега съм много доволен. Вчера на 95 рубли за евро ми се обадиха бившите колеги да ми честият очаквайки, че съм затворил. Аз има казах, че е рано. После върна, но аз не съм интрадей спекулант и не се вълнувам от дневните колебания. Честито на Джей, който ги затвори и спокойно може пак да ги отвори на тези нива. Според мен фундаменталната слабост на рублата не е преодоляна и ще продължи да се обезценява. Нереалистично е да се очаква по 20 процента дневно, но 15 на месец е в рамките на нормалното. Мен този сценарий ме устройва. Рублата дава месечно повече от разходите ми. Благодаря на Кремъл защото чрез глупостите си ми плащат много добри пари. Докато петрола пада и Русия не се е сприятелила със запада рублата ще продължава да пада. За тяхно съжаление дори и вдигане на санкциите при този нисък петрол не ги оправя. Трябва комулативно натрупване и на двете.

Коментар

Бе виках аз по едно време, че това е руска рулетка, но тук кипеше ентусиазъм и алчност...
                          А вчера наистина си беше като влакче на ужасите. От 60 рупли до 80 и обратно си е направо щур купон, ако го гледаш от далеч и не си на дансинга.
                          Пазар.
                          пУсни си една графика и кажи на какво ти прилича ?
                          (който е фанал движението - честито)
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

То и аз съм алчен, че трябва да се храни и облича човек, но от 97 рубли за евро изчезнах от пазара вчера. Лятото една руска банкерка бе написала, че рублата е влакче на ужасите, така и става Сега гледам, че може да падне курса до 72 евро, дори до 56 което обаче ми е малко вероятно преди пак да подкара
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                              Днес и в Русия и по света ще има доста разорени. От 100 рублей, вече е на 79 за 1 евро, а за долара се е качила до 64.
                              А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                                Не знам за вас, но аз изчезвам от пазара! Закрих ей сега всички рублей до копейка и смятам поне някои ден да съм вече само сеирджия
                                Днес и в Русия и по света ще има доста разорени. От 100 рублей, вече е на 79 за 1 евро, а за долара се е качила до 64.

Коментар

Working...
                                X