Първоначално изпратено от Bones57
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЗа добро или лошо, отавна не ни смятат за "братушки"...
По техните форуми за нас, на няколко пъти срещнах - "с такими братушками и врагов не надо ..."
Такова лизане на чужди задници и прокарване на чужди интереси за последните 25 години не е имало и през бай Тошово време. Съмнява ме дори и през турско да е имало. Шепа безродници продадоха страната за жълти стотинки и не се направи дори ЕДИН единствен проект или инвестиция в полза на България. Всичко, което се направи бе в полза на краварите и европейските им скачени съдове. В момента сме по-близко до фалит от когато и да е било. В Германия и Франция се чудят накъде да поемат, а ние дето сме цъфнали и вързали рушим всяка възможност за привличане на някаква инвестиция. И това е само началото.
Да видим какво ще каже днес "джуджето", щото е ясно, че картите вече са свалени. Не очаквам нищо добро от тук нататък. За съжаление отново в лодката на губещите !
Коментар
-
Първоначално изпратено от colonello Разгледай мнениеСитуацията с братушките стана доста непредсказуема. Дано надделее здравия разум скоро време.
По техните форуми за нас, на няколко пъти срещнах - "с такими братушками и врагов не надо ..."Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение... на прогнозистите им е ясно това но въпроса е че тези прогнози действат на психологията на хората ...тава им е целта....http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеНе ми се мисли какъв купон ще настъпи при обратното движение !
Доста хора ще скачат от прозорците на небостъргачите
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЯвно няма да се наложи да чакаме до утре...
Минфин для поддержки рубля начал продавать на рынке свои валютные остатки, объем которых оценивается в $7 млрд
http://slon.ru/fast/economics/minfin...-1196401.xhtml
Помогло, но ненадолго
В момента много спекуланти залагат на къси на марджин срещу рублата .
Не ми се мисли какъв купон ще настъпи при обратното движение , когато брокерите им решат да закрият отворените позиции !
Доста хора ще скачат от прозорците на небостъргачитеLast edited by vankel; 17.12.2014, 11:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеВеселото е утре... когато ще разберем, колко са издухали, за да подкрепят рупела, докато тече речта на фюрера...
Минфин для поддержки рубля начал продавать на рынке свои валютные остатки, объем которых оценивается в $7 млрд
http://slon.ru/fast/economics/minfin...-1196401.xhtml
Помогло, но ненадолго
Коментар
-
dddd
Санкциите са вятър и мъгла и да ги махнат нищо не се променя, дори със стимули да ги сменят все тая. Путин трябва да махне Путин и може и да почнат много бавно да си стъпват на краката. Това което се случва той го направи - заети пари ги пръска по Олимпиади, раздава на олигарси да живеят в Лондон и на Лазурния щот там им е хвърлен пъпа и за капак направи и Крим - Наш за да плаща пенсии и държавни заплати големи както обеща..нищо че нищо не изпълнява. Присъствието му на върха в Кремъл вече се превръща в трагедия за Русия.Руснаците много сериозно трябва да го обмислят - той е военно агресивен вече и една загубена война ще види сметката на Русия, ще я смали драстично а конфликтите десетилетия не могат да затихнат. След като "разви" добивната индустрия е повече от опасно да "развие" военната промишленост.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнениеБе виках аз по едно време, че това е руска рулетка, но тук кипеше ентусиазъм и алчност...
А вчера наистина си беше като влакче на ужасите. От 60 рупли до 80 и обратно си е направо щур купон, ако го гледаш от далеч и не си на дансинга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнениеБе виках аз по едно време, че това е руска рулетка, но тук кипеше ентусиазъм и алчност...
А вчера наистина си беше като влакче на ужасите. От 60 рупли до 80 и обратно си е направо щур купон, ако го гледаш от далеч и не си на дансинга.
пУсни си една графика и кажи на какво ти прилича ?
(който е фанал движението - честито)Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
А вчера наистина си беше като влакче на ужасите. От 60 рупли до 80 и обратно си е направо щур купон, ако го гледаш от далеч и не си на дансинга.Сега гледам, че може да падне курса до 72 евро, дори до 56 което обаче ми е малко вероятно преди пак да подкара
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеДнес и в Русия и по света ще има доста разорени. От 100 рублей, вече е на 79 за 1 евро, а за долара се е качила до 64.
А вчера наистина си беше като влакче на ужасите. От 60 рупли до 80 и обратно си е направо щур купон, ако го гледаш от далеч и не си на дансинга.А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеНе знам за вас, но аз изчезвам от пазара! Закрих ей сега всички рублей до копейка и смятам поне някои ден да съм вече само сеирджияДнес и в Русия и по света ще има доста разорени. От 100 рублей, вече е на 79 за 1 евро, а за долара се е качила до 64.
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар