IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Не ми се търси сега, но мисля че в офнюз имаше статия за швейцария. И там швейцареца се учудваше как за такива важни неща като влизане в нато и ес не е проведен референдум
    Тогава ни набутаха като агнета- били сме гласували за дадените политици и трябвало да им имаме вяра, за съжаление в Бг все още се гледа на ес като на манна небесна, но истината е съвсем друга.
    Колкото и да ми е жал/ все пак съм в германия/ , но която и да е западна държава е по силна от Бг защото си разрушихме/разрушиха икономиката, и затова сега се налага да има теми за НОИ и ПФ
    Нас ни набутаха в ЕС и МАТО мирно, нашите дупедавци просто предадоха държавата. България беше ограбена и анексирана след Костовия майдан. Формата на агресия са кабаллните договори за анексия...

В Украйна Янукович не отказа, а отложи подписването на договора за асоциация. Беше постигнато споразумение между Янукович и опозицията, гарантирано от 3-ма МИДове, на Германия, Франция и Полша. ЕСовци в момента си трайкат, като пръдн@ли зайци... Беше организиран преврат, нелигитимни избори и подписване на Асоциацията с ЕСовци.

РЕАЛНО причината за събитията в Украйна е, че нямаше да мине референдума за анекс към ЕС и МАТО и затова се случва всичко това в Украйна. Майданна демокрация.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Законите са различни, в Швейцария може да си провеждат рефендуми за каквото им хрумне, по българското законодателство такова изискване няма. И по германското между другото.
      Не съм казал нищо относно провеждането на глупави референдуми, думите ми бяха че швейцареца се учудва как е възможно да не е проведен референдум по такъв важен въпрос, а това наистина е важно.
      Междудругото има ли статистика колко сме дали като пари и колко сме получили от ЕС материалните загуби/унищожаването на предприятията, загуба на раб. места не ги броя/
      Last edited by v_tin; 02.01.2015, 21:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        Не ми се търси сега, но мисля че в офнюз имаше статия за швейцария. И там швейцареца се учудваше как за такива важни неща като влизане в нато и ес не е проведен референдум
        Тогава ни набутаха като агнета- били сме гласували за дадените политици и трябвало да им имаме вяра, за съжаление в Бг все още се гледа на ес като на манна небесна, но истината е съвсем друга.
        Колкото и да ми е жал/ все пак съм в германия/ , но която и да е западна държава е по силна от Бг защото си разрушихме/разрушиха икономиката, и затова сега се налага да има теми за НОИ и ПФ
        Законите са различни, в Швейцария може да си провеждат рефендуми за каквото им хрумне, по българското законодателство такова изискване няма. И по германското между другото.

Коментар

Реално САЩ и Турция са ни съюзници и е малко обтекаемо до какво те имат достъп и до какво не - все пак с НАТО е нормално да се обменя информация. Русия не ни е съюзник. И стига да има желание Волен може бая дълго да полежи в затвора.

Коментар

Реално САЩ и Турция са ни съюзници и е малко обтекаемо до какво те имат достъп и до какво не - все пак с НАТО е нормално да се обменя информация. Русия не ни е съюзник. И стига да има желание Волен може бая дълго да полежи в затвора.
            Да бе,да!!!Що пък да полежи!!!Не може ли да повиси!!!Някъде!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
              Че то, тогава, 90% от парламента си плаче за дранголника, пич. Кой на Русия, кой на щатите, кой на Турция - маса народ ни продават. Аршинът трябва да е само един.
              ЗА ВСИЧКИ.

Коментар

Български политик, който взима пари от Русия и влияе на българска политика в полза на Русия. Има достъп до информация - отново като политик - която като нищо пак предава на русия. Това си за глава първа на особената част на НК. Където се лежи много, много дълго. А преди са разстрелвали директно.
                Че то, тогава, 90% от парламента си плаче за дранголника, пич. Кой на Русия, кой на щатите, кой на Турция - маса народ ни продават. Аршинът трябва да е само един.
                ЗА ВСИЧКИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                  А добре дошъл старче! Православието отново настъпва..за какво руча жабетата толкова дълги години на Запад?
                  Нямаш си представа какво удоволствие е след като попрочета малко глупости тук да се върна при нормалните хора за нормален живот А ти, готви се за българска пенсия. Каквото си надробил, това ще си сърбаш

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                    Момент: Въпреки, че не харесвам Сидеров...какво точно престъпление му се приписва тук? Див, неуравновесен, скандален...ТОВА СА НЕДОСТАТЪЦИ но, не и престъпления. Бере си последиците след изцепките но, определено, е прозорлив и последователен. Който каже същото за Боко...дали няма да се изложи, според вас?
                    Български политик, който взима пари от Русия и влияе на българска политика в полза на Русия. Има достъп до информация - отново като политик - която като нищо пак предава на русия. Това си за глава първа на особената част на НК. Където се лежи много, много дълго. А преди са разстрелвали директно.

Коментар

• Момент: Въпреки, че не харесвам Сидеров...какво точно престъпление му се приписва тук? Див, неуравновесен, скандален...ТОВА СА НЕДОСТАТЪЦИ но, не и престъпления. Бере си последиците след изцепките но, определено, е прозорлив и последователен. Който каже същото за Боко...дали няма да се изложи, според вас?

Коментар

На Сидеров трябва да се иска имунитета и да лежи в затвора като руски шпионин.

Макар че то за това престъпление май няма давност. Могат да го вкарат доживот и като не успее да влезе следващите избори.
                        ей ги хубавците боци и потника

http://afera.bg/wp-content/uploads/2012/07/BOKOCRU2.jpg
                        http://afera.bg/wp-content/uploads/2.../CECOUSA23.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                          У нас нормалните считат за луди. Една прогноза на Волен Сидеров

Сидеров: 2015 година ще изправи България пред исторически избор
                          http://www.vestnikataka.bg/2015/01/%...%D1%8F-%D0%BF/

Братя и сестри,
                          Годината, която изпращаме беше лоша за България и за нас българите. Но аз съм прям човек и ще ви кажа, че следващата година няма да е по-лесна. Очаква ни година, в която ще видим непрогнозирани събития. Ще видим огромна промяна в Европа. Европа няма да е същата през 2015 г. Ще видим как Евросъюза започва да се разпада. Ще видим обществени вълни в Европа, насочени срещу сегашната, антинародна политика на европейските лидери. Ще видим как САЩ организират военни провокации срещу Русия и въвличат света в Трета световна война. Ще видим разделения между Атлантическия и Евразийския свят и ще трябва да вземем решение. Ще бъдем изправени пред избор – на коя страна да застанем. Това ще бъде исторически избор, и ние българите нямаме право на грешка.
                          На Сидеров трябва да се иска имунитета и да лежи в затвора като руски шпионин.

Макар че то за това престъпление май няма давност. Могат да го вкарат доживот и като не успее да влезе следващите избори.

Коментар

• У нас нормалните считат за луди. Една прогноза на Волен Сидеров

Сидеров: 2015 година ще изправи България пред исторически избор
                            http://www.vestnikataka.bg/2015/01/%...%D1%8F-%D0%BF/

Братя и сестри,
                            Годината, която изпращаме беше лоша за България и за нас българите. Но аз съм прям човек и ще ви кажа, че следващата година няма да е по-лесна. Очаква ни година, в която ще видим непрогнозирани събития. Ще видим огромна промяна в Европа. Европа няма да е същата през 2015 г. Ще видим как Евросъюза започва да се разпада. Ще видим обществени вълни в Европа, насочени срещу сегашната, антинародна политика на европейските лидери. Ще видим как САЩ организират военни провокации срещу Русия и въвличат света в Трета световна война. Ще видим разделения между Атлантическия и Евразийския свят и ще трябва да вземем решение. Ще бъдем изправени пред избор – на коя страна да застанем. Това ще бъде исторически избор, и ние българите нямаме право на грешка.

Коментар

• Стоун: США всегда использовали Украину в качестве плацдарма для борьбы с Россией
                              http://vz.ru/news/2015/1/2/723119.html

Он также напомнил, что в 1949 году министр обороны США Джеймс Форрестол в сотрудничестве с ЦРУ создали партизанское движение под кодовым названием «Соловей», которое состояло из украинских ультранационалистов.
                              В заключение режиссер отметил, что США никогда не прекращали использовать Украину в качестве плацдарма для борьбы сначала с СССР, а теперь с Россией.

«Знают они это или нет, но украинское гражданское население сильно пострадало от этой идеологической войны», – отметил Стоун.

31 декабря Стоун сообщил, что начал съемки фильма о бывшем президенте Украины Викторе Януковиче.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                Крим ми донесе 100 рубли за 1 евро и евтин бензин, Биткойните - $25 000 а Пейкойните - само $10 000 :-)
                                А ти сега в какъв цвят си се пребоядисал ?
                                О, разсмиваш ме. Няма как да залагаш на рублата същевременно да плюеш Путин и Россия 24 часа в денонощието. Няма как да спечелиш от биткойн, който пада цяла година. Нещо май се опитваш да послъгваш......така ли ви учат инвеститорите във Франция?

Коментар

Working...
                                X