Първоначално изпратено от Макс
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеАми той народа вече си е казал думата, виж ако трябваше да слушаме теб и малцината като теб, сигурно щяхме да изберем първобитно-общинния строй...
И това беше
Не си спомням за референдум, или някой да дойде да ме пита
Същата работа с козлодуй/малките блокове/, с разни предприятия и т.н
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеСамо не разбрах, що ми качваш ДДТ - едни от най-яростните противници на Путин и фашисткия му режим (цитирам Шевчук)...
Още за пиндо мантрата, Говоря конкретно, един за всички и т.н. Този чл.5 от кабаллния договор с МАТО означава, че ние сме задължени да воюваме с Русия... Хитлер не ни вкара във война с Русия, но пиндо фашистите ще ни вкарат
Готов ли си за локална ядрена война!
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеТи нали каза че си юрист, да не би да са пуснали от ес грантове за твоята специалност
Няма смисъл от линч, достатъчно е да се попита народа иска ли в ЕС и нато и това е каквото каже това да стане
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеДив пърпъл не са лоша група, но няма душа, космос
Пасха ДДТ
http://muzika.rusbg.com/musicvideo.php?vid=322596442
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАбе като бях по млад и слушах диип пърпъл ми беше мечта да отида в шаш, след като отидох веднъж, нещо спря да ме влече натам, не знам защо така
Пасха ДДТ
http://muzika.rusbg.com/musicvideo.php?vid=322596442
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеИскам да видя, какво ще се случи с този, който предприеме някакви действия в тази посока... е тогава вече ще видим публичен линч...
Няма смисъл от линч, достатъчно е да се попита народа иска ли в ЕС и нато и това е каквото каже това да стане
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеНАС?!?!? Ама чакай сега ти нали си руснак, теб никой никъде не те е набутвал! А ние българите изпълнихме две от националните си цели, свързани със завръщането ни на евроатлантическа орбита, където винаги ни е било мястото!
А вие - руснаците, си се оправяйте и не ни занимавайте с "богоноството" си...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеНАС?!?!? Ама чакай сега ти нали си руснак, теб никой никъде не те е набутвал! А ние българите изпълнихме две от националните си цели, свързани със завръщането ни на евроатлантическа орбита, където винаги ни е било мястото!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеИначе, ако става въпрос за народа, бързо ще се махнем от тези кухи структури...
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеНямаш си представа какво удоволствие е след като попрочета малко глупости тук да се върна при нормалните хора за нормален животА ти, готви се за българска пенсия. Каквото си надробил, това ще си сърбаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеНас ни набутаха в ЕС и МАТО мирно, нашите дупедавци просто предадоха държавата. България беше ограбена и анексирана след Костовия майдан. Формата на агресия са кабаллните договори за анексия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеРеално САЩ и Турция са ни съюзници и е малко обтекаемо до какво те имат достъп и до какво не - все пак с НАТО е нормално да се обменя информация. Русия не ни е съюзник. И стига да има желание Волен може бая дълго да полежи в затвора.
Коментар
Коментар