IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Ама виждаш ли, че има за какво да си говорим... Излезни от координатната система свой чужд... Има неща, които са над тази изгустирана пиндо мандра. Това са любов, справедливост, доброта

Още за пиндо мантрата, Говоря конкретно, един за всички и т.н. Този чл.5 от кабаллния договор с МАТО означава, че ние сме задължени да воюваме с Русия... Хитлер не ни вкара във война с Русия, но пиндо фашистите ще ни вкарат

Готов ли си за локална ядрена война!
    Той е готов от сега да взриви една бомбичка с обеднен уран в сталнята си за да покаже обвързаността си с пътеводната страна в живота си- мордор шаш

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Ами той народа вече си е казал думата, виж ако трябваше да слушаме теб и малцината като теб, сигурно щяхме да изберем първобитно-общинния строй...
      Кога я каза че аз не съм разбрал- казано ни беше от малкото еврейче, вие сте ни избрали , следователно каквото и да направим го правим за вас и от ваше име, вервайте ни
      И това беше
      Не си спомням за референдум, или някой да дойде да ме пита
      Същата работа с козлодуй/малките блокове/, с разни предприятия и т.н

Коментар

• Помежду другото Юрий Шевчук изнасяше живи концерти в центъра на Белград по време на бомбардировките от пиндо фашистите

Коментар

Само не разбрах, що ми качваш ДДТ - едни от най-яростните противници на Путин и фашисткия му режим (цитирам Шевчук)...
          Ама виждаш ли, че има за какво да си говорим... Излезни от координатната система свой чужд... Има неща, които са над тази изгустирана пиндо мандра. Това са любов, справедливост, доброта

Още за пиндо мантрата, Говоря конкретно, един за всички и т.н. Този чл.5 от кабаллния договор с МАТО означава, че ние сме задължени да воюваме с Русия... Хитлер не ни вкара във война с Русия, но пиндо фашистите ще ни вкарат

Готов ли си за локална ядрена война!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Ти нали каза че си юрист, да не би да са пуснали от ес грантове за твоята специалност
            Няма смисъл от линч, достатъчно е да се попита народа иска ли в ЕС и нато и това е каквото каже това да стане
            Ами той народа вече си е казал думата, виж ако трябваше да слушаме теб и малцината като теб, сигурно щяхме да изберем първобитно-общинния строй...

Коментар

Див пърпъл не са лоша група, но няма душа, космос

Пасха ДДТ
              http://muzika.rusbg.com/musicvideo.php?vid=322596442
              Само не разбрах, що ми качваш ДДТ - едни от най-яростните противници на Путин и фашисткия му режим (цитирам Шевчук)...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                Абе като бях по млад и слушах диип пърпъл ми беше мечта да отида в шаш, след като отидох веднъж, нещо спря да ме влече натам, не знам защо така
                Див пърпъл не са лоша група, но няма душа, космос

Пасха ДДТ
                http://muzika.rusbg.com/musicvideo.php?vid=322596442

Коментар

Искам да видя, какво ще се случи с този, който предприеме някакви действия в тази посока... е тогава вече ще видим публичен линч...
                  Ти нали каза че си юрист, да не би да са пуснали от ес грантове за твоята специалност
                  Няма смисъл от линч, достатъчно е да се попита народа иска ли в ЕС и нато и това е каквото каже това да стане

Коментар

НАС?!?!? Ама чакай сега ти нали си руснак, теб никой никъде не те е набутвал! А ние българите изпълнихме две от националните си цели, свързани със завръщането ни на евроатлантическа орбита, където винаги ни е било мястото!

А вие - руснаците, си се оправяйте и не ни занимавайте с "богоноството" си...
                    На нормалните хора целите са благоденствие, просперитет, хармония... не членство във военно престъпна организация, като МАТО и да направите от България територия, заден двор на Европа...

Коментар

НАС?!?!? Ама чакай сега ти нали си руснак, теб никой никъде не те е набутвал! А ние българите изпълнихме две от националните си цели, свързани със завръщането ни на евроатлантическа орбита, където винаги ни е било мястото!

Абе като бях по млад и слушах диип пърпъл ми беше мечта да отида в шаш, след като отидох веднъж, нещо спря да ме влече натам, не знам защо така

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                        Иначе, ако става въпрос за народа, бързо ще се махнем от тези кухи структури...
                        Искам да видя, какво ще се случи с този, който предприеме някакви действия в тази посока... е тогава вече ще видим публичен линч...

Коментар

Национални според кой? СДС?- Сега 2% от гласуващите! Иначе, ако става въпрос за народа, бързо ще се махнем от тези кухи структури...

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Нямаш си представа какво удоволствие е след като попрочета малко глупости тук да се върна при нормалните хора за нормален живот А ти, готви се за българска пенсия. Каквото си надробил, това ще си сърбаш
                            Особено ме стресира, като в момента изчислявам, че пенсията ми би била около 40% от общия ми текущ периодичен доход. След 7г. - най-много 25%

Коментар

Нас ни набутаха в ЕС и МАТО мирно, нашите дупедавци просто предадоха държавата. България беше ограбена и анексирана след Костовия майдан. Формата на агресия са кабаллните договори за анексия...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Реално САЩ и Турция са ни съюзници и е малко обтекаемо до какво те имат достъп и до какво не - все пак с НАТО е нормално да се обменя информация. Русия не ни е съюзник. И стига да има желание Волен може бая дълго да полежи в затвора.
                                Логиката свой чужд, има закони, които са над тази пиндо мандра. Ако има нарушение на закона от страна на Волен, ДА ЛЕЖИ!

Коментар

Working...
                                X